Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.632
Cevap
29
Favori
101.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugun de manastir bolumunde cildiriyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam kuşatma kısımlarını oynadım. Sanırım artık sonlara yaklaştım yalnız epeyce bir yan görev var yapılacak. Ana hikaye bittikten sonra devam etmeyi düşünüyorum o yan görevler için. Açmak istediğim bir iki perk var onları da açmak istiyorum. Gizli hazineler vs. de var aslında şöyle bakınca epey bir içerik duruyor. Şu köy inşasına başladım ancak korkunç maliyetli. Ben de gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da para tutmayı beceremeyip elime geçen paranın çoğunu kitaplara falan yatırmıştım.Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] 


    Onlarca saat sonra bile hayran bırakıyor grafikler. Çektiğim ekran görüntülerinin haddi hesabı yok. Akşam olsa da başına otursam. Yarın da tatil, rushlar bitiririm ana hikayeyi. Yarın da hazine falan kovalarım. Belki de kovalamam bilmiyorum. Genelde ana hikaye bitirince yan görev isteği kalmıyor bende. O yüzden ana hikaye bitirmeden yan görevleri bitirmeyi tercih ettim hep. Bakalım.





  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    dlclerin türkçesi yok değil mi?

  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Eksik dlclerin Türkçesi mevcut. Şuan dişaridayım akşam sana atarım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50 saatin sonunda bitirdim. O bir tane yeşil görev kaldı köyümüzü basan kel bıyıklı komutanı öldürmek için ama o yapılamıyormuş. İkinci oyuna açık kapı bırakmak için bilerek öyle bir şey yapmışlar. Hoşuma gitti.


    Her anından dolu dolu keyif aldım diyemem. Bazı mekanikler ve görevler ciddi şekilde sinir etti ama genele bakınca çok keyifli bir deneyimdi. Sinematikler çok kaliteli bir orta çağ dizisi izliyormuş gibi hissettiriyordu. Diyaloglar bayağı iyiydi.


    2. oyunu kolaylaştırsınlar demiyorum ki umarım da yapmazlar, yalnızca törpülenmesi gereken bazı şeyler var. Henry de artık bir demirci çocuğu olmayacağı için daha akıcı kombat olur herhalde 2. oyunda.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    2.oyun 1.oyunun 2 kati olacak. Gerisini sen düşün )

  • bazı sorularıma yanıt arıyorum

    1-oyun başı, köydeki define görevi için geri döndüm iki grup kapışıyordu bana saldırıp tek vuruşta öldürdüler, bu görevi güçlenince mi yapmam lazım?

    2-bazı düşmanlarla savaşırken ortadaki yeşil simge yanmıyor sebebi nedir

    3-kalabalık gruplarla savaşmanın bir taktiği var mı (hızlı seyahatte pusu atıyorlar mecburen kaçıyorum)

    4-düşman zırhı silahı kuşanmak itibarı ve diyalogları etkiliyor mu?

    5-silah perkleri işe yarıyor mu neleri açmak lazım

    6-ana görevler süreli olduğu için yan göreve gidemiyorum hep böyle mi ilerliyor

  • RPG unsurları bana ağır geldiği için kütüphanemin tozlu raflarına kaldırmıştım. İkinci oyunun duyurulması ile tekrar tozlar arasından çıkarıp şans vermek istedim fakat o sığ ilerleyiş ve ağır kombat olayı tekrar oyundan vazgeçmeme sebep oldu. Hani tabiri caiz ise şu oyundaki kılıç talimini gerçek hayatta yap, Tarkan gibi sağa sola uçar 5 kişiyi aynı anda biçersin ama burada ne kadar usta olursan ol 2 adam gelip tokatlayıp gidebiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanYüksel -- 6 Mayıs 2024; 3:57:7 >
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt

    Ben oyunu genelde ok kullanarak bitirdim. Normalde oyunları genelde kolay da oynarım :) Bence şans verin. Çok kılıç dövüşüne girmeden okla halledebiliyorsunuz, biraz uğraştırıyor ama arada tabi kılıçla da hamle yapmak gerekiyor.

  • ornitolog kullanıcısına yanıt

    Merhaba geç gördüm malesef


    1.Oyun başinda yan görev ana görev ilerlemeniz hayriniza olur. Malesef kılıc sallamayi bilen bir karakteri yönetiyorsunuz. Oyunu kolay seviyeye getirin.

    2.Bazi görevleri yaparsaniz. Dövüş combat görevleri ilerleyen zamanda önünüze cıkıcak. Rattay cıkısında size dövüş combatlari dersi veriliyor.

    3.Kalabalık grup ile %100 armor ile kuşanmadan asla dövüşmenizi tavsiye etmem.Güclenene kadar kaçmaya devam edin.

    4.Düşman zırhı diyaloglari etkiliyor. Hatta tüccarlar indirim bile yapmadigi oluyor.

    5.Silah perkleri elbette işe yariyor. Kılıc perklerini aktif etmelisin. Digerlerini q tuşuna bakarak nelere etki ettigini sana gösteriyor.

    6.İlk 2 görevin birisi oyun sonuna kadar aktif kaliyor. O görev 2.oyunda yapiliyor. Diger görevler ana görev ilerliyor ama..


    --Yan görevleri söyle aktif ediyoruz.Han'a gidip.. Köyde iş ariyorum yada köyde durumlar ne diyerek.. Haritada Yildiz işareti beliriyor.. Her handa YİLDİZ işareti var.. Onlara tıklayip konusuyorsunuz. size haritada yeri parlak yildiz ile beliriyor.





  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt

    Oyuna aşina olmadiginiz icin böyle düşünmeniz normal. Oyun yönettigimiz karakteri çömez beceriksiz birisi olarak önümüze getiriyor. Kılıc talimi yaparak gücleniyoruz. Size nacizane tavsiyem zamaniniz yoksa. .Hile ile ana hikayeyi tamamlamanizi öneririm.Oyun zor :)

  • Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

    Oyundaki köy isimleri gercek hayatta yaşananlari anlatmişlar , Bazılarını abartmişlar tabi. Elbete SAVAŞ hicbir zaman iyi gecmiş birakmamiştir. Resimdeki arkadaşimiz bütün köylerin resmini cekmiş :)


    Oyuna tekrar başladim. ÖLÜMCÜL kipte oynamaktayim.. Rattay'daki bütün görevleri bitirdim , Ana görevlerin baizlarini şimdi diger köye geciyorum.


    Not ( ÖLÜMCÜL kipte , HİZLİ SEYAHAT YOK / Görevleri sadece siz keşfederek aktif edebiliyorsunuz. Görev yerine yaklaşinca haritada beliriyor.. ) KISACA ÖLÜMCÜL KİPTE oynamanizi asla tavsiye etmem.


    Oyunu 2 sefer bitirdigim için bu sefer ÖLÜMCÜL kipte başliyorum.. FULL BAŞARİM KASIYORUM.. 2.oyun gelecegi güne dek bitirmeyi planliyorum :)





  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.