Şimdi Ara

Kitap tavsiyeleri benden :=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Roman
    Açlık Knut HAMSUN
    Norveçli yazar Knut Hamsun tarafından yazılmış ve bence iyi ki de yazılmış diyebileceğim bir kitap. İnsanın tüm zorluklara rağmen mücadele edip hiçbir zaman ahlak dışı davranışlarda bulunmaması gerektiğini anlatan bazı zaman güldüren bazı zaman içimizi sızlatan bir kitap.

    Madame Bovary Gustave FLAUBERT
    Tekdüzeylikten bunalmış ve yeni heyecanlar peşinde kendini kaptırmış evli bir kadının gayrimeşru aşkları ile serüvenlerinin ve bunun doğurduğu sonuçlarını anlatan ve bize dünyevi arzularımıza kendimizi kaptırmamamızı hatırlatan bir kitap.
    Faust Goethe
    Kanla imzalanmış bir anlaşmanın beraberinde getirdiği olayları anlatan ve bir insanın aşk, para gibi isteklerinin onu köreltmesi sanırım bu kitap hakkında fazla birşey yazamayacağım. Sadece şu var ki bu bu kitapla yepyeni bir maceranın satırlarını okuyacaksınız.

    -Yoğun istek olursa tavsiyelerimin devamı gelir.-
    -Bir şey daha :) sizin tavsiyelerinizi elbette bekliyorum.







  • tabiki devamını bekleriz ama kendini biraz tanıt iyi bir okuyucu musun yoksa kafana göre bu iyi bu kötü diye önümüze mi koyacaksın?
  • Öncellikle klasik olacak ama kitapların en iyi dost olduğunu düşünen biriyim. Soruna gelince hiçbirzaman ne kadar kitap okumuş olsam ve okumaya devam etsem de kendimi iyi bir okuyucu olarak göremeyeceğim çünkü kitapların türleri çok olması ve kendi türünde birçok yazar olması. Ama elbette kafama göre yaptığımı söyleyemem bunu yapmamın nedeni benim de bazen acaba nasıl bir kitap okuyayım sorusuna cevap verememem biliyorum ki bu soruyu soran sadece ben değilim sadece bu konuda yardımcı olmak istedim ve bunu bilinçli bir şekilde yaptım. Sorun için teşekkürler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
    Bu konuyu kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.