Şimdi Ara

Kilo Alamama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da görüleceği üzere kilo alamama sorunum var. Boyum 1.83, kilo 64. İki hafta önce body building programıma başladım. Ancak gün içerisinde çok fazla yemek yiyebilme gibi bir durumum olmuyor öğle yemeği dışında. Sorularım şunlar; karbonhidrat tozu kullanmaya başlasam kilo alabilme şansım var mıdır? Antrenman süresince enerji bakımından destek sağlar mı? Yorumlarınıza göre WEIDER Crash Weight Gain alıp almamaya karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrydaFriend -- 18 Ocak 2016; 0:02:44 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: PrydaFriend

    Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da görüleceği üzere kilo alamama sorunum var. Boyum 1.83, kilo 64. İki hafta önce body building programıma başladım. Ancak gün içerisinde çok fazla yemek yiyebilme gibi bir durumum olmuyor öğle yemeği dışında. Sorularım şunlar; karbonhidrat tozu kullanmaya başlasam kilo alabilme şansım var mıdır? Antrenman süresince enerji bakımından destek sağlar mı? Yorumlarınıza göre WEIDER Crash Weight Gain alıp almamaya karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

    Başlaman için biraz erken dostum bence bende baya gainer kullandım fakat çok erken.Şöle 2 ay dolsa biraz otursa vucut alışsa sonra başlasan daha iyi olmazmı.Gainerle illaki kilo alırsın ama birazda yemene içmene dikkat etmen lazım.
  • PrydaFriend kullanıcısına yanıt
    alacaksanda sana önerilerim.

    Muscletech Premium Mass Gainer 5440 Gr

    Optimum Serious Mass 5450 Gr


    optimumdan ben aldım okulum araya girsin kullanmaya başlayacağım.
  • acelem yok üstat. Ben ilk önce tavsiye alayım istedim. Olması gereken ilk aylarda kullanmamak ise hayhay. :) Bir de neden senin tavsiye ettiğin ürünler de Weider değil? Yanlış anlama, yalnızca öğrenmeye çalışıyorum bu konulara yeni giriş yapmış olduğumdan dolayı. :)
  • gainer işine hiç bulaşma derim eğer yemek yiyemiyorsan boşa gidiyor paran yani insanda gainer alınca ona güvenip kilo alıcağını sanıyor hiçde öyle olmuyor. zaten o kadar yoğun ki tadları içtiğin zaman 2 tabak yemek yemiş gibi oluyorsun üstüne yemekde yenmiyor. boşa paran gider açıkcası eğer yemeğini yiyemiceksen. çokda pahalılar ve servis sayıları cok az 200 lira veriyorsun 2 3 haftada bitiyor. aynı yoldan bende geçtim kilo alamıyordum 3 kutu bitirdim banamsın demedi . şimdi marka işine hiç girme içerdiği kcal değerleri belli zaten seni etkiliyen kısım bu ortalama kcal değerleri aynı sadece değişken şeker olranı oluyor. ben derimki eğer düzgün yemek yiyemiyorsan kilonu korumaya bak zaman yaratabilirsen kendine lapa bulgur yumurta + ona verceğin parayla whey alırsın 2 ay götürüyor şuan whey aldım kutu yeni bitti gainerla alamadığım kiloyu yemeğe abanarak protein tozuyla beraber aldım. 2 kg ekledim 10 gün içinde tabi ilk aldığım zaman üni. olduğu için beslenmeye dikkat edemedim şimdi yarıyıl tatilinde beslenmeyi iyi tuttum. başından beri böyle beslenebilseydim 2 3 kg almış olrudum. ama yine karar senin belki senin bünyen farklı tepki verir kilo alırsın .




  • PrydaFriend kullanıcısına yanıt
    Marka çok fazla piyasada weider ürün hiç kullanmadım zaten bütçe olarak da beni aşar ben sana makul olanları yazdım he bide weider kullanınca kilo alırsın diye bir kesinlikte yok o yüzden o dediğim 2 üründen birini alırsan pişman olmazsın +yemeği kesinlikle ihmal etme iyi sonuç almak istiyorsan 13 aydır yapıyorum bu sporu 3 defa stirec mass kullandım 2 defada dymatize .Kimisi işe yaramıyor vs diyor ama bence yarıyor yaradı da yani.Fiyat veya porsiyon bakımından pahalıya gelebilir onlarıda günde 200 gram kullanarak 27 gün yeter.
  • speederly kullanıcısına yanıt
    cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum
  • teşekkür ederim üstat :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.