Şimdi Ara

Kick Boks Özel Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...
    İstanbul anadolu yakasında üsküdar,ümraniye ve ataşehir civarların da özel kick boks & muay thai dersi veren daha önce ders aldığınızı kaliteli antrenörleri paylaşabilir misiniz?
    görkem kaplan ve bayram gezici benim bildiğim kaliteli ve düzgün iki hoca. insanların bu spor da ki yamyam ve paragöz hocalara gitmesini istemiyorum. Bu sebeple daha önce ders aldığınız bilgili ve dürüst hocaları buradan paylaşalım ki insanların kandırılmasın



  • Görkem kaplan dan bir ara özel ders almıştım ve gayet memnun kaldım
  • öğretme amacı güden düzgün antrenörler
  • hayırlı işler
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Bu forum da benim ve hocalarım Bayram GEZİCİ ve Mehmet ÇİVGİN in isimleri kick boks ve muay thai özel ders için çok fazla paylaşılmış öncelikle paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim. Fakat bu paylaşımlarda insanlar bizi övdüğü için sanki biz reklam yaptırıyormuşuz gibi bir algı oluşmuş. Öncelikle bu paylaşımları yapan kişiler ya benim ya da hocalarımın eski öğrencileri ya da internetten adımızı duyup yazan kişilerdir. Biz bu yönde bir çalışma yapmadık. Zaten bu işle uğraşan camia içinde ki herkes Mehmet hocamı da Bayram hocamı da tanır ve bunlara ihtiyaç duymayacağını bilir. Yaptığımız tek reklam çalışmamızwww.profesyonelsporcu.com adlı kendi sitemizdir.

    Sitemiz de zaten muay thai özel ders diye arandığında google de ilk sayfa da gözükmektedir. Eski bir arkadaşım burada ki paylaşımları görüp bana söylediğin de profil açıp durumu açıklamak istedim. Bu konuyla alakalı umarım detaylı bir açıklama olmuştur.

    İlaveten muay thai & kick boks branşıyla ilgili forumu takip etmeye başladım ve herhangi bir sorunuz varsa Görkem KAPLAN olarak bu forum da ki tek hesabım budur. Buradan mesaj atabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.