Şimdi Ara

Kim bunlar abi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
17.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
364 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • demirkapı mahallesinde yaşıyorum gördüğüm en ön yargılı yorum boş yapmışsın.
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 16:43:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen 1 sene okumussun ben 20 senedir yaşıyorum buranın yerlileri selanik göçmenleridir beğendiğin güneşli semtide bulgaristan göçmenlerinin yoğun yaşadığı semttir ayrıca bagciların en güzel semti mahmutbeydir bilmediğin o kadar belliki boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsun kulaktan dolma bilgilerle bir bölgeyi kötüleme gel misafirim edeyim seni...
  • O kadar haklisin ki. İnsanlarda ya kulak yok ya da beyin yok. Herkesin zevki kendine. Herkes sevdiği müziği dinler. Ama o şeyler müzik falan değil. Kuru bağırtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autotune sanatçıları
  • Hiç birini bilmiyorum. Neden böyle negatif düşündüğünüzü anlamadım. Birine veya bir şeye zarar mı veriyor bu insanlar? Eğer sadece tarzlarından dolayı böyle düşünüyorsanız insanları kısıtlamak istediğiniz için asıl zararlı sizsiniz demektir. Bırakın herkes kimseye ve kendine zarar vermediği sürece istediğini yaşasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest87628

    Gerçek müzik klasik müziktir
    Katılıyorum. Sanat dediğin duyguyu anlamı söz olmadan taşımalıdır. Çünkü sanat evrenseldir. Tabii bazen F. Mercury gibi istisnalar da olmuyor değil.

    Bu eserin şimdiki değersiz lakırdılarla aynı sınıfta yer alması kadar izahı mümkün olmayan bir başka şey daha yoktur.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

    autotune sanatçıları
    Autotune nedir hocam ilk kez duydum da

    Dinlediğim şarkıdan iyi bir şey midir ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 10 Şubat 2019; 23:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oooo klavye başında yine yargı dağıtılıyor, alırım bi dal


    dinleyen dinlesin istediğini size ne lan?
  • Hay eline sağlık al benden de o kadar..

    kim bunlar mınaki
  • Benden size gelsin o halde:

    sbag

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimseyi dinledikleriyle yargılamam müzik evrenseldir, her zevke her kesime hitap eden bir çeşit vardır, vardır da ulan bunlar yüzünden spotify da türkçe şarkı keşifi yapamıyorsun ya. Yeni çıkanlar neler bir türkçe 2019 listesi hazırlamaya başlayayım diyorum saçma sapan rap parçalar dolu. Sporda falan dinlerim ben de ara sıra ama nasıl saçma bir algoritma var bu spotify da çözemedim.

    Ben lokasyon olarak türkiyeden giriyorsam beni bununla kredi kartı numara göre sınırlandırıyorsan 2019 da çıkan türkçe şarkıların hepsine aramadan ulaşabilmem lazım yahu. Kendi hazırladığın liste üzerinden değil benim kendi isteğim ile hepsine ulaşmam lazım.

    Bu rap furyası yabancı listelerde de böyle. Bir tane adam akıllı pop yok listelerde. Zaten artık adam akıllı pop şarkı da yok ya neyse




  • Rezil bir nesil geliyor.Kültürsüz cahil saygısız.
  • Yalnız olmadığımı anladım,beni üzen şey bunları sırf dinlemiş olmak için dinleyenlerdir,izlenme sayıları medyanın şirketlerinin elindedir kanmamak ve yanlış değerlendirmemek gerekir.İnternet ortamında her kullanıcı trafik yaratabilir(7-70)zevksiz ve renksiz insanlar izlenme veya beğenme sayısını artırabilir,cahil insanlar gördüğüne inanır ve yanlış yorumlar.Cahil olmayın gördüğünüze inanmayın,gerekiyorsa araştırın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reynmen biliyorum onu da daha 3,4 ay önce öğrendim instagram fenomeni diğerlerini hiç duymadım bilmiyorum. Bunları dinleyen kitle 10,18 yaş aralığı genelde bu yaş grubu kendini tanıma aşamasındadır. Böyle tipleri dinleyerek kendilerine anlam yüklemeye çalışırlar, hayatın bütün yükü özetlerindeymiş kafası olur genelde çok görmemek lazım. Daha büyük yaş grubu dinliyorsa zaten onlara söyleyecek söz yok tek kelime ile vizyonsuz oldukları söylenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap dinleyecekseniz bari WU TANG CLAN dinleyin




    Bizim nesil 2002 - 2003 yılları arasında bunları çok dinlerdi

    Not: En azından gerçek Hip Hop çağının sonlarını yaşayabildik ya şimdiki hOp hOpçu geçinen nesile resmen acıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 11 Şubat 2019; 4:12:2 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezhel i ilk defa tutuklandığında duymuştum. hala tek şarkısını dinlemedim. bugün arkadaş reymen mi ne onu açtı. bu kim olm dedim 2 hafta once klip yüklenmiş youtube a 95milyon kez izlenmiş oha dedim.

    bazı insanlara üzülüyorum ya o kadar kıymetli şarkılar varken popüler kültürün peşinde dolanıyorlar. yine youtube da masterpiece diyebileceğimiz şarkılar bazen 10 bin tık bile almıyor. saçma sapan bağcılar kekoları 50 100milyon tıklanıyor.

    ben hala mfö-cem karaca-barış manço falan dinliyorum. türkçe/yabancı rock.

    90'lıyım. benden eski nesili anlamıyordum onlarda beni anlamıyordu. yeni nesili ben anlamıyorum şu an. onlarda beni anlamıyor
  • Şarkıcı olmayan ergen kitlesi yüzünden şarkısı patlayan biri hariç diğerlerini dinleyin bence çünkü şarkı emek ister ne kadar pop ya da rap sanatçılarına kızsanızda bir emek var onlar şarkıcı hep yazıyorlar, düşünüyorlar. Nasıl bir şarkıcı ve ya bir youtuber film çektiğinde tepki koyuyorsanız bu süperkahraman reynMan şarkı söylediğinde neden tepki koymuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.