Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
29
Favori
100.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Hocam o zaman dediğiniz gibi okcu build ile oyun bitirilemez gibi gözüküyor
    Ağır zırhlıları ok ile indirmek imkansız ötesi gibi duruyor
    Skyrim witcher serisi cyberpunk her ne kadar rpg olmasa da odyseyden sonra rpg bulamaz oldum
    Mass effect dragon age serileri var ama defalarca baslamama rağmen bir türlü devam ettiremedim
    Kingdomcomedan sonra böyle şiddetle tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı
    Dediğiniz modlarida kesinlikle kuracağım
    Save modu hızlı save almamızamı yarıyor oyunu kendi saveinde ne gibi sorunlar var

    Oyunda Alkol itemi var. O alkolü buldugunda ne kadar toplarsan o kadar istedigin zaman Save yapabiliyorsun. Alkol yoksa save yapamiyorsun :D


    Save modu bunun için gerekli.


    Agirlik modu ise oyunda cantanda istedigin kadar birşey taşiyamiyorsun bu cok can sıkıcı :) 3 kişi ile vs atiyorsun.. Üstün başin kirleniyor , Köylüler sana dilenci muamelesi yapiyor . Senden kaciyor , seninle ticarete yanaşmiyorlar :) Köydeki muhafizlarin gözü sürekli üstünde herhangi yerden 1 tane birşey aşir . Onu caldin diye ümügüne yapişiyorlar.Adeta Yol kesen polisler gibi :D Ondan sebep yeni itemleri cantanda gezdiriyorsun. Ben öyle yapiyordum.Birisine kötü davranirsaniz o kişi bulundugu köyde dedikoduyu yayiyor. İtibarinizi lekeliyor.. vsvs :)


    Dragon Age Origins oynamani öneririm. Eski bir oyun ama EFSANEVİ oyundur :) Sira tabanli Rpg olarak Baldurgate 3 var.





  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Siyah zirhlilari tek bırakmadikca vs atma :D Tekte bile Affetmezler. Hasarlari cok yüksek savunmani bile yariyorlar.. Hele hele elinde Balyoz olanlar onlardan koşarak uzaklaş.. Aninda sakatliyorlar.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hele bi sampiyon var dillere destan :) vs'de bunu bir güzel dövdüm.. Adam geldi köy yolunda at ile koşar adim giderken . Agaclar arasi iple baglayip beni düşürüp bana pusu atti Cok az canlada olsa öldürdüm herifi :D Bu aslinda görevden bir kıta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 14 Eylül 2022; 21:46:1 >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    29. saatte sonunda Runt'la karşılaştım. Çocuk oyuncağı oldu, max 20 - 30 saniye sürmüştür. Hasar bile almadım. Savaş sayesinde ne kadar ilerlediğimi de görmüş oldum, oyun başında tek kılıç hamlesini 3 saniyede yapıyorduk resmen, pribyslavitz'e bir geldim sağlı sollu dalıyorum. Saniyede 2 vuruş atacağım neredeyse aşırı güçlenmişim. 15 kişi sadece ben öldürmüşümdür. Okçularla 1vs5 attım zaten. Kullandığım kılıç St.Georges kılıcı bu arada. Herod da var ama St georges daha dengeli, saplama hasarı daha yüksek.

    Turnuvayı da ikinciye kazandım pribyslavitz dönüşü, kol zırhını da aldım ordan. Warhorse Jenda'yı da oyunun 25-26. saatlerinde almıştım, dünya varmış. Pebbles kağnıymış resmen. Şimdi ilerlemeden hazine avına çıkayım diyorum, biraz da öyle loot toplayalım.

    Yalnız oyunun optimizasyonu berbat, leş gibi. Dying Light'tan bile kötü. Cyberpunk'tan bile daha kötü bir deneyim yaşıyorum. Cyberpunk'da high ayarlarda 40-50 alıyorum sabit, stuttering falan olmuyor pek. Bu oyunda istediği sistem özelliklerinin çok fazlasına sahip olmama rağmen (ultra high'da 60 fpsde oynatması lazım ki geforce experience söylüyor bunu) aşırı bi stuttering var. Ultra highda 55 60 alıyorum mesela, yolda giderken 50den 30a düşüyor, 45 alıyorum 25e 20ye düşüyor 1-2 saniyeliğine falan ve bunlar her 10 saniyede bir oluyor. Medium'a alsam bile aynı şey, grafik ayarlarıyla da alakası yok. Mediumda'da ultra high aldığım fps'in aşağı yukarı aynısını alıyorum, (vsync var 60 fps), ama o stuttering olayı düzelmiyor mediuma alsan bile. Reddite bir çözüm buldum ama hem her oyuna girişinde yapman gerekiyor hem de maksimum yarım saat 1 saat sürüyor. Oyun ilerledikçe daha da beter hale geldi bu, oyunun 15-20. saatlerine kadar lanet olsun dedirtecek bir sorun yoktu. Save silme olayını yaptım, yükleme ekranlarının 15 20 saniye sürmesini geçirdi ama onun dışında hiçbir şeye çözüm bulamadım.





  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Yalniz ben İron modunda oynuyordum : ) ondan cok zorlandim...


    Ben en yüksek ayarlarda oynuyordum hiç kasma yoktu.. Bilemedim :)

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Acı ama gerçek. İnternette yana yakıla çözüm ararken 2060ti ile bile 30 40 fpslere mahkum olanları gördüm. Bu oyunun optimizasyonu leş gibi hatta yok öyle bir şey. Vsync'i kapattım, high'da 70 - 80 alıyorum normal şartlarda. Bir süre sonra ki bu süre uzun değil yine başlıyor stutter'a. Lanet olası oyun 70 fpsden 40a düşürüyor bir anda, ya da 50den 20'ye düşürüyor. Bana seçenek sunsunlar şerefimle 40 sabit fpsle oynamayı tercih ederim buna.

    Vsync'i kapatıp internetten bulduğum benzeşmeyi ayarlama fixiyle rahatlamıştım derken bu sabah, bu sefer de alt tab yapıp oyuna geri dönünce mouse klavye komutlarını algılamamaya başladı oyun. Ana menüde arkadaki görselin hareket ettiğini görüyorsun ama oyun komutları almıyor. Hal böyle olunca benim fix de çöpe gitti, çözüm de bulamadım hala. Birkaç gündür sinirden doğru düzgün oynamadım bile, yarım saat bir saat oynayıp kapatıyorum. 30 saat oynamışım oyunu, sıkılmadım ama optimizasyon olayı beni yıldırdı.





  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Hocam önerinizle oyunu indirdim ve oyundan baya keyif aldığımı söyleyebilirim. Oyunda 60. saatimi geride bıraktım ve hala ana hikayeyi bitirmiş değilim, daha çok yan görev odaklı ilerliyorum, DLClere bile başlayamadım, ana hikayeyi bitirdikten sonra başlamayı düşünüyorum :) Oyunun başında combat biraz zorladı ama sonradan alıştım şimdi 4-5 kişilik sağlam zırhlı gruplarla kapışsam sorun olmuyor, alıyorum aşağıya. Oyunun başında cepçilik ve kilit açma kastım, onları yapmak maddi açıdan baya rahatlatıyor, şuanlık 61k groschenim var, biraz abartmış olabilirim :D

    Oyunun çevrilmeyen DLClerini SinnerClown Çeviri ekibi çevirmiş. El çevirisiymiş ama Dlcleri oynamadığım için kalitesini bilmiyorum, Dlcleri Türkçe oynamak isteyenler olursa bakabilirler.

  • Oyun güzel oynamaya devam ediyorum da gerçekten çok yoruyor
    Şimdiye kadar tonla oyun oynadım hiç bu kadar yorulmamıştım
    Sürekli uykuyu yemeği takip etmek gerek yaralanmalardan kaçınmak gerek
    Zaten görevlerde bir yerden diğer yere gitmek zulüm at bile tıkanıyor üstünden atıyor:)
    Oyun bildiğin bize ortacagı yaşatıyor
    @Absnthe hocam sen nasıl iron modda oynayabiliyorsun ben kolay modda fightlarda kendimi s. o derece :))
  • @iron mod inanilmaz zor ,Bildigin gercek insanla kapişiyorsun.. Çok dayak yedim , ama sürekli kendimi egitimlerde geliştirdim. Sürekli avlandim , güclendim. Oklarla zayifi indirip full armorlu liderlerini sona sakliyordum .Kaçma yeteneginizi güclendirin, Aksi halde her pusuda indiriyorlar : ) Size tavsiyem , bütün köyleri gezin ve hepsinin yan görevlerini mutlaka tamamlayin..


    @Brave7 Sana tavsiyem , bütün dlcleri yan görevleri ve etkinlikleri tamamlaman. Sonra ana hikayeye geç.



    Açlik yaralanma ve sakatlanma yeteneginizi güçlendirmeyi unutmayin..


    Save modunu umarim kurmuşsunuzdur. Oyun gercekten oynadigim bütün oyunlara kök söktürür : )


    Kindgom come deliverance 2 yakında geliyor bu arada ! Adminleri her ne kadar kem küm etsede.. Yakın zamanda pazarlama müdürlerinin istifa ettigini , ama en yakın zamanda yeni gelen ekip ile bu sorunu aşacaklarini söylediler. Demek eksik cevirileri 2.bir grup cevirdi. BAK şimdi Oynasammi diye düşünmeye başladim !





  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş sıkılmaya başladım ana görevleri tamamlayıp bitireceğim gibi
    Ana görevlerde sanki biraz getir götür işleri gibi
    Ben biraz daha kendi yol haritamızı çizeriz diye düşünüyordum lakin sirlerin ayak islerini yapıyoruz:)
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    O zaman direk ana görevi bitir : ) zamanin yoksa

  • Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Kafaya kılıcı yiyince kan akıyor ya ben oturduğum yerde daralıyorum. Acayip iyi oyun 2. oyun bir çıksa çok güzel olacak.

  • 30 yıllık hayatım boyunca oynadığım en mükemmel oyun.

  • arkdaşlar dlc lere direk başlamak için ne yapmak lazım çok önce oyunu bitirmiştim ama şuan save lerim yok ve baştan başlayabiliyorum ana senaryoya

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Dlc'ler ana görevleri tamamlayarak aktif oluyor. Bazi Dlc'lere bodoslama başlayamiyorsun. Eger güncellendiyse bilmiyorum , başlanabilir belki.

  • Konuyu yukarıda görünce yediğim dayaklar geldi aklıma ama nedense yediğim dayaklardan bile zevk almıştım. Oyuna yeni başlayanlara tavsiyem rakip size hamle yaptığında rakibin sağına veya soluna kaçma hareketlerine yönelmeniz. Bu şekilde kaçınma hareketleriyle rakipler güzel açıklar veriyor. Counter ataklar ilk başta zayıf kalıyordu diye hatırlıyorum. Ayrıca bol bol ok atın. Düşmanlar yürüttüğünüz itemleri her yerde satamıyorsunuz çalıntı mal olduğu için. Bunları 2.köye geçtiğiniz bizi kurtaran kadının amcasıydı galiba ona satabiliyorsunuz el altından.

  • Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]


    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]




  • @Absnthe Hocam bu oyunda en son bölümde.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Asıl düşman için yola çıkıyorduk ve oyun orada bitiyordu.


    Bundan sonra oyunun devamı çıktı mı? Chapter 2 mi denir bilmiyorum. Oyun yarım kalmıştı keza.

  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Henry is Coming 2024/2025 :) Dedikodu dönüyor ama resmiyette birşey yok. Bana soracak olursan Elbette gelecek. Praga gidiyorduk destek toplamak için. Orda bitiyordu yanliş hatırlamıyorsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Nisan 2023; 16:15:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.