Şimdi Ara

Kılıf üreticilerinin son kurbanı Xperia Z4 oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  Kılıf üreticilerinin son kurbanı Xperia Z4 oldu

     

    Akıllı telefon sektöründe amiral gemisi modellerin çıkışına yakın sızıntılar da yoğunlaşıyor. MWC 2015 etkinliğinde Samsung ve HTC'nin başı sızıntılar sebebiyle oldukça ağrımıştı. Sızıntılardan en çok etkilenen diğer üreticilerden biri ise Sony oldu. Geçtiğimiz günlerde Sony Xperia Z4 modeline ait olduğu iddia edilen görselleri d bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. 



    Bu kez de aynı kaynaktan ( @OnLeaks ) Xperia Z4'e ait kılıfların sızıntıları geldi. Kılıf içine koyulan Xperia Z4 görseli ise geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıları doğrular nitelikte. Henüz görseller iddia aşamasında olsa da daha önce kaynağın sızıntılarına baktığımızda telefonun artık görünümünün bu olacağını kabul edebiliriz. 



    İddiaları genel olarak değerlendirdiğimizde ise Sony 6 aylık amiral gemisi döngüsünden vazgeçse de şimdilik bu süreyi bir yıla çıkarmayı düşünmüyor gibi, zira sızıntılar da telefonun hazır olduğunu gösteriyor. LG G4'ün de çıkışına hazırlandığı ve benzer şekilde sızdırıldığı düşünülürse bu iki amiral gemisi model kendi aralarında ekstra bir mücadeleye girebilir. Bunun dışında Xperia Z4 modelinde Snapdragon 810 işlemci kullanımasına kesin gözüyle bakılıyor ancak telefon farklılaşmak adına kamera sensörü konusunda sürpriz yapabilir.

     

    Kılıf üreticilerinin son kurbanı Xperia Z4 oldu 

     








  • IMX230 ile gelsin yazılım kısmınida guclendirsin sağlam bir kamera deneyimi yaşatsın ön kamerayada sağlam bi revizyon getirse çok daha iyi olur. Türkiyeye gürültü önleyici güzel bi kulaklık göndersin artık neden bu ayrım 5 liralık mp3 çalar kulaklığı gibi birşey çıkıyor kutudan

  • Alt ve üstteki boşlukları artık azaltmalılar. Yıllar öncesinin telefonu gibi görünüyor bu şekilde.

  • Devrimsel yenilikler olduğu için z4 ün tasarımda sony kızmakta haklı. Asfasfss.. çok farklı olmuş gerçekten. Z3 ten sonra çok yol kat edilmiş. Şaka bir yana Sony nin yerinde olsam işlemciyi samsung dan alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu çinde üretilen 1 dolara satılan kaplar ile aynı nasıl sızar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf üreticilerinin son kurbanı Xperia Z4 oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayhanKaan -- 19 Mart 2015; 17:19:36 >
  • Harbiden böyle çıkacak gibi. Z1 Z2 Z3 aynı diyorduk Z4 de kervana katılacak gibi. Htc ve Sony sıraya dizdi aynı cihazları.
  • Samsung aynı tasarımla 50 cihaz çıkarınca bir şey yok ama Z serisi böyle olunca hoooppp duurrrr var.

  • Samsungun kendi ekosistemi cok daha canli ve farkli. Sony copy paste i baska bir kulvara tasidi. Note 4, Note Edge, S5, S6, S6 Edge, Alpha, Tab S hepsi farkli malzemelerden uretilen kaliteli cihazlar. Ama Z den Z4 e 5 telefon ve diger versiyonlari da birebir ayni ve kotu tasarimlilar. Kasa cerceve oranindaki basarisizligi fark edememe, musterinin istegini goremeyecek seviyeye gelmis. Bu gidisle Z10 icin kilif ureticisine gerek yok, tasarim belli. Heyecan ve yenilik kavramlari coktan bitmis artik alismak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung için kaliteli dedi yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Samsung aynı tasarımla 50 cihaz çıkarınca bir şey yok ama Z serisi böyle olunca hoooppp duurrrr var.

    Bir gösterirmisin hangi cihaz birbirinin kopyası samsung ta? En çok değişiklik yapan firma zaten samsung,

    Tutmussunuz sony yi savunuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

    quote:

    Orijinalden alıntı: m1xer

    Leğenciler gelmiş bile

    +1

    Samsung'la beraber leğen devri kapandı.
  • Sony'ye oldum olası bir sempatim vardır ama akıllı telefonlarına içim bir türlü ısınmıyor. Kocaman çerçeve, saçma sapan kamera, birbirinin kopyası telefonlar, diğer amiral gemileri 1 senede eskirken Sony'nin amiral gemilerinin 6 ayda eskimesi vs vs. Özellikle kamera konusunda Sony'nin akıllı telefonları, diğer amiral gemilerinin niye bu kadar gerisinde anlamış değilim.
  • Tepkiler demekki yeterli değil. Samsung a döndü

    6 ayda bir ayni telefonu piyasaya sürüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu örgüt başı gibi şu Sony fanboyları başı vardı bu forumda. 2 satır yazıya 145 satır laf yetiştiriyordu. Yüzüne karşı ayıp olur diye söyleyemiyordum ama tam Üvey baba dizisinde oynayan aşifte pavyon kadını kıvamındaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tasarımı değiştirin artık yeter
  • Bir zamanlar öteki firmaların hayal bile edemedikleri şeyleri SONY yapıyordu gençler.

    Dikkat edin.

  • Tasarım bence çok iyi ben değişmemelerinden yanayım.Iphone5 ile beraber Sony Z en mükemmel tasarıma sahip 2 telefon.
  • samsungtan nefret ediyorum s6 aklımı çeliyor ama yinede z4 ve g4u görmek için bekliyorum. Gerçi z serisi hiç bi zaman beklediğimi vermedi yinede bekliyoruz işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Yahu örgüt başı gibi şu Sony fanboyları başı vardı bu forumda. 2 satır yazıya 145 satır laf yetiştiriyordu. Yüzüne karşı ayıp olur diye söyleyemiyordum ama tam Üvey baba dizisinde oynayan aşifte pavyon kadını kıvamındaydı.

    Hocam sony fanboy ekibinin basi stevejones u buyuk cabalarla banlatmayi basardik.uzmanforumcu gibi fake hesapla 15 gunde 1500 post kasti onuda banlattik. Banlandikca yeni hesaplar acti, 20den fazla hesabi fake hesap sebebiyle banlandi. Hala arada ufak profillerini goruyorum ama sjnin kapatilmasi en buyuk darbe oldu ona.
    Bu forumda fanboyluga ve fake hesaba yer yok!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.