Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu, 'Fahri LGBT üyesi' yapıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Bu ülkede PKK ile Oslo'da kim görüştü? AKP


    PKK tanıklığı ile orduya operasyon düzenleyip PKK'ya Güneydoğuda kan kusturan ne kadar komutan var ise hapse kim tıktı? AKP


    Ordu'da oluşan boşluğu FETÖ itinin paralı CIA uşaklarını kim doldurdu? AKP


    PKK'ya yapılan operasyonları kim duldurdu? AKP


    Habur'da bu ülkenin en yüksek kurumu olan, memleketin namusu olan yargıyı PKK'lı itlerin önüne dizip pişman olmadığını haykıran köpekleri kim pişmanlık yasasından faydalandırdı? AKP


    PKK'lı köpekleri Cumhuriyet bayramında bu ülkeden davullu zurnalı alay ile kim geçirdi? AKP


    meydanlarda megri megri kim ağladı bu puştlar ile? AKP


    Hocaefendi dedikleri itin evladına memlekete dön diye kim salya sümük yalvardı? AKP


    Son yerel seçimlerde İstanbul'u almak için PKK'nın lideri denen soysuz köpeğin mektubunu meydanlarda kim okuyarak resmen PKK'lı itlerden İstanbul için oy dilendi (sene 2019)? AKP


    Osman Öcalan denen uyuzu devletin televizyonuna çıkarıp resmi olarak PKK sempatizanı köpeklerden kim oy dilendi? AKP


    En son 2019'da kendi şahsi çıkarları ve İBB'yi daha rahat soymak için PKK'ya sarılıp oy dilenen AKP PKK'lı değil yani. Hadi oradan hani bilmesen kandıracaksın.


    Eski AKP'li Başbakan Davutoğlu ne dedi? yapılanları anlatsam insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz. yine eski AKP'li başka bir başbakan ne dedi "devletteki yolsuzlukları engellesek vergi toplamaya bile gerek kalmaz". Zindaşti davasını hatırlatayım üstüne, 4 bakanın yediği rüşvelteri, sıfırlanan paraları, ayakkabı kutularından çıkan trilyonları...


    reis-i cumhur anlaşmamış. kendi ağzından ettiği lafı da mı unuttun? PKK ile görüşen elemanı ben gönderdim, derdi olan bana gelsin demedi yani....


    Yaşanan olaylar gösteriyor ki dün de, bugün de ve çıkarı olursa yarın da PKK da dahil olmak üzere İŞİD, FETÖ vs bu memleketin başında ne kadar bela var ise anlaşan ve anlaşabilecek tıynette olan tek parti AKP'dir. Laf delil ister, yani birileri konuşuyor ise konuştuğunu belgeler ile ispat etmek durumundadır. o yüzden lafa itibar edilmez. ama yaşananlar, tecrübeler delil istemez. çünkü zaten yaşayarak ispatlanmıştır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borakhan -- 13 Nisan 2021; 15:20:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Borakhan

    Bu milletin değeri var değil mi? ama o değerler iktidara yakın bir vakıfta 40 tane erkek çocuğuna tecavüz edilirken yok. ya da iktidara yakın bir kız yurdunda, hem de şehrin eğitim müdürünün yönlendirilmesi ile yerleşen 15 tane kız çocuğu yanarak öldüğünde yok, 4 tane bakan eşek yükü ile rüşvet aldığında yok, "paraları sıfırla, babacığım 30 milyon eurocuk kaldı" dendiğinde yok. AKP PKK ile anlaşıp TÜrk ordusunu hapse tıktığında yok. PKK ile anlaşıp operasyonları durdurduğunda yok. Memleketin tüm birikimini üç otuz paraya peşkeş çekerken yok. 40 tane AKP'li 6 yaşındaki çocuğa arkadan tecavüz ettiğinde yok.


    ama birileri "bizi ibineyiz" diye pankart açtığında birden bire "ulan biz Türküz, biz müslümanız gidin evde ne bok yiyecekseniz yiyin" var değil mi?



    hadi oradan. amaç belli. yine belli kitleleri hedef gösterip milleti boş beleş işlerle uğraştırma. gündem saptırma. uyutma. kendi yediği bokları birilerinin üzerine yıkma yok işte bu muhalefet işte böyle bizim değerlerimiz ile dalga geçiyor imajı uyandırma.


    bırakın bu muhabbetleri diyorum nesini anlamıyorsun? burada açılacak konu "Kılıçdaroğlu fahri LGBT üyesi yapıldı" mı olması lazım?

    Sapla samanı birbirine karıştırıyorsun, konu LGBT bak tekrar ediyorum. Taciz tecavüz zaten suç, hepsinin davası mahkemede görülüyor, ülke yönetimini beğenmiyorsan sandık orda duruyor 2023'te gidersin oyunu kime istersen atarsın, sana göre meşru olanı hükümet yaparsın.
    ANLADIN MI??

    Konu LGBT.
    ANLADIN MI?

    Noldu cevap vermedim mi "velev ki İbineyiz" pankartına? Ben onların ibineliğini ulu orta kamusal alanda görmek zorunda değilim, kimse de değil.
    Onlara hakaret ediyorlar diyorsun daha ilk başta kendilerine hakaret ediyor herifler git onlara söyle.
    Git ne yapıyorsan da git evinde yap, burası kamusal alan herkesin çoluk çocuğu evladı var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • konuyu iyi okku. konu LGBT değil. Konu, başlıkta verildiği gibi "Kılıçdaroğlu'na fahri LGBTİ üyeliği verildi" hani daha konunun ne olduğunu bilmiyorsun, daha neden konuşulduğunu bilmiyorsun mal bulmuş mağribi gibi atlıyorsun.


    ki senin cevabını da iki üç post önce verdim. onu dahi okumamışsın. önce okumanı tavsiye ederim.


    tabii bir de konu başlığını okumanı da tavsiye ederim. tabii heyecanlısın vs. ama sakin olarak ve önce OKUYARAK yorum yapman gerektiğini düşünüyorum.


    ve bir kez daha söylüyorum millet olarak LGBTİ vs. zaman kaybetmek yerine daha yapıcı konulara öncelik vermeliyiz. o konuları da atlayarak cevapladığın ve olayı farklı boyutlara taşıdığın ilk postumda bulabilirsin.


    edit

    hatta biraz daha açayım başlığı. "bu kılışdar şerefsizi bizim dini ve milli duygularımızla dalga geçen, ayaklar altına alan grupların lideri seçildi, kılışdara oy verecekler bir daha düşünün". yani hem Kılıçdaroğlu'nu hem de LGBTİ'yi aşağılamak ve hedef göstermek. belki faydası olur diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borakhan -- 13 Nisan 2021; 15:35:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Borakhan

    konuyu iyi okku. konu LGBT değil. Konu, başlıkta verildiği gibi "Kılıçdaroğlu'na fahri LGBTİ üyeliği verildi" hani daha konunun ne olduğunu bilmiyorsun, daha neden konuşulduğunu bilmiyorsun mal bulmuş mağribi gibi atlıyorsun.


    ki senin cevabını da iki üç post önce verdim. onu dahi okumamışsın. önce okumanı tavsiye ederim.


    tabii bir de konu başlığını okumanı da tavsiye ederim. tabii heyecanlısın vs. ama sakin olarak ve önce OKUYARAK yorum yapman gerektiğini düşünüyorum.


    ve bir kez daha söylüyorum millet olarak LGBTİ vs. zaman kaybetmek yerine daha yapıcı konulara öncelik vermeliyiz. o konuları da atlayarak cevapladığın ve olayı farklı boyutlara taşıdığın ilk postumda bulabilirsin.


    edit

    hatta biraz daha açayım başlığı. "bu kılışdar şerefsizi bizim dini ve milli duygularımızla dalga geçen, ayaklar altına alan grupların lideri seçildi, kılışdara oy verecekler bir daha düşünün". yani hem Kılıçdaroğlu'nu hem de LGBTİ'yi aşağılamak ve hedef göstermek. belki faydası olur diye.

    Evet konu birinin LGBT üyeliği, ben de LGBT'yi anlatıyorum, bundan daha doğal birşey olamaz.
    Sen LGBT konusunda patates soğandan girip merkez bankasından çıkıp taciz tecavüz yazarken yukarıda da PKK'dan girip Oslo'dan çıkmışsın, önce kendine bakacaksın.

    Ama anlıyorum seni de cevap veremeyince böyle patates soğan tabi senin de işin zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 13 Nisan 2021; 14:34:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konu başlığındaki amacı biraz açayım. "bu kılışdar şerefsizi bizim dini ve milli duygularımızla dalga geçen, ayaklar altına alan grupların lideri seçildi, kılışdara oy verecekler bir daha düşünün". yani hem Kılıçdaroğlu'nu hem de LGBTİ'yi aşağılamak ve hedef göstermek. yani gizli olarak kin ve nefret suçu.


    peki neden birileri böyle bir başlık açarak ana muhalefet partisine, onun lideri ile hedef alarak saldırır? amaçları ne olabilir? gündem saptırmak olabilir mi mesela?


    peki neden gündem saptırmak amacında olabilirler? CHP'li belediyelerin astığı "128 milyar $ nerede" ilanları olabilir mi mesela?


    yani kısaca yok LGBTİ yok dış mihraklar vs. ile bu milleti oyalamaya gerek yok. gerçek konulara eğilelim diyorum. Neden domatesin kilosu 13 lira misal neden bunun üzerine tartışmıyoruz?

  • Bunların zihniyet ne biliyormusun.

    Yaptığın ahlaksızlığı kimse görmesin mümkünse dini bir kılık altında yap ki sesimiz çıkmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borakhan B kullanıcısına yanıt

    Pkk silah bırakılsın diye görüşüldü. O dönemde bu olay fetö eliyle sızdırıılıp, çözüm sürecinin baltalanması sağlandı. hdp içinde silahı bıraksınlar, biz siyaset yapalım diyenlerin de hepsi tasfiye edildi. Geçmiş haberlere bakarsan görürsün. Ayrıca biriyle görüşmen onu desteklediğin anlamına gelmez. Bugün abd ile taliban da görüşüyor. İngiltere ile IRA da görüştü, İspanya'da Baskçılarla görüştü... daha uzar gider. Kaç tane haber gördün abd medyasında abd devleti teröristlere iş birliği yapıyor diye ? Senin savunduğun zihniyet sırf oy uğruna pkk demekten imtina ediyor. Hdp ye açıkca destek veriyor. Herkesi kendiniz gibi kolay kandırılır mı sanıyorsun ?



    pkk bugün bitmiş hala daha pkk edebiyatı yapıyorsun. senin milletvekilin o pkk lı teröristlerin cenazesine gidip ağıt yakıyor. Çok ülkeyi düşünüyormuş gibi konuşuyorsun bir de.


    Orduya operasyon düzenleyenler fetöcüydü. Hepsi de tasfiye edildi.


    Ordu'da oluşan boşluk mu :) sözcü,cumhuriyet okuyup halk tv izleyip burda aslı astarı olmayan şeyler yazıyorsun. Önce oku,öğren sonra görüşlerini yaz. Fetönün askeriyeye sızma tarihi 1982 de başlar. Eğer bir şeyler hakkında yorum yapmak istiyorsan önce öğren. General mertebesine fetöcü olarak gelmiş kişinin 40 sene askeriyede olması lazım neyden bahsediyorsun ?


    pkk bugün bitmiş hala kim operasyonları durdurdu diyor :D Sihalar sayesinde artık şehit vermeden operasyonlar tepelerine çöküyoruz, inlerinden dışarı çıkamıyorlar hala kim durdurdu diyor. He bu arada sihalara karşı olan vekilde senin zihniyetinden... pkk ne zaman darda kalsa imdadına siz yetişiyorsunuz.


    bak sihalara karşı çıkan kimmiş oku bakalım: https://eksisozluk.com/chpnin-sihalara-karsi-cikmasi--5447766


    Meydanlarda megri megri dediğin kişiler Barzani ile Şivan Perver. Barzani pkk lımıymış ? :D Kuzey ırakta peşmergeler ile pkk lılar çatışma halinde. Adam barzaniyi pkk sanıyor :D Bak haber oku biraz. https://www.trthaber.com/haber/dunya/mesrur-barzani-pkk-varligina-musamaha-yok-560235.html


    Şivan perver de pkk nın ölüm listesinde olan biri. Bu megri megri edebiyatının bir gerçekliği yok yani :)


    Ben bugüne kadar pkk nın Ak parti için oy istediğini görmedim, varsa koy herkes görsün. Ama dağdaki teröristlerin chp için oy istediğini gördüm, al sen de gör.









    Belediyeyi kimin soyduğu chp kongrelerinde açıkca söyleniyor zaten bak bakalım nasıl soyuluyormuş. Bay Kemal boşuna demiyordu demek '' Mal nasıl götürülür, çok iyi bilirim '' diye. Belediye çalışanlarının %35 i chp li 15 i iyi partili 15 i hdp li ohhh ne güzel sömürüyonuz İstanbulu.. Ekrem boşuna demedi '' İstanbul nimeet nimmeett '' diye...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLECAT -- 13 Nisan 2021; 15:44:53 >




  • Sizinkiler daha tehlikeli :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLECAT

    Koskoca Atatürk'ün partisi ne hallerde ya hale bak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay açıkça kurgu ve konuda homofobiyi yayan kişiler ile tartışmaya hazırım.


    Lgbti+ üye olunan bir şey değildir dolayısıyla "fahri üye" diye bir kavram söz konusu olamaz. Lgbti+ bireyler videoda bahsi geçen "gökkuşağı sözleşmesi" tanımını kullanmazlar çünkü bu istanbul sözleşmesi karşıtı kişiler tarafından kullanılan alayıcı bir tanımdır. Zaten lgbti+ bireyler istanbul sözleşmesini kadın ve mağdur haklarını desteklemek için desteklemektedir kendileri ile alakalı bir durum söz konusu değildir.


    Ayrıca kemal kılıçdaroğlu gibi homofobik birini "fahri üye" yapacak kadar dengesiz bir lgbti+ birey olduğunu sanmıyorum.


    Dip not : Ally isimli Lgbti+ bireyleri destekleyen kişilere verilmiş sembolik bir tanımlama bulunmaktaydı ve lgbti+ 'a dahil kabul ediliyordu ancak bir çok lgbti+ bireyler kesin bir dil ile bunun kabul edilmeyeceği lgbti+'ın bir kuruluş değil cinsel yönelimler bütünlüğünü oluşturduğunu ve bu sebepten sırf destekçi diye lgbti+'a insanlara dahil etmenin yanlış olduğuna karar vermiştir. Araşatırabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 13 Nisan 2021; 15:58:16 >




  • kendisine de ancak bu yakısırdı hahahahah

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Novagate

    Koskoca Atatürk'ün partisi ne hallerde ya hale bak

    Alıntıları Göster

    faik öztrak,özgür özel,mansur yavaş ve imamoğlu gayet iyi bence

  • çok sığ mantık yürütüyorsun olayları olduğu gibi değil kafandaki hayali dünyada canlandırıyorsun.


    Balyoz operasyonu ile PKK'ya kan kusturan komutanlar neden içeri alındı? Balyoz operasyonu sonrasında kademe atlayacak tüm komutanlar içerde idi. bunların yerlerine 5 senelik yani AKP dönemimde AKP'nin talimatı ile orduyan girmiş ve yükselmiş olan FETÖ'cü itleri kim ordu komutanları yaptı? neden yaptı?


    bunların sonuçlarını iyi düşün. öyle sığ olarka değil. derinlemesine. Balyoz kumpası açılımdan önce yapıldı bunu da unutma.


    Teröristler ile görüşürken bir elinle kafasına silah doğrultursun, bir elini uzatrısın. gözünü kapatıp adamlar şehirlerine cephane ve adam yığarken anlaşma yapmazsın. eğer bu şekilde bir anlaşmayı ABD'de yaparsan vatan hainliğinden idam edilirsin.


    FETÖ'de PKK'da bitmedi. kısa vadede bitmeyecek. Bunun en basit örneğini vereyim sana. PKK'dan önce ASALA vardı nasıl bitti. ASALA'nın başındaki adamların kafalarına sıktın bitti. daha da yazarım bu konuda misal adamların sığındığı dağa operasyon yapacaksın, 2 ay öncesinden yandaş medya yayın yapıyor, perasyon yapılacka diye dünya aleme duyuruyor. neden?


    Barzani senin topraklarını Kürdistan içinde gösteriyor. PKK ne? aynı toprakları üzerinde Kürt devleti kurmak isteyen terör örgütü. aralarında bir bağ olmadığına mı inanıyorsun? Barzani ve PKK aynıdır, biri resmi organdır biri yer altı örgütü. amaçları aynı. ha dünyaya bir mesaj vermek zorunda. Eğer açık açık PKK ile anlaştığı ortaya çıkarsa tepki çeker. ama savaşır gibi gözükür, danışıklı dövüş yapar. dünayya ben terörist değilim imajı verir ama el altından destkler. Teröristlere açık açık destek veren devletlere ne olduğunu da bir araştır derim. burada da yazacak çok şey var ama yeter bu kadar.


    FETÖ'nün bitmesi için siyasi kanadın bitmesi şarttır. Devleti bu itlere siyasi kanat teslim ettti. Peki bu siyasi kanat kim? misal FETÖ'nün ülkedeki en üst adamı olan şahıs, hani damadına bile dokunulmadı, şimdi nerede? Misal Bank Asya'ya para yatıranlar soruşturmaya tabii tutuldu. ama Bank Asya'nın tepe yöneticisi şimdi nerede? bir araştırabilir misin? bu adamlar devlette hala üst mevkilerde görev alırken FETÖ nasıl bitecek?


    Terörist bir şerefsiz, çıkarı için kendi örgütünü bile satan bir adamın ettiği lafa güven olur mu? bu ettiği laftan en büyük çıkarı kim sağlar? çıkar sağlayan kişiler bu it ile irtibata geçip para/çıkar karşılığı konuşmasını sağlamış olamaz mı?


    Osman Öcalan denen kırmızı bültenle aranan teröristi devlet televizyonuna kim neden çıkarır? Kardeşi olacak APO leşinden mektup yazmasını isteyip meydanlarda kim okur? neden okur? bunları yapan kişiler şahsi çıkarları için diğer terörist itler ile irtibata geçip çıkar karşılığı bazı kayıtlar almış olamazlar mı?


    iyi düşün. işine gelince teröristin lafına inanıp işine gelince inanmamak olmaz.


    şimdi sana bir görev daha vereceğim. İBB'nin ve ABB'nin Metro gelirleri %70 oranında azaltıldı. buna rağmen trilyonlarca lira borç ödemesi ve AKP zamanında yapılması hayal dahi edilemeyen yardımlar yapılmaya başlandı. AKP zamanında çok daha fazla gelir var iken bu kadar para nereye gidiyordu da hem bu kadar borç batağına saplanıldı hem de bu kadar yardım yapılamadı. hiç mi düşünmezsin hüç mi araştırmazsın arkadaşım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borakhan -- 13 Nisan 2021; 16:49:11 >




  • Kılıçdaroğlu'nu sevmem ama bu yapılan resmen art niyetli bir iş gibi
    Böyle basın açıklaması mı olur? Adamı övüp övüp de arkasından küfreder gibi "onu fahri lgbt üyesi seçiyoruz" demek de neyin kafası bilemedim. Belki hakikaten kötü niyetle söylenmemiştir de, kötü tarafa çekilebileceği hesap edilebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle deme kardeşim. '' Atatürk '' kelimesinden rahatsız olanların il başkanı olduğu Atatürk'ün partisinden bahsediyoruz :) şhh onlar bu ülkenin en Atatürkçü, en milliyetçi,en vatanseverleri tabi yersen :)

  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Kilicdaroglu'nun arkasına montajlanmış o Türk vatandaşlarının degerinin cami cemaatinden bir farkı yok milletin bireyleri olarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterlerse her yeri penisle doldursunlar ben yine gay olmam. Olana saygı duyarım hepsi bu
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Tabi muhalefeti desteklediği sürece üstün insan olurlar, hakları sonuna kadar savunulur, meydanlarda meme şov yaparak istanbul sözleşmesini,kadın haklarını, kadın cinayetlerini savunduklarını iddia ederler, '' Velev ki ipneyiz '' diye pankart açarlar, laf edilmez. Biz ipne desek, auhh '' sen homofobiksin '' diye lince maruz kalırız. Kamusal alanda her türlü ahlaksızlığı yaparlar laf edilmez. Ama bir profesör çıksa Ak parti lehine bir şey söylese '' yandaş,yobaz,cahil '' vs hakaretlere başvurup, 5. sınıf insan muamelesi gösterilir. Bu ülkenin profesörünün hakkı Ak Partiye oy verdiği sürece, bu ülkeye bir sürü hizmet de etse, onun birey hakkı LGBT'li birey kadar savunulmaz. Sonra '' bu ülkede özgürlük yok yeaa '' diye burun kıvırırlar. '' Dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi ? '' diye aşağılama cümleleri kuranlar LGBT nin bireyliğini savunuyor. Düne kadar insanların sırf baş örtüsü var diye eğitim hakkını gasp edenler bugün LGBT ye özgürlük diye kıvranıyor..


    Bu ülkenin vatandaşı olarak diğer vatandaşlardan bir farkı yoksa, bu ülkenin kültürüne, değerlerine uygun davranacak kamusal alanda. Ben onların cinsel yönelimlerinin sürekli gözüme sokulmasından rahatsızlık duyuyorum. İster erkekle yapsın, ister kadınla, ister grup yapsınlar beni ilgilendirmez gitsin evinde ne yaparsa yapsın. Biz nasıl '' Bakın, biz hetoseksüeliz kadınlara ilgi duyuyoruz, kadınlarla beraber oluyoruz '' diye meydanlara çıkıp eylem yapmıyorsak onlarında yapmasına gerek yok. Bunlar Yakında iyice azıtıp, bizler normaliz diye bu güruh tarafından aşağılanmaya başlayacağız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLECAT -- 14 Nisan 2021; 11:25:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Novagate

    Bu mesaj silindi.

    31 kişi artılamış ya şaka gibi

    Badelemek nedir ve kim yapar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.