Şimdi Ara

KIZ EVLENME TEKLİFİ ETTİ[Teklifi yineledim mıçtım sanırım]-[BABAM RESTİ ÇEKTİ]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
14
Favori
17.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kadınlar. Her zaman ki gibi mantığı bir kenara bırakıp duygulara yenik düşmüş. Kadın için uygun bir yaş olsa da erkek için henüz çok erken. Birbirinizi üzersiniz.
  • Yaşadığın zinaya bir son vermek içi en kısa zamanda evlen
  • kızın anne babası yoksa sahip çık o kıza.

    yüzüstü bırakma sakın.
  • Kız belli sahipsiz , bence nişanlan okul bitince evlenirsiniz.
    Edit : Sahipsiz derken ana babası yok anlamında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 24 Mart 2013; 17:16:48 >
  • acele etmeee. Biraz zaman geçsin. sen bi para kazan askere falan git. öyle nasıl olacak ciddi bir şekilde hiç düşündün mü? 20 dakika dizisine benzemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

    acele etmeee. Biraz zaman geçsin. sen bi para kazan askere falan git. öyle nasıl olacak ciddi bir şekilde hiç düşündün mü? 20 dakika dizisine benzemez.

    Aynennn...
  • İlişkinin adını temsili bir şekilde koyarsınız ama evlenmek için erken bir yaştasınız.
  • evlen gitsin
  • Hele dur okulunuz bitsin. Söylersin sende sevgili olarak devam edersiniz okul bitene kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni. var askerlik var iş bulmak var..
    bi kafadan en az 3 yıl sonra de..
  • Ergende değilsin anlamadım ki.Bu kadar saçma bir soruyu sormaman lazımdı.Tabiki evlenmemelisin.Evlenmiyosun diye kız senden ayrılacaksa bırak ayrılsın.Çünkü kız kendisini sana kakalamaya çalışıyodur.Gerçekten seviyosa ayrılmaz zaten.
  • Ben olsam okulun bitmesini beklememiz gerektiğini söylerdim.
    Ama yazını okuyunca bile insanın içi bir hoş oluyor.Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    Selam dostlar,bu sabah evlenme teklifi aldım.Ağlayacak gibi oldum duyunca,sarıldım 30 dakika boyunca kaldık öylece... Cevap vermedim, henüz ne yapacağımı bilmiyorum,kızın annesi babası yok üniversite öğrencisiyiz 2'miz de.Gizlice evlensem mi aileme söylemeden? Ailem izin vermez çünkü okulumuz bitmeden evlenmemize.Hayır dersem benden umudu keser diye korkuyorum.Ne yapacağım lan ben.En mutlu olmam gereken günde yaşadığım duygulara bak yardımcı olun şu kardeşinize .

    Şimdi aynı evdemi yaşıyorsunuz. aranızda ki ilişkinin derinliği nedir. kızın sana evlenme teklifi etmesi garip geldi biraz senin niyetin pek yok galiba

    Kız doğulu.Anne-babasını 12 yaşında trafik kazasında kaybetmiş.Bu olaydan sonra köyünden biri ile zorla evlendirmeye çalışmışlar 13 yaşında iken.Hiçbir akrabası sahip çıkmamış.O da kaçmış köyünden 5 parasız İzmir'e gelmiş.Yaşlı bir dedenin yanına sığınmış burada..Dede tüm okul masraflarını karşılamış hiçbir karşılık beklemeden kızın anlattıklarını duyunca.Liseyi kazanıncaya kadar okul hayatına sorunsuz devam etmiş.Lise 1'de ise babası yerine koyduğu o dedeyi de kaybetti.Dedenin tek odalı evi ona kalmıştı.Ama parası yoktu hiç .. mahalle esnafı sayesinde 2 sene idare etti okula devam etti zor da olsa...Neyse,çocuk yaşımda bile onun güzelliği beni çok etkilemişti.1-2 sene boyunca iyi arkadaşlık kurmuştuk onunla.O dönemlerde çocukça bir arkadaşlıktı. Zaman ilerledikçe onsuz tek saniye geçiremiyordum.Lise 3 te okula devam edemeyeceğini söylemişti parasızlıktan...Bunu kabul etmedim,edemezdim onun suçu değildi çünkü yoksulluğu. 1 sene boyunca okuldan sonraları çalışmaya başladım günde 15 Lira kazanıyordum.Harçlığımdan ise haftalık 30lira biriktiriyordum...Zor da olsa ikna ettim onu okula devam etmeye.Bu onun tek ve son şansı idi çünkü...Lise 3'ün sonlarına doğru iyice yakınlaşmıştık ,çocukça başlayan arkadaşlığımız sevgiye aşka dönüşmüştü lise yıllarımız bitmek üzereyken...Sonunda mezun olduk sınava girdik ve umduğumuz puanları aldık.Aynı üniversiteyi tercih ettik..Sonuçlar açıklandığında havalara uçtuk başarmıştık aynı bölüm ve aynı üniversiteyi kazanmıştık.Durumu patronuma anlattım ve borç istedim kızın kayıt masraflarını karşılamak için bu durum 3 yıldır devam ediyor 2-3 milyar borcum falan var şu an patrona.Ailemin haberi yok hiçbir şeyden zaten,lisede iken de yatılı kalıyordum zaten ailemden uzakta,onlar bilse okul sonrası çalıştığımı falan oyarlar beni vallahi.İlişkinin derinliğini sormuşsun,Kızı çok seviyorum,canım kanım gibi .. Koruma kollama isteğim çok fazla bunun acıma duygusundan kaynaklanma ihtimalindan korkuyorum fazlasıyla, öyle değildir dimi ya?Aşırı bağlandım kıza,sürekli onu düşünüyorum klavye sırılsıklam oldu zaten bunları yazarken .Benim de evlenmeye niyetim var ama dedğim gibi ailem izin vermez ve kıza ne diyeceğimi bilmiyorum.Onca şey yaşamış zaten bir de ben hayır olmaz dersem yıkılır benden soğursa ne yaparım ben? ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık yardımınız lazım arkadaşlar ya...

    @LonelyHunter
    Ciddi misin hocam?

    @-berkay-
    Kaç yıldır bağlıyım kıza hocam soğusam soğurdum şimdiye kadar,

    @Xenical
    Olabilir mi sence öyle bir şey? Pek sanmıyorum ama

    @proteo
    hikayemizi anlattım abicim bir daha fikirlerini belirtir misin bana

    @This Time
    kimsesi yok!

    @Jake LaMotta
    komik olan nedir abicim?

    @sarman29
    amin




  • alıntı yapmadım karışışık olacak yazın için çok teşekkürler benimde gözlerim doldu senin gibi insanların varlığı bü ülke için büyük şansa Allah batınızı yolunuzu açık etsin en büyük dileğim.
    HAddim değil ama nacizane bir kaç görüş bildirmek isterim. Şİmdi yaptıkların taktire şayan çok az insan boyle bir şeyi ypar ortada bir faydalanmada yok gayet masum birşey. Ancak senin sevginin acıma olduğuna innamıyorum. Belki baştan acımışsındır ama etkilenme var nasılki bir bahçivan ilgilendiği çiçekleri korur sever sende oylesin çünkü kız arkadaşın senin çiçeğin koparılmasın kırılmasın istiyorsun. Günümüzde bu tip durumlar Allah kourusun o kız kötü yola düşmüştü. Bence kızıda üzmemek için kendi aranızda söz yapın uygun bir vakitte ailene haber veririsn . Fakat önemli bir nokta var.

    Askere gitmeyi düşünürmsün bilmem mezun olunca bir süre erteleyip bir maddi imkan sağlayarak gitmen daha iyi olur hem borcun varmış. OKul bitene kadar sabredin derim ben bitince çalışırsın borçunu kapatır ailene açıklarsın kızın zati kimsesi yok önce nikah yaparsın askere gidince ailenle kalır dönünce iş bulur birde düğünü yaparsın . Şuanlık yapabileceğin bu gibi duruyor.

    İlişkinizin derinliğini sormamdaki maksat arada cinsel bir mevzu varmı oyle ise kızın kırılma üzülme küsme durumu olabilir şu anlık bir söz yapalım kendi aramızda aileme soylerim dersen beni kullandı soylemiyor gibi düşünce edinebilir. Ancak onun tek yoldaşıda sensin kopmayada cesarti olamaz bunalıma girer.

    Senin gibi temiz kalplilere Allah yardım eder dualrını eksik etme. El birliği ile başarırsınız mezun olunca çalışırsınız yaparsınız yeterki kanaatkar olun birbirinizi savunun koruyun malı mülkü değil sevgiyi inşaa edin mal mülk olur önemli olan sevgi bağı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    Selam dostlar,bu sabah evlenme teklifi aldım.Ağlayacak gibi oldum duyunca,sarıldım 30 dakika boyunca kaldık öylece... Cevap vermedim, henüz ne yapacağımı bilmiyorum,kızın annesi babası yok üniversite öğrencisiyiz 2'miz de.Gizlice evlensem mi aileme söylemeden? Ailem izin vermez çünkü okulumuz bitmeden evlenmemize.Hayır dersem benden umudu keser diye korkuyorum.Ne yapacağım lan ben.En mutlu olmam gereken günde yaşadığım duygulara bak yardımcı olun şu kardeşinize .

    Şimdi aynı evdemi yaşıyorsunuz. aranızda ki ilişkinin derinliği nedir. kızın sana evlenme teklifi etmesi garip geldi biraz senin niyetin pek yok galiba

    Kız doğulu.Anne-babasını 12 yaşında trafik kazasında kaybetmiş.Bu olaydan sonra köyünden biri ile zorla evlendirmeye çalışmışlar 13 yaşında iken.Hiçbir akrabası sahip çıkmamış.O da kaçmış köyünden 5 parasız İzmir'e gelmiş.Yaşlı bir dedenin yanına sığınmış burada..Dede tüm okul masraflarını karşılamış hiçbir karşılık beklemeden kızın anlattıklarını duyunca.Liseyi kazanıncaya kadar okul hayatına sorunsuz devam etmiş.Lise 1'de ise babası yerine koyduğu o dedeyi de kaybetti.Dedenin tek odalı evi ona kalmıştı.Ama parası yoktu hiç .. mahalle esnafı sayesinde 2 sene idare etti okula devam etti zor da olsa...Neyse,çocuk yaşımda bile onun güzelliği beni çok etkilemişti.1-2 sene boyunca iyi arkadaşlık kurmuştuk onunla.O dönemlerde çocukça bir arkadaşlıktı. Zaman ilerledikçe onsuz tek saniye geçiremiyordum.Lise 3 te okula devam edemeyeceğini söylemişti parasızlıktan...Bunu kabul etmedim,edemezdim onun suçu değildi çünkü yoksulluğu. 1 sene boyunca okuldan sonraları çalışmaya başladım günde 15 Lira kazanıyordum.Harçlığımdan ise haftalık 30lira biriktiriyordum...Zor da olsa ikna ettim onu okula devam etmeye.Bu onun tek ve son şansı idi çünkü...Lise 3'ün sonlarına doğru iyice yakınlaşmıştık ,çocukça başlayan arkadaşlığımız sevgiye aşka dönüşmüştü lise yıllarımız bitmek üzereyken...Sonunda mezun olduk sınava girdik ve umduğumuz puanları aldık.Aynı üniversiteyi tercih ettik..Sonuçlar açıklandığında havalara uçtuk başarmıştık aynı bölüm ve aynı üniversiteyi kazanmıştık.Durumu patronuma anlattım ve borç istedim kızın kayıt masraflarını karşılamak için bu durum 3 yıldır devam ediyor 2-3 milyar borcum falan var şu an patrona.Ailemin haberi yok hiçbir şeyden zaten,lisede iken de yatılı kalıyordum zaten ailemden uzakta,onlar bilse okul sonrası çalıştığımı falan oyarlar beni vallahi.İlişkinin derinliğini sormuşsun,Kızı çok seviyorum,canım kanım gibi .. Koruma kollama isteğim çok fazla bunun acıma duygusundan kaynaklanma ihtimalindan korkuyorum fazlasıyla, öyle değildir dimi ya?Aşırı bağlandım kıza,sürekli onu düşünüyorum klavye sırılsıklam oldu zaten bunları yazarken .Benim de evlenmeye niyetim var ama dedğim gibi ailem izin vermez ve kıza ne diyeceğimi bilmiyorum.Onca şey yaşamış zaten bir de ben hayır olmaz dersem yıkılır benden soğursa ne yaparım ben? ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık yardımınız lazım arkadaşlar ya...

    @LonelyHunter
    Ciddi misin hocam?

    @-berkay-
    Kaç yıldır bağlıyım kıza hocam soğusam soğurdum şimdiye kadar,

    @Xenical
    Olabilir mi sence öyle bir şey? Pek sanmıyorum ama

    @proteo
    hikayemizi anlattım abicim bir daha fikirlerini belirtir misin bana

    @This Time
    kimsesi yok!

    @Jake LaMotta
    komik olan nedir abicim?

    @sarman29
    amin

    evet dersin okulun bitmesini bekleyelim dersin olur biter dert etmeye gerek yok bu kadar.

    bizi de çağırırsın artık




  • hocam kaçıncı sınıftasınız? eğer 2. sınıfta iseniz kendi aranızda bir nişan takar. gelecek yazda durumu ailene anlatırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    alıntı yapmadım karışışık olacak yazın için çok teşekkürler benimde gözlerim doldu senin gibi insanların varlığı bü ülke için büyük şansa Allah batınızı yolunuzu açık etsin en büyük dileğim.
    HAddim değil ama nacizane bir kaç görüş bildirmek isterim. Şİmdi yaptıkların taktire şayan çok az insan boyle bir şeyi ypar ortada bir faydalanmada yok gayet masum birşey. Ancak senin sevginin acıma olduğuna innamıyorum. Belki baştan acımışsındır ama etkilenme var nasılki bir bahçivan ilgilendiği çiçekleri korur sever sende oylesin çünkü kız arkadaşın senin çiçeğin koparılmasın kırılmasın istiyorsun. Günümüzde bu tip durumlar Allah kourusun o kız kötü yola düşmüştü. Bence kızıda üzmemek için kendi aranızda söz yapın uygun bir vakitte ailene haber veririsn . Fakat önemli bir nokta var.

    Askere gitmeyi düşünürmsün bilmem mezun olunca bir süre erteleyip bir maddi imkan sağlayarak gitmen daha iyi olur hem borcun varmış. OKul bitene kadar sabredin derim ben bitince çalışırsın borçunu kapatır ailene açıklarsın kızın zati kimsesi yok önce nikah yaparsın askere gidince ailenle kalır dönünce iş bulur birde düğünü yaparsın . Şuanlık yapabileceğin bu gibi duruyor.

    İlişkinizin derinliğini sormamdaki maksat arada cinsel bir mevzu varmı oyle ise kızın kırılma üzülme küsme durumu olabilir şu anlık bir söz yapalım kendi aramızda aileme soylerim dersen beni kullandı soylemiyor gibi düşünce edinebilir. Ancak onun tek yoldaşıda sensin kopmayada cesarti olamaz bunalıma girer.

    Senin gibi temiz kalplilere Allah yardım eder dualrını eksik etme. El birliği ile başarırsınız mezun olunca çalışırsınız yaparsınız yeterki kanaatkar olun birbirinizi savunun koruyun malı mülkü değil sevgiyi inşaa edin mal mülk olur önemli olan sevgi bağı.

    Birlikte olmadık , evlenmeden yapmam zaten öyle bir şeyi asla.Güzel sözlerin için sağolasın Ali abi,rahatlattın beni konuşucam en kısa zamanda kızla söz olayını bakalım neler olacak...




  • Nişanlanıp beklemek en mantıklısı bence.
  • Kıza aynen şu cümleyi kur; "Senin de bildiğin gibi aileme okulumu bitirmeden bunları anlatma şansım yok, okulum bittikten sonra askerliğim var. 4 sene* daha beni beklemeyi kabul edersen ben de seninle evlenmek istiyorum."
    *4 sene= Bunu taslak olarak verdim 3. sınıfta olsan 1 sene okulun var daha bitirdin askerlik var 1 sene iş güç nişan oydu buydu 2 sene de ordan gelse 4 sene yapıyor sen bunu aşağı veya yukarı çek mantık çerçevesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdYokk

    Kıza aynen şu cümleyi kur; "Senin de bildiğin gibi aileme okulumu bitirmeden bunları anlatma şansım yok, okulum bittikten sonra askerliğim var. 4 sene* daha beni beklemeyi kabul edersen ben de seninle evlenmek istiyorum."
    *4 sene= Bunu taslak olarak verdim 3. sınıfta olsan 1 sene okulun var daha bitirdin askerlik var 1 sene iş güç nişan oydu buydu 2 sene de ordan gelse 4 sene yapıyor sen bunu aşağı veya yukarı çek mantık çerçevesinde.

    gayet doğru bir cümle tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.