Şimdi Ara

Kısa farlardan birinin ampülü patladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    Hocam açıkçası ben de aynı fikirdeydim. Geçen yıl forumdan birinin yönlendirmesiyle Manisa'da adını hatırlamadığım bir yerde easy paket aracıma led taktırdım. Giriş modelini aldım, x2 fiyata daha üst modelleri de vardı.


    Şehirlerarası yollarda çok giderim geceleri ve maalesef standart aydınlatması çok zayıf. Tek gidiş-geliş yollarda dahi selektör yapan olmadı. Ayrıca eşimin arabasıyla arkalı önlü gittim ve ona sordum arkadan gözünü almamış farlar.


    Tabi aydınlatması makul bir performans sunuyor şimdi, öyle geceyi gündüze çeviren yüksek lümenli modellerden değil; ama çok fark etti.


    Konuya gelirsek,


    Easy paketlerde kısalar h7 uzunlar h15 merceksiz.

    Üst paketlerde kısa ve uzunlar h7'dir.


    Fakat dikkat edilmesi gereken nokta uzunların montajı easy paketlerde sorun. Kapak kapanmıyor ya da mini model almak lazım. Ben çat çat selektör atan tiplerden olmadığım için uzunları halojen bıraktım.





  • Hocam gerilme boş yere. Neyin ne olduğunu kimin kim olduğunu biliyoruz. Sessiz sakin takip etim konuyu. Soru sahibi arkadaş boş yere alınmış saçma sapan yükselmiş.

    Soru sahibi arkadaşa gelince; şefim adam ters birşey yazmamış, fardaki mercekle ampul tipini sormuş. Bunları bilmeden nasıl yardımcı olalım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

    Hocam güzel yorumun için eyvallah. Troll kendisi. Daswagen ve türevlerinden bıktım artık. Konularda sürekli saçma sapan mesajlar yazıyorlar. Kimseye yardımcı oldukları falan yok. Bakma burada acitasyon yaptıklarına. Hayattaki tek amaçları artı kasmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.