Şimdi Ara

Kiracım Kira Vermiyor. Çıkartmayı Planlıyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thsnblt

    600_700 olaması gereken kirayı 1300,1400 den verip kira alamayan ev sahiplerine üzülmüyorum nedense
    aynen kiraları çok abartıyorlar o ney öyle be evlere bakıyorum etse etse 700 lira civarı falan eder koymuşlar 1300 1400 liraya yuh diyorum resmen açlık
  • Noterden ihtar çekin...
  • geçmiş olsun.

    bunlar normal kiracı değiller.

    kötü niyetliler belli.

    at hepsini sokağa gitsin.

    hem bedava otursunlar hem de fatura ödemesinler, ne ala memleket.

    ayrıca mümkünse dairelerin elektrik su doğalgaz vs. sayaçları bir şekilde ayrılmalı.gerçi ev tapuda dublex görünüyorsa bu işlem nasıl olur bilemiyorum.
  • öncelikle şunu söyleyeyim. kira konusunda başta kiracıya söylediğim laf; kardeşim 1 senelik kira paran yoksa hiç boşuna beni uğraştırma diyorum ki, bakalım öyle bir derdi var mı yok mu diye öğreniyorum..

    bizim de bi kiracı vardı ödeyemem dedi, o zaman yeni bi kiracı buluruz dedim ve hemen ilana koydum 3-5 kişi geldi sonunda biriyle anlaştım. ha eğer daireyi kiraya veremezsem çıkarsın ve depoziton da yanar dedim, itiraz etmedi.

    kiracı çıktı neyse, kalan faturaları ödedim, yeni kiracıyı soktum içine anahtarları verdim. masraflar düştükten sonra kiracıya depozitosunu gönderdim, gitti arkadaşlarında falan kalıyor sanıırm.

    bu arada bi daireye öyle kalabalık arkadaş grubu falan almam. kaç kişisiniz söyleyin ona göre sorun yaşayamayalım.

    biraz sert olmadın mı bu sefer sana yazık olur.

    sana tavsiyem, yanına 1-2 adam alıp kapıya git. böyle korkunç tiplerr olsun. bunlar akrabam de, gelmişler.. daireyi onlara vereceğim 1-2 güne boşaltın de. fazla konuşma. etkili ve ciddi konuş ama.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASNAKÇI

    Kene gibi yapışırlar ha yarın ha öbürgün derken bi bakmışsın 1 sene içeridesin. Geç olmadan tekmeyi vur
    Bu tipleri iyi bilirim, bugun senden 800 lira yarin benden 900 lira, boyle boyle altlarinda son model arabayla gezer bunlar.

    Hepsinin evden toz oldugu bir vakitte hemen bir cilingirci cagir kardesim, kilidi degistir. Sonra parayi odemeden iceri almam de, yasal olarak bunu yapmaya hakkin var.

    Aman kardesim parayi valla vericez falan derse de inanma, parayi al, esyalari ver sahiplerine hadi yallah. Sakin alttan alma burasi Turkiye, orman kanunlari gecerli burda
  • Önce çıkmalarını söyle çıkmazlarsa elektrik sularını kes sonra hısım akraba topla , daha sonra üçe beşe bakma evi adam gibi ikiye böl sayaçları ayır.Paran yok ayıramıyorsan kiraya verme ayırıncaya kadar.Birde bu emlakçıları araya niye sokar ev sahipleri anlamam 4 tane resim çekip atamıyormusunuz sahibindene, gelen adamı bi gör nedir ne değildir gözün tutarsa verirsin , az bir fiyata ver gözünün tuttuğuna ver başın ağrımasın. Para için ne idüğü belirsiz kişilere ev verip tadilat ile daha fazla zarara giren ev sahiplerinden olmayın.
  • bende aşağıdaki terbiyesizler sürüsünü attırmak istiyorum.gerekirse orayı kiralayıp attıracağım onları.
  • Hiç değilse dubleks daireye kiracı alacaksanız eli yüzü düzgün "Türk" öğrenci falan alsaydınız.
    Millet bekara vermiyor dairesini, Yabancı uyruklu, oturma izni olup olmadığı belli olmayan lokanta çalışanı almak nedir?
    Üstelik böyle bir dönemde evinize kimi soktuğunuza dikkat etmelisiniz.

    Daireyi boşaltmalarını isteyin. 1 hafta süre verin. 1 hafta sonunda boşaltılmazsa eşyalarını kapının önüne koyacağınızı söyleyin.
    En kötü gözlerini korkutun, kaçarlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 3 Nisan 2020; 15:56:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko

    Türkçü biriyim ama uygur ve modern özbekleri benimseyemiyorum.

    uygurlar acayip millet. zamanında Göktürkleri yıktılar... Budizme geçtiler Göktürkleri etkliyecekti bu olay ... Bunların afganla karışanları teörist dinci oldular. Burkha vs takıp geziyorlarmış. Türklük ile alakaları yokmuş. Afgandaki o arap islamcılarla o kadar içli dışlı olmuşlar ki , ana dilleri arapça olmuş. Uygur Türkçesini zorlanır olmuşlar konuşurken. Çin bunlar yüzünden zaten diğer uygurlara baskı yampaya başlamış.


    Özbekler ise tam gaznevid ... Türkler kurmuş ama iranlıları türkleştirmişler sanki. dilleri bile iran kırması gibi. Ö Ü I harfleri yok.
    Dediklerin doğru. Zeytinburnu/İstanbul bunların beşiği haline geldi.

    Türklükle alakaları yok. Karıları burkalı, çarşaflı. Ufacık daha ağzı süt kokan kız çocukları başı kapalı, kendileri şalvarlı poturlu. Tamamen işidçi gibiler. Araplaşmışlar, tamamen vahabbilik üzerine yaşıyorlar.

    Büyük ihtimal bu arkadaşın evi de Zeytinburnu'nda. Adım başı bunların bilmem ne lokantaları var. Evlerde koloni halinde yaşıyorlar.




  • Vergi kaçırarak sen devleti düdüklemeye çalışmışsın ama kiracın seni düdüklemiş, iyi de yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acırsan, acınacak duruma gelirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubleks ev kirayamı verilir, sen biraz bu derdi kendin istemişsin saatler bir olmaz böyle... :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size tecrübe olsun bu durum.
    Benim ve ailemin kiraya vereceğim mülklerimizde asla bize ait abonelik yoktur. Kiracı kendi aboneliğini alır. Öder ödemez beni ilgilendirmez.
    Kira konusunda eğer ödeme imkanı varsa haklısınız ama şu süreçte şahsen ben anlayışlı olacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turaniahmet

    Önce çıkmalarını söyle çıkmazlarsa elektrik sularını kes sonra hısım akraba topla , daha sonra üçe beşe bakma evi adam gibi ikiye böl sayaçları ayır.Paran yok ayıramıyorsan kiraya verme ayırıncaya kadar.Birde bu emlakçıları araya niye sokar ev sahipleri anlamam 4 tane resim çekip atamıyormusunuz sahibindene, gelen adamı bi gör nedir ne değildir gözün tutarsa verirsin , az bir fiyata ver gözünün tuttuğuna ver başın ağrımasın. Para için ne idüğü belirsiz kişilere ev verip tadilat ile daha fazla zarara giren ev sahiplerinden olmayın.
    Hocam hazır müşteri portföyümüzden dolayı kendileri çekip atmıyor.. ben mesleğin içindeyim birçok daireyi alır almaz hazır müsterilerimize yönlendiriyoruz daha ilana koymadan yada fotoğraflama yapmadan müşteriyi götürüp daireye gezdiriyoruz. Ha şöyle ki derseniz ev sahibi emlakçıya güvenip daireyi kirala birine derse.. o durumda ben çalışmıyorum ev sahibiyle mesela.. ev onun müşteride onun kiracısı olacak bu yüzden gelin 2niz anlaşın diyorum ;) bazı ev sahipleri dışarıda oluyor mecbur bırakıyor ve güvenmek zorunda oluyor o tip durumlarda ben nedense kimseye kefil olamadıgımdan daireyide bir türlü veremiyorum :) ama para için son zamanlarda işin içine adım atan çok emlakçı var ve malesef suriyeliymiş arapmış teröristmiş bakmıyor ev sahibine güvenilir diyip arkadan iş çevirip adamları yerleştiriyor.. malesef her sektörde oldugu gibi bu sektördede inanılmaz üçkağıtçı var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kardeşim hakkını yedirme derhal polis zabıta belediye savcı mavcı ne varsa devreye sok yoksa bunlar gelir yarın oturduğun yerden kaldırıp kalkta ben oturayım derler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orcunsau

    Dediklerin doğru. Zeytinburnu/İstanbul bunların beşiği haline geldi.

    Türklükle alakaları yok. Karıları burkalı, çarşaflı. Ufacık daha ağzı süt kokan kız çocukları başı kapalı, kendileri şalvarlı poturlu. Tamamen işidçi gibiler. Araplaşmışlar, tamamen vahabbilik üzerine yaşıyorlar.

    Büyük ihtimal bu arkadaşın evi de Zeytinburnu'nda. Adım başı bunların bilmem ne lokantaları var. Evlerde koloni halinde yaşıyorlar.

    Alıntıları Göster
    hatta suriye'deki terör örgütleri listesinde uygurlardan çok sayıda militan var. kesinlikle yaklaşılmamalı bunlara.

    konuyu açan arkadaşın da hataları oldukça fazla, diğer arkadaşlar gayet güzel izah etmişler. yapacak tek şey bu sorunu çözene kadar abonelikleri iptal edip suyu elektriği gazı kesmek. ya tıpış tıpış öderler ya da defolup giderler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanbey86

    kardeşim hakkını yedirme derhal polis zabıta belediye savcı mavcı ne varsa devreye sok yoksa bunlar gelir yarın oturduğun yerden kaldırıp kalkta ben oturayım derler
    işte o iş öyle kolay değil. yukarda baya güzel izah edilmiş.

    arkadaşın elinde hiçbir şey yok, olsa bile bugün gitse minimum bir sene ve sonunda eline hiçbir şey geçmeyecek. yaptığı masrafla ve sinir harbiyle kalacak. polis ancak bir mahkeme kararı varsa devreye girer.
  • Timurlénk kullanıcısına yanıt
    mal sahibini koruyan bir anayasa maddesi illaki vardır sağlam bir avukat bu işi çözer forumda takılan avukat arkadaşlar vardır mutlaka yardımcı olurlar belki sahiden şu anayasanın interaktif bir sunumu yok mu ? ben ctrl + f yapıp aradığım yasayı bulsam :) ortalık zaten karışık bide çakal çukallarla uğraşıyoruz
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    bende sana yakın düşünüyorum dostum sadece bunlar değil diğer türki cumhuriyetler ağır cahil ve hiç bi şekilde bize benzemiyorlar daha çok rus etkisindeler bir çoğu anadil rusça gibi
  • Tiz vakit çek iplerini gitsin, korona kerana ayağına başına bela olurlar. Niyetlerini baştan belli etmişler zaten, o yüzden de beslemene gerek yok.

    Aksi taktirde uzlaşın derdim ama şu durumda zararın neresinden dönersen kardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.