Şimdi Ara

Kiracımı kovma planım.Yorumlar mısınız ?(Kovduk Sonunda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu csb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet parasızlıktan kırılıyor para yok millette bu beyefendi de kira derdine düşmüş. Ne olur ki yardımcı olsan. Para yok millette görüyorsunuz yani. Ayrıca planın aşırı rezalet. Anında hapise girer yatarsın. Konu da zaten troll'e benziyor. Erkeğe bak eve girip eşyaları kapıya koyup cama da kiralık yazısı yazacakmış.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Sürekli idare etsin düşüncesinde değilim. Karşı taraf neden ödeyemediğini açıklasın, ev sahibi de gerekirse 1 ay daha müsade o zaman desin taraftarıyım. Parasızlık, para bulamamak kolay değildir hocam. Hele ki çocuklar da varsa iş daha zor oluyor.

  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Hocam işte benim halimden siz anlarsınız.Çünkü sizde mağdur olmuşsunuz.Bizde dediğim gibi abonelikler onların üstünde.Bende sizin gibi düşündüğüm için böyle bir plan hazırladım.
    Sizin yaptığınız zekice bir uygulama olmuş tebrik ederim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yasalar kiracılardan yana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanavalısi

    Yaptığın yasa dışı. Sen ev sahibi bile olsan evi kiraladığın anda mülk kiracının olur. Senin yaptığın adamın mülküne izinsiz girmektir. Kirayı ödemiyorsa şikayetçi olursun mahkeme kararıyla çıkarttırırsın.
    Kısa, öz ve en doğru açıklama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben sana güzel bir plan söyleyeyim biraz maliyetli olur ama emin ol güzel olur. :) Evin 2-3 camını kır, kendi ceplerinden yaptırmayacaklar senin yaptırmanı söylerler sende yaptırma ev buz gibi olur. Allah affetsin bu fikir geldi aklıma allah kismeyi düşürmesin sadece saygısızlık yaptıkları için plan ürettim, ercüment çözer gibi. :)

  • Yahu kira vermemeleri yanlis da senin yaptigin sana kufur etti diye adamin evini yakmakla es deger orantisiz bisey. Bari git kapilarina tum aileyi kursuna diz.


    Oyle bisey yaptigin takdirde haneyi tecavuzden hirsizliktan zor kullanmaktan hurriyetten yoksun birakmaktan cocuklarin ve kadinlarin psikolojisini bozup taciz etmekten iceri girersin. En az 5 yildan asagi yatarin yok. Bide kadin istedigi kadar mal icat edip caldi vs diyebilir bide onlari odersin. Taciz etti der tecavuzculer kogusuna dusersin.


    Git yasal prosedurleri takip et ne yapilacaksa avukatla yap. Normalde haklisin, hakliyim diye haksiz kisiyi oldurmeye hakkin yok yinede.

  • Plan güzel ancak uygulama yapicak bişey yok ceza yersin hirsizlik iftirasi bile atabilirler resmi yollara basvursan zaten 1 yılda çıkartır evdekileri, parayi zaten asla odemeyecekler bi yaptirimi da yok. Ülkede ev sahipleri akpnin fakiri kollama politikasi yuzunden buna benzer adaletsizlikler yasiyor cok zor durumda kaliyor insanlar böyle kendi adaletini sağlamaya calisiyor işte. Her ev sahibi zengin değil adam o kira ile baska yere borç ödüyor belki. Bu devirde zaten ev alip kiraya vermek paranla rezil olmak demektir.Parayla ev almaktansa parayı kur korumali tl hesabina at faiz ye dolar artarsa daha cok kazan risk yok kiraci derdi yok mis gibi. Tavsiyem 2023de akp kazanirsa evi satın. Zaten vergiler o kadar yüksek ki kira parasi devlete gidiyor. Ülkede ekonomi kotulestikce kiracilarin haklarini daha da arttiracaklar millet evden atılamasin diye. Yillardir boyle oldu ekonomi iyiyken ev sahibi kafasina göre kiraciya 30 gün sonra evden cik diyebiliyordu(böyle olmasi gerekiyor bence de çünkü adi üstünde ev sahibi ancak ev sahibi taşinma masraflarini karsilayacak) ekonomi kotulestikce kiracilarin haklari çok artti artik kira odemeseler bile evden cikartamiyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 24 Ocak 2022; 17:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Yalniz fena koymus konu sahibi gecmis olsn

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadının beyanları esasken girip eşyalarımı çaldı altınımı paramı çaldı dese ne yapacaksın direk mahkemeye seni çıkarırlar   böyle saçma bir ülkede yaşıyoruz

  • Haneye tecavüzden mahkemelerde sürünürsün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suç. Haneye tecavüz suçu. Noterden ihtar çek kira ödemesi için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yasal yoldan halletmeye kalksan o süreç en az 5-6 ay sürüyor ve cebinden 1500tl civarı bir para çıkıyor.


    Yine de ihtar çek belki gözü korkar çıkar diyeceğim de bu tipler genelde gamsız oluyor.  

  • Nasıl kovdun?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt

    Şu ne kadar saçma bir soru ya. Mühitini beğenmiyordur. Ya da sonradan almıştır taşınmak istememiştir. Ne acayip insanlarsınız ya.

  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt

    hay ağzına sağlık 1 saat önce bu konuları okurken kız arkadaşımla aynı şeyleri konuştum. Keyfi ve suistimal olunca insanın sabrı taşıyor gerçekten. Desin böyle böyle otur kardeşim bitti.

  • krmbzkurt kullanıcısına yanıt

    Kendi işine bak.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.