Şimdi Ara

Kız içki içiyor ben içmiyorum bu ilişkide sorun olur mu ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Biraderim kız için sorun olacaksa hiç başlamaz zaten. Birbirinizi tanıyacaksınız önce. Sen hiç takma böyle şeyleri akışına bırak, taktiklerle vs ilişki olmaz.

  • filojistoN kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın, teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi akışına bırakacağım, bu iş olmasa bile, en azından bana tecrübe olur. Yalan yok bu konularda tecrübem yok. O yüzden böyle konu açtım bunu dert yapmaktım kendime.

  • Yürümez. Bire bir kopyan lazım. Aynaya bak ruh ikizini göreceksin.

    Kız: abi ben icki içiyorum ama cocuk içmiyor. Sizce bu iliski yürür mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. Yani kimse dört dörtlük ve kusursuz değil. Yıllar önce spor yapmayan kızla evlenmem dıyordum, sımdı spor yapmasa bıle fiziğine dıkkat etsın kafasındayım. Hayırlısı ya bakalım ne olacak. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 19:22:30 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Her iliski yürüyecek diye bir kanun yok. Şahsen ben alkol kullanılmasına karsı degilim. Ama sarhoş birisine tahammul edemem. Sen ben degilsin, ben de sen degilim. Bence bu kadar da toplumun algısına göre kendi hayatına bu denli yön verme. Bunu algılayamayacak ne var? Kız da senin için kendine göre olanı düşünüp bunu garipseyebilir, her iki insanda aklı basındaysa zaten iliski manevi acıdan yürür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam. Her ilişki dediğiniz gibi farklı. En iyisi akışına bırakmak, zaman gösterecek her şeyi. Umarım olur. :)

  • Ben ne sigara icerim ne icki icendende pek hoslanmam ozellikle erkek gibi icen kızlardan. (Kimi kız var bende fazla küfrediyor)

    Hocam uzun yıllardır Çocukluğumdan beridir tanıdığım bir arkadaşımla yıllar sonra onun attığı mesaj ile görüşmeye başladık. Kısa kesiyorum bir gün konu geldi açıldı sigara içiyor musun dedim arada bir arkadaş ortamında dedi . Ben dedim hiç yakısıyor bu sana diye. O da biliyorum filan ben güzelce uyardım sonra epey bir zaman geçmis instada ne görüyüm tuborg sise ve arkadası ile hikaye paylasmis bende güzelce azarladım onun kişiliğine saygı duydum ilk yazdığı şuydu. Kafam cok karışıkti ne yaptığımı pek bilmiyordum. Ben bu kisiyle sevgili olmayı tercih etmedim kendisine de dedim iş sahibi oluncaya kadar bu işlerde yokum.

    İkinci olarak üniversitede sınıfta Allah sahibine bağışlasın güzel kız derslerin yoğunluğu artan baskı vs ile yavas yavas sigaraya basladığini fark ettim,sonra gordum paket almis her sigara gordugumde yada dedigi an içimde bir öfke filan olusuyordu. İcim rahatsız oluyordu. Neyse bir gun farkli bir ildeki programa bolum olarak gidiyoruz. Otobus bir yerde durmak zorunda kaldı. Hava alma ya lavaboya gittim geldigimde bu kız yanında arkadaşı bir de oğlan sigara mı dönüyor baktım bunun elinde sigara elinde mi aldım bana mı verdim al sunu dedim oglana kıza icme dedim sonra musait bir vakitte gidip cocuk gibi azarladığımdan dolayı özür diledim o da içme niyetinin olmadığını problem olmadıgını söyledi.

    Özet şu karşındaki kişiye değer vererek bu durumdan pek memnun olmadığını yada kendisine zarar verdiğini hiç yakıştıramadığınızı uygun bir dille anlatırsanız sorun olmaz. Niyetinizin ciddi olduğunu alıstıra alıstıra belirtin bence.

    İsin sakası Kafası ayıkken konusun birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Hocam kızı sürekli mutlu etmeye çalışma yoksa tepene çıkar.İsteklerini,istemeyeceğin şeyleri söyle.O da sana söylesin.En baştan birbirinizi tanıyın.Düz ve şeffaf bir ilişkiniz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andires42 A kullanıcısına yanıt

    @andires42 Teşekkur ederım hocam. Sigaradan ben de nefret edıyorum. Sıgara ıcen kızla hıc sevgılı olmayı bile dusunmem, kırmızı çizgim sigaradır. İçki içmesine karışmam, eğer alkolik değilse.Bunun öyle bir sorunu yok, arkadaş ortamında içiyor gördüğüm kadarıyla.


    Ben daha ilişkiye başlamadım bile ama instagram hikayesınde hep arkadaşlarıyla içtiğini görüyorum. Ben ise o tür ortamlarda hiç bulunmadım, içki isimlerini ve nasıl içileceğini bile bilmem. Yanı şimdiden kendımi biraz ezik hissettim, kızla boşuna buluşuyormuş gibi bir hisse kapıldım. Umarım derdimi anlamışsındır hocam.


    Tabii bu işler belli olmuyor. En iyisi akışına bırakmak. Kız için kendimi değiştirecek değilim, bir birimizi böyle kabul edersek ne güzel. Olmuyorsa da olmaz derim.


    @ProfessionalGamer333 Çok haklısın hocam. Zaten bir ilişkimiz başlarsa bu konuları zamanla konuşuruz. Rol yapmaya veya olmadığım biri gibi davranmayacağım. Bir de kız için ölüyormuş gibi davranırsam kız bu kez kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder. Dengeli olmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 20:26:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Ne alakası var ? Kız alkolik değil arkadaş ortamında veya özel bir akşamda içiyor ama ben içmiyorum bu sorun olur mu dİye soruyorum. Karşımdakinin ne yediği ve içtiğiyle ilgilenmiyorum, kızdan hoşlanıyorum sadece.


    Ama içten içe acaba bunu sorun eder mi diye düşünmeye başladım. Ben etmezdim şahsen.

    Bizim forumda içki içmeyen yobazdır diyecek kapasiteli aptallar varya, arkadaş onun hakkında konuşmuş sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt

    Evet, arkadaşı yanlış anlamışım kusura bakmasın. :)

  • olursa olur olmazsa olmaz niye bu kadar kafaya takıyorsun, insanlara ederi kadar değer vermeyi öğrenin, kızlara başka gözle bakmayı bırakın, sıradan insanlar hepimiz gibi, sen kendin ol olacağı varsa olur olmazsada işine bak...

  • Daha önce beğenmediğin kızın, instagram fotolarına bakıp beğenmişsin. Bu kafayla hayatta işin zor derim.

  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    gençlerin çoğu how i met izleyip o masaya özeniyor. içmeyeceksen aslında öyle bir ortamın gereği yok. farklı çevrelere girmeyi deneyebilirsin. kendi açımdan düşünürsek yurtta kalmak da böyle bir yaşam tarzı için ayak bağı olabiliyor. benim de o tarz arkadaşlarım var. eskiden evde akşamları toplaşırlardı. sonra krem şanti partisi mi yapıyorlardı bilemiyorum. üniversite bitmek üzere; bahsettiğimiz ortamlara iyi veya kötü diyebilmek için en azından bir kere deneyimlemek isterdim de kader işte.
    içki konusunu bilemem de sigara gerçekten leş , ayrıldıktan sonra üzerimden tişörtü atmak için koşarak gidiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar her mevzuyu dillendirmese de çok kafaya takar.


    Kesin arkadaş ortamlarında arkandan konuşur ve zaten diğerleri de ona akıl verir sen bu yeşilay'cıyı bırak diye.


    Dalganı geçeceklerine eminim.

  • "İçki içmiyorum ama müslümanlığımdan değil" diye özellikle belirtmek isteyen kafa bu memleketin içerisinde bulunduğu bataklıktır. Allah ıslah etsin.

  • @Freakk Tecrübesizlikten hocam. Dediğin gibi davranacağım bunları aramızda konuşuyoruz, kıza karşı böyle olmam.


    @Why Shy Sen olayı çok yanlış anlamışsın, hemen de beni yargılamışsın. :) Ben 5 yıl önce evlenmeyi düşünmüyordum ve o yüzden kıza o gözle bakıp yanaşmadım. Ayrıca beğenmediği söylemedim, kızla ilgilenmemiştim cunku tanımadıgım bır ınsandı. Ilk defa gordum ve bir daha gormedım. Ben hatırlamıyorum ama teyzemin yasına gelmiş ama ben o gün o üzüntüyle dikkat etmemiştim kimin gelip gittiğine.


    Kuzenimle sohbet ederken arkadaşından konu açıldı ben de merak ettim kızı, eğer olursa neden olmasın. Beni ne zaman görse ikinizi çok yakıştırıyorum diyordu.

    İnsanların düşünceleri hayata bakışları vs. zamanla değişiyor. Şimdi ki aklım olsa o zaman kızla konuşurdum arkadaşlık kurardım ama o zaman kızlarla ilgilenmiyordum.


    @Rindaman Teşekkür ederim. Arkadaş ortamı çok etkiliyor tabii.

    @AREryilmaz Bana mı söylediniz tam anlamadım ama konuyu farklı noktalara çekmeyelim hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 22:8:8 >




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 17:10:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Başlıktaki soruna cevap vereyim. İçkiyi öcü gibi görmüyor ve kola’dan farklı saymıyorsan sorun olmaz.


    Eğer ortamda içki içilmesinden rahatsız oluyorsan vs. kafa yapınız uyuşmaz muhtemelen.


    Senin içip içmemen ile alakası yok ama. Araba kullanıyorsan zaten kızla birçok buluşmanda içki içemezsin. Karşılıklı içki içmemenin ilişkiyi zedeleyeceğini düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.