Şimdi Ara

Kiracımı kovma planım.Yorumlar mısınız ?(Kovduk Sonunda) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene bu olay bizimde başımıza geldi. 3 4 Ay kira ödemeyip bide üstüne "ödemeyecem sıkıysa çıkart" gibi laflar etmeye başlayınca önce polise gittik ama nafile, mahkeme de çok uzun sürüyor. Bu işin kısa yolunu şöyle çözdük; Faturalar bizim üstümüzeydi. Gittik hepsini dondurttuk. Elektrik su doğalgaz internet herşeyi dondurduk. 3 Gün sonra defoldu gitti kurtulduk. Evdeki ampülleri bile çalıp gitmiş haram zıkkım olsun dedik bıraktık. İşiniz adalete kaldıysa daha çok beklersiniz valla.

  • Ne biçim plan la sen kafanı dert etme

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tamam da bi insani o gun disarda birakmak dogru mu? daha evden cikmasini soylememissiniz bile. bu kis gununde sokaga mi atacaksiniz dul bi kadini cocuklariyla? evden cikartmak tabii ki hakkiniz ama bu sekilde yapmanizi tavsiye etmiyorum hem hukuken hem vijdanen. kadina acimiyorsaniz da cocuklarina aciyin. evine ondan habersiz girmeniz cok buyuk suc mahkemelik olursunuz o kadin sikayetci olursa. ama evden cikmasini isteyip ona 2 hafta bir sure verirseniz bu surede hem yeni bir yer bakar hem siz zora dusmemis olursunuz. kadin 3 aydir kira odemiyorsa zaten bunu hesap etmistir. Kibar bir sekilde ben sizin evden cikmanizi istiyorum faturalarinizi odeyin 1 veya 2 hafta icerisinde bir yer bulun derseniz onlarda ona gore hesap yapar. Yapmazsaniz soyle yapacagim dersiniz. Yapmak durumunda kalir. Bu sekilde yapmayin hem onlari hem kendinizi madur edersiniz bi kazanan cikmaz.

  • Yasal yollara başvurun. Hakliyken haksız duruma düşmeyin sonra. Uzun da sürse sonunda faiziyle alıyorsunuz tüm süreç içerisindeki kiralari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 23 Ocak 2022; 11:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığın yasa dışı. Sen ev sahibi bile olsan evi kiraladığın anda mülk kiracının olur. Senin yaptığın adamın mülküne izinsiz girmektir. Kirayı ödemiyorsa şikayetçi olursun mahkeme kararıyla çıkarttırırsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olur mu öyle şey önce bi şikayet falan bildir, kira kontratınıza uymayan, sizin anlattıklarınıza göre kiracınız. haklı çıkarsınız ve çıkmak zorunda kalacaktır zaten, hakaret için de dava açabilirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 23 Ocak 2022; 12:42:1 >
  • kirayı ödemiyorsa çıkart gitsin. Ödeyemeceği eve oturmasınlar kirasını ödeyebileceği evlere otursunlar.

  • Kimsenin evine girip yağma yapamazsın. Onlar çıkana kadar ev onların.

  • Selamlar, vaktiyle benimde başıma bu tip bir durum gelmişti. Kanunlarımız kesinlikle kiracıdan yana. Kanuni yollarla evden çıkıp çıkarmak hem çok maliyetli hemde zaman alıyor maalesef. Tabi ki olayın vicdani boyutu da var. Yapmış olduğunuz plan , ellerinde kontrat yada üstlerinde fatura vs varsa. Sizi zorda bırakmaktan başka bir işe yaramaz. Ben bu durumu şöyle astım. Noterden ihtarname gönderip niyetimi belli ettim. Sonrasında eğer evden cikarkarsa onlardan para talep etmeyeceğimi sadece evi boşaltmalarını istedim. Sonuç olumlu oldu açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylan -- 23 Ocak 2022; 13:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu plan değil suç tasarlamadir. Bir çok nedenden dolayı da ceza yiyebilirsin . Avukata gideceksin yasal yolla halledeceksin . Eğer kira geliri olmadan gecinebiliyorsan bence kış ayında dışarıda bırakma onları . Eğer kira senin için önemli ise orta yollu şeylere kafa yormani öneririm. Gerçekten yazıktır bu soğukta ne yapabilirler ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu troll. Herkesi keklemiş. Eğer gerçekten çıkartmak istiyorsan adres ver ben çıkartırım. Ama gerçekten çıkartmak istiyorsan. Yoksa konu trolldür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan demişsin ama ortada plana dair hiçbir şey yok. Haneye tecavüz edemezsin. 10 dk'da neyi kolileyip dışarı atıyorsun?

    Troll'lük varsa da gram komik değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de alacağımız bir borç para var. Nerdeyse 1 sene kadardır idare ediyoruz. 3-4 kere konuşmaya gittik ve bir keresinde sanki biz borçluyuz gibi muamele gördük. Aslında bu damlayı taşıran son damla oldu. Kirayı ödeyemeye bilirsin insanlık halidir ama çıkıp açık yüreklilikle de bunu belirtmek gerekir. Kusura bakmayın böyle böyle durumlar oldu gibisinden. Parayı kullanan birisi olarak zor durumda kalmışsınız ama karşı tarafın gelir durumu nedir? Eğer işsiz kalmışsa bu piyasa ve hava koşullarında sizde idare etmeye çalışın derim.

  • Evin varken niye kirada oturuyorsun.

  • Sözleşmeniz var ise gidip mahkemede hakkınızı arayın ve olayı mahkemeye götüreceğinizi karşı tarafa belirtin. Eve girip eşyaları atmak haneye tecavüzdür, hüküm giyersiniz. Sakin ve dikkatli hareket etmenizi öneriyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saylan kullanıcısına yanıt

    Kirayı vermeden çıktı namussuzlar yani?

  • Bir avukat bul danış.


    Avukattan sağlam bilgi almadan bir işe kalkışma.

  • Çıkartamazsın, 1 seneden aşağı mümkün değil hatta biraz kira yatırıp süreci daha da uzatabiliyorlar diye biliyorum 2 sene sürer. Açıkçası Türkiye şartlarında çokta beğendiğim bir sistem ev sahibine yazık tabi suistimalciler hariç işleri kötü giden insanlar için biraz dayanma gücü veriyor.

  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt

    Karşı taraf işsiz bile kalsa ev sahibi neden idare ediyor ?

    İşsizlik maaşı alır o da olmadı devlet parasını versin. Ev sahipleri işsiz veya fakirleri kalkındırmak zorunda değil.

    Parasını yeteceği evlere otursunlar ödeyemeyeceği evlere oturmasınlar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.