Şimdi Ara

kitapyurdu.com rezaleti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kitapyurdu.com üzerinde "Ulusların Düşüşü" isimli bir kitap aldım, kitaptaki bazı bölümler beni rahatsız etti, gerçeklikten uzak geldi, bende yorum olarak kitabın altında bunu belirtmek istedim ve o anda kitapyurdu.com un gerçek yüzünü de görmüş oldum, kitapyurdu.com bir kaç kitap fazla satabilmek adına olumsuz yorumları, kitap eleştirilerini yayınlamıyor. Bu konu hakkında iletişim kısmından mesaj gönderdim (yorumun neden yayınlanmadığı hakkında) geri dönme zahmetinde bile bulunmuyor. Para kazanma isteğinizi anlarım ama ben dilediğim yorumu yapamıyorsam ve muhatap bulamıyorsam kendinizi sorgulamalısınız.



  • Ben de bir şey oldu sandım.
  • Yıllardır bu böyle... Kötü yorumları yayınlamadığını anlamak için kitabın altına kötü yorum yapıp, yayınlanmasını yada reddedilmesini beklemenize gerek yok. Bütün kitapların altındaki yorumların %99.9'unun olumlu olmasından, hepsinin 4 5 yıldızlı olmasından anlaşıalbiliyor.

    Embesillerin okuduğu çöp wattpad kitaplarının bile oyları, dünya klasikleri ile aynı

    Zaten kitap hakkında yorum yapacaksanız sözlüklere, forumlara yada kitap sitelerine yapın. Kitapyurduna yapılan yorumlar, yayınlansın ki puan getirsin diye yapılan "çok sürükleyiciydi, bi çırpıda okudum, kitaplığınızda mutlaka bulunmalı" vs. gibi saçma salak yorumlar. Bende puan getirsin diye aldığım kitaplara bu şekidle saçma salak bişiler yazıp geçiyorum.

    O yüzden tutup kitapyurdu yorumlarına inceleme falan yazmak gibi bir hata da yapamyın, ordaki yorumları okuyup kitap almak gibi bir hata da yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Ağustos 2018; 17:37:15 >




  • Ben de Kitapyurdu.com'dan sipariş ettiğim Ulusların Düşüşü'nü yarın okumaya başlayacağım. Açıkçası kitap hakkında bu kadar can sıkıcı olan durum ne merak ettim. Yorum yayınlansın ya da yayınlanmasın fark etmez, kitabı yıldızlayarak da puanını düşürebiliyorsunuz. Kitapyurdu.com'a çok fazla yorum yazan birisi değilim fakat olumlu olumsuz yorum yazıp da yayınlanmadığı olmadı. Bununla beraber "tuhaf" durumlar tabi ki var. Siteye kitap hakkında yorum yazıp yıldızlayabilmek için Kitapyurdu.com'dan alınma ölçütünün getirilmesi yönünde mesaj atmıştım. Dikkate alan olmadı. Oradaki yorumlara bakarak kitap alma konusuna gelince, daha kitap çıkmadan kitap hakkında yapılan yorumlar yayınlanıyor. Yakın zamanda bir şey dikkatimi çekti, "hitcaw" nickli birisinin -nasıl bir tesadüf ise- benim almayı düşündüğüm her kitabın altında yorumu var. Yorum yazmaya 1 Ocak 2016'da başlamış ve şu zamana kadar 660 tane yorumu bulunuyor. Kitapların tamamı da Kitapyurdu.com'dan alınmış.

    https://www.kitapyurdu.com/kitap/neandertal-modern-bilim-onlarin-hikayesini-yeniden-yazdi/433669.html

    Şu bağlantıdan bahsettiğim kişiye bakabilirsiniz.




  • Size hak veriyorum. Olumlu yorumlarımı yayınlıyorlar ama ''tavsiye etmiyorum, beğenmedim'' dediğim yorumları yayınlamıyorlar.
    Bence olumlu ve olumsuz bütün yorumları tarafsız ve objektif bir şekilde yayınlasınlar. Böyle olmazsa millet yorumlara güvenmez.
    Dikkat ederseniz kitap altlarında hep olumlu yorumlar vardır. Olumsuz ve eleştirel yorumlar yoktur. Bu çok yanlış bir tutum.
    Herkes tepkisini dile getirsin. Bu durumu, editor@kitapyurdu.com mail adresine iletin. Gerçi kopyala yapıştır standart
    cevap yolluyorlar ama bu kadar kişinin bu durumdan rahatsız olduğunu bilirlerse farkındalık oluşur ve tutumlarından vazgeçerler.
  • Uzun zaman önce girdiğim bu başlığın son durumu; kitapyurdu.com ısrar etmem üzerine mesajı hafif yumuşatıp yayınladı. Bir yıldız vermiştim onuda üç yıldız yaptı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.