Şimdi Ara

KG Playofflarda yok. Cleveland %99 Şampiyon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://resim.donanimhaber.com/m_12659937/tm.htm

    Tek bir oyuncunun sakatlığı NBA şampiyonunu belirlermi demeyin bence belirler. Boston KG nin playofflarda olamayacağını açıkladı. böylece doğudan çıkan takımın şampiyon olma ihtimalinin çok yüksek olacağını düşünürsek KG siz boston ın cleveland önünde durması mucize olur. Cleveland ve LAL finalde karşılaşır şamp Cleveland olur bence.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • gel otur yiğenim, soluklan bi hele.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Niralda

    gel otur yiğenim, soluklan bi hele.


    Ne gibi yiğenim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Unot -- 16 Nisan 2009; 17:55:51 >
  • olayı çözmüş bu arkadaş
  • Ömer Üründül gibi adamsın vallaha


    Lakers'ın Cleveland'ı bu sene Bynum ve Bynum olmadan 2 kere yendiğinide hatırlamanı dilerim
  • Boston sadece Kg'ye bağlı değil,kadroda iş yapacak pekçok adam var;hem Cleveland kesin şampiyon felan diyemeyiz,bu Nba'in sezon boyu süren rekabetini küçümsemek olur.O kadar da iyi bir kadroları bence yok,playoff'larda işler değişir.Normal sezona ve hali ile hakemlerin; Cleveland'ın normal sezondaki mazlum edebiyatını ve lobi ayağına ağlamalarını pek de umursayacaklarını zannetmiyorum.
  • yiğenim muhabbeti harbi gereksiz olmuş. adam çok büyük bi haberin konusunu açmış ve tahminini yapmış. katılıp, katılmaman sana kalmış ama alay etmek hoş değil. KG olmadan Boston'un şampiyon olmasına imkan vermiyorum. Hatta doğu finali başarı olur onlar için. Fakat finaldeki favorim lakers. Cavs'ı nasıl yeneceklerini biliyorlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faho

    Boston sadece Kg'ye bağlı değil,kadroda iş yapacak pekçok adam var;hem Cleveland kesin şampiyon felan diyemeyiz,bu Nba'in sezon boyu süren rekabetini küçümsemek olur.O kadar da iyi bir kadroları bence yok,playoff'larda işler değişir.Normal sezona ve hali ile hakemlerin; Cleveland'ın normal sezondaki mazlum edebiyatını ve lobi ayağına ağlamalarını pek de umursayacaklarını zannetmiyorum.

    İstatiksel olarak garnett e bağlı olmnayabilir, fakat garnett oyun içinde müthiş bir lider, iddiaya girerim onu görse bizim eski smush parker, radman hatta walton a bile savunma yaptıracak bir adam. Takımı derler toplar onsuz celticsten de playoffta bi cacık olmaz, hatta ikinci turda magicle eşleşirlerse elenirler.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuatturkrap
    yiğenim muhabbeti harbi gereksiz olmuş. adam çok büyük bi haberin konusunu açmış ve tahminini yapmış. katılıp, katılmaman sana kalmış ama alay etmek hoş değil.

    adem, haber vermiş vermesine de yukarıda senin de bildiğin gibi bunun için özel bir konu var bu tarz haberlerin için. hiç olmadı celtics serisinin başlığına yazabilirdi haberi. ayrıca herkes şampiyonluk tahmini için ayrı bir başlık açarsa burası nasıl bir hal alır, sen benden daha iyi biliyorsun. yiğenim muhabbeti de tamamen arkadaşın tezcanlılığı ile alakalıydı, alay olarak görülmemesi gerekiyor bana göre.
  • Bıktım sizin açılan konulara abuk subuk yorumlarınızdan ya. Şikayet et butonu orada bas oraya anlat derdini arkadaşım baltalamayın şu konuları ve dolayısı ile bölümü. Her neyse...


    KG olmadan Celtics'in işi çok zor. Finali bıraktım doğu finali bile şu an zorda bence. Ama hiçbirşey kesin değildir bi penetre ederken Lebron'un ayağı dönse al sana şampiyon keza Kobe içinde geçerli aynı şey. Basketbol sahada oynanır, geçen sezon Atlanta'nın play-off larda yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Boston'a KG olsada ben şans vermiyordum zaten bu sezon Lakers - Cavs finali çok açık görünüyor ama şampiyon Cavs olur derken biraz destekli sallamak lazım. Bu sezon evinde tek malubiyeti Lakers'a aldı Cavs. Keza Lakers kendi evindede yendi Cavs'ı. Daha önce yazmıştım bir konuya burayada yazayım Lakers'ın salak damarı tutmadığı sürece geçemeyeceği seri yok. Geçen sezon Boston serisinde o kadar fırsatı geri tepmeseler şampiyonda olurlardı.




  • ohh kariyeri biter inş şu uyuzun.
  • kmse orlando dan bahsetmemiş ilginç.
  • lan sizi kim ipler anasını satim.
  • Mesut konu var da Garnett'in sakatlanması oraya yazılıp geçilecek gibi bi haber değil. Konusu açılabilecek kadar önemli bence. Bugün LJ sakatlansa bin tane konu olurdu burada. gerçi senle ilgisi yok ama, aynı adamlara karşı üst üste gelince cephe oluşuyor gibi oluyor. Ben ondan bahsediyorum... Alp sen de abartma lan, adamın ekmeği ile oynama. En fazla 100 -120 milyonu falan vardır. Nasıl geçinecek o parayla...
  • beter olsun lan.
  • Açtığım konuyu eleştiren arkadaşlara lafım

    Boston konusuna yazdım zaten düşüncemi sonra bu konuyu açtım. ve bence konu açmaya değecek bir olay. neye konu açılıp açılmayacağını bilecek kadar uzun süredir üyeyim foruma. insanları msj sayılarıyla değerlendirmeye devam edin.
    Ayrıca forumda konu açarkende sanırım bazı üyelerden izin almamız gerekiyor. Sıkıyönetim var galiba.
    ben konu açarken kimseden çekinmem kimseyide umursamam çok rahatsız olan şikayet etsin yiğenim Niralda lafım sana.

    Konuya gelirsekte bence bir oyuncunun sakatlığı NBA şampiyonunu belirliyorsa bence çok önemli bir olaydır ve konu açmaya 10000 kere değer.

    KG playoffta oynasa Bostonın şampiyonluk için şansı %70 in altındadır diyen bu işi bilmiyor derim. Şimdi ise %1 bile şansı olduğunu düşünmüyorum. Bu da doğudan çıkıcak diğer takımın şamp olacağı ihtimalini kuvvetlendirir. Çünkü lakers her ne kadar NBA finalinde kağıt üstünde güçlü görünsede bu sene kimsenin reddedemiyeceği bir lebron vakası var. Jordan dan sonra kimse bu düzeyde basketbol oynamamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Buda cleveland ı lakers önünde daha şanslı konuma sokar ve tabi lebron un şampiyonluğu kobe den daha fazla istediğide gün gibi aşikar. birinin hiç yüzüğü yok diğerinin parmağında yer yok.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: G-Unot

    Açtığım konuyu eleştiren arkadaşlara lafım

    Boston konusuna yazdım zaten düşüncemi sonra bu konuyu açtım. ve bence konu açmaya değecek bir olay. neye konu açılıp açılmayacağını bilecek kadar uzun süredir üyeyim foruma. insanları msj sayılarıyla değerlendirmeye devam edin.
    Ayrıca forumda konu açarkende sanırım bazı üyelerden izin almamız gerekiyor. Sıkıyönetim var galiba.
    ben konu açarken kimseden çekinmem kimseyide umursamam çok rahatsız olan şikayet etsin yiğenim Niralda lafım sana.

    Konuya gelirsekte bence bir oyuncunun sakatlığı NBA şampiyonunu belirliyorsa bence çok önemli bir olaydır ve konu açmaya 10000 kere değer.



    Burası basketbol bölümü alış bu tip tavırlara... Kimi dalga geçer, kimi aşağılar, kimi düşüncene saygı göstermez, kimi kendini bir şey sanır, kimi laf koyar, kimi hakaret eder, kimi babsının forumu sanır v.s.v.s.v.s.

    Adam konu açmış hemde gayet güncel ve önemli bir konu.. Konu açılırken izin alınması gibi bir kural vardıda 3.5 senedir bizmi bilmiyoruz... Bırakın bu işleri..

    Adam bir fikrini paylaşmış biri yiğenim demiş öbürü alkış yapmış... Herkes bir laf koyma çabasında çünkü herkes kendini bilirkişi olarak atamış bu forumda.. Özellikle F1 ve Basketbol bölümünde bu çok var.. O yüzden çok sevdiğim bu iki bölüme nadir takılıyorum... keşke herkes ılımlı olsa, saygılı olsa... yeni biri geliyor konuya gereksiz konu açıyor herkes hücum ediyor adamın üstüne çullanıyor... tamam anlıyorum gereksiz konular sıkıyor ve görüntü kirliliği yapıyor ama bazı üyeler varki gerekli ve gereksiz konuyu ayırt edemiyor ve herşeye çullanmaya kalkıyor... Müzik bölümünde dk başı abuk sabuk konular açılıyor aynı tavır ordada var ama orda gerçekten bazen böyle davranmak gerekiyor.. ama basketbol ve f1 bölümünde topu topu kaç kişi varki.. günde kaç konu açılıyor..

    yeni takılmak isteyen adamlarıda kaçırıyorsunuz farkında değilsiniz... sanki foruma bir yararınız var msjınızdan başka... ha para verseniz anlıycam , yönetici olsanız anlıycam onlarıda geçtim yararlı 1-2 konunuz olsa onuda anlıycam ama bu tavırları gösterme hakkını nereden buluyorsunuz işte bunu anlayamıyorum...

    Lafım 2-3 kişiyedir onlarda kendilerini biliyorlar zaten...



    Konuyla ilgili diyeceğim

    Teocum Cleveland şampiyon olamayabilir. Ben Lakers olur diyorum.. Neden dersende play off tecrübesi, koç kalitesi derim.. Çünkü aşağı yukarı aynı güçteler ama Lakers 1 adım önde...




  • Cleveland'daki maçta gördük sakat Kobe karşısında Vaka-i Lebron'u.. Playoff'ta, hele hele finalde istatistikleri değil, kimin ne kadar "winner" olduğunu görücez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

    Cleveland'daki maçta gördük sakat Kobe karşısında Vaka-i Lebron'u.. Playoff'ta, hele hele finalde istatistikleri değil, kimin ne kadar "winner" olduğunu görücez.



    1 Maçla değerlendirmek yanlış... Ben Lebronu bir türlü sevemedim heleki son boston maçınca benchteki soytarılıklarını görünce iyice nefret ettim ama bu sezon adam ligi domine etti... Olası bir NBA finalinde kupaya o kadar yakınken delirir gibi bir oyun oynayabilir çünkü adam yetenekli..
  • Ben Lebron'u yetenkliden öte güçlü diye değerlendiriyorum. Misal bana göre Wade daha yetenekli Lebron'a göre ama Lebron'un koluna 3 kişi asılsa adam yine turnikeyi bırakıyor. Ha yaş ilerledikçe başına bela olacak o kilolar ve o vücut o ayrı mesele. Kobe bile 7-8 kilo verdi bu senenin başında sırf daha çabuk olabilmek için.

    Bana göre olası bir finali Kobe asla ama asla vermez Lebron'a.. Lebron delirir diyoruz ama Kobe delirince neler yapıyor unutmamak lazım.MJ'den sonra izlediğim en büyük hücum resitallerinin sahibidir, hatta "bana göre" MJ'den daha iyi bir hücum oyuncusu Kobe (daha iyi oyuncu demiyorum dikkat, kavga çıkar yoksa biliyorum :P ) Yani Lebron falan yalan olur karşısında. Hemde "Shaq'sız yüzük alamadı" geyiğini bitirmek için eline böyle bir fırsat gelmişken :)

    Zaten geçen seneden çok büyük ders çıkarılmış. Boston pota altında eze eze almıştı kupayı ama bu sene hem Cavs'i hem Boston'u pota altında savaşarak yendiler.. Bynum'da dönünce kalın ve savaşçı bir pota altı oluyor. Lebron'u şut atmaya zorlarlarsa durdurma şansları var ama Cavs tarafından bakarsak Kobe'ye bu şekilde durduramazlar çünkü adam deli gibi şut atıyor. P-Jax bunları iyi yapıyor. Daha önce Suns'a karşı Nash'in potaya gitmesini sağlıyordu setlerde, adama resmen koridor açıyorlardı sırf takımı oynatmasın diye. O sene nerdeyse mucize olacaktı ama 3-1den çevirdiler seriyi. Yani kenarda Phil Jackson varsa 1 adım öndesin zaten.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.