Şimdi Ara

Kemal Kılıçtaroğlu bütün suçlu kendisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülke bu durumdayken kendisini aday olarak seçmenlere bize dayattı. Dayatma fılan yok masa beni seçti diyor hepsi yalan dolan. Ülkenin çıkarı için de olsa garanti kazanacak aday seçenekleri vardı ama böbürlenip gaza geldi. Sosyal medya da okadar aday olma olma dendi neden bunu bizlere yaptı. Kaç yaşına geldin zaten be adam bırak artık düzgün muhalefet de yapamadın bu zamana kadar kimse ciddi almadı.

    Yeter ya 5 yıl bizi bu adama tekrar mahrum bıraktınız. Yazıklar olsun. Tek kaybetmemizin sebebi KEMAL BEY dir. Kimse inkar etmesin yanlışa yanlış dogru ya dogru demeyi öğrenin. KEMAL Bey sende ülkenin cıkar ları için bu halki sattın benden bu kadar




  • Önümüzdeki 5 yıl ülkede olacak tüm kötülüklerin vebali Kılıçdaroğlu'nun üstündedir. Fırsatçılık yapıp tayyibi yenebileceğini sandı, tokadı yedi milletten. Millet aç kalır, enkaz altında kalır, kaçaklar tarafından gasp edilir, tecavüze uğrar ama yine Kılıçdaroğlu'na oy vermez diye aylarca yazdık. Bu seçim sadece malumun ilamı oldu.

  • Haklısınız tek suçlu Kemal Kılıçdaroğludur. O kadar söyledik kazanacak biri aday olsun diye ama Kemal gitti 4 tane boş beleş partiyi yanına alıp ben aday olacağım diye dayattı.
  • Tek suçlu çoğunluk olduğu halde kazanamayn muhalefettir.Bu saatten sonra da ağlayıp zırlamaya hakkınız yoktur. O pusulada tuvalet terliği de olsa oy vermek Zorundaydınız ve vermediniz. Şimdi surilerle afganlarla mutluluklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 28 Mayıs 2023; 19:54:39 >
  • Benim ve bir çok kişinin gözünde Kılıçtaroğlu dur tek suçlu bitti

  • Önümüzdeki 5 yıl ülkede olacak tüm kötülüklerin vebali Kılıçdaroğlu'nun üstündedir. Fırsatçılık yapıp tayyibi yenebileceğini sandı, tokadı yedi milletten. Millet aç kalır, enkaz altında kalır, kaçaklar tarafından gasp edilir, tecavüze uğrar ama yine Kılıçdaroğlu'na oy vermez diye aylarca yazdık. Bu seçim sadece malumun ilamı oldu.

  • Tek suçlu Kemal Kılıçdaroğlu değildir. Muhalefet partilerinin çoğu suçludur. Aday çok geç açıklandı. Herkes acaba Mansurla Ekremi mi koruyorlar eleştirilerden medyadan diye ama öyle olmadığı anlaşıldı. Muhtemelen burda adaylık konusunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu kandıran Ali Babacan Ahmet Davutoğlu gibi isimler yüzünden 3 ay kala açıklandı. Bu partiler ve adayları en büyük zararı verdiler.


    Deprem de tuzu biberi oldu. Kılıçdaroğlu düşündü ki Tayyip deprem bölgelerinde çok oy kaybetti. Asrın hatasını yaptı. Deprem olmasa aday Ekrem veya Mansur olabilirdi.

  • Tam bir tilki gibi bekledi ülke bu durum dayken şapka mı assam seçilirim dedi. Çok büyük bir ders oldu acısı bu halktan cıkacak elbet de

  • Daha aday olduğu ilk gün Allah belanı versin KK diye konu açtım ve yüzlerce kişi içini döktü sonra konuyu sildirdiler. Görünen köy kılavuz istemezdi, kazanacak o kadar aday varken Tayyip KKyi kendisine rakip yaptı KK de zokayı yuttu olay bundan ibaret. 2. tura kalması bile mucizeydi.
  • %1 oyu olmayan partilerle masa kurdu adına ittifak dedi

    Aday olma dendi diretti

    "Aday yıpranmasın" ayağına kendi adaylığını seçime aylar kala anca açıkladı.

    Anadolu ve Karadeniz'i kazanmak yerine hdp ye göz kırptı

    Selo çıksın istiyorsanız bana oy vereceksiniz tarzında bir açıklama yapıp en büyük çamı devirdi

    Hazineden yüz milyonlarca yardım alıp bir tane düzgün seçim takip sistemi kuramadı

    Yılların "gılışdar seseha badırdı" algısını 3 ayda aşabileceğini zannetti

    Seçim kampanyasını düzgün yönetemedi köy köy gezip kendini anlatmadı... (3 ayda nereye geziyorsun zaten)

    Bahçeli'nin eski konuşmalarını mitinglerde gösterebilirdi. Tenezzül dahi etmedi. Niye?
    ...

    Kısaca kaybetmek için aday oldu...

    Adaylığını açıkladığı gün 2.ekmelledin vakası loading dedik oktroller inatla burda hayal sattı.. yok Zafertrol yok akpli diyip aptal aptal yazdılar ne oldu olm şimdi?

    Kemal Kılıçtaroğlu bütün suçlu kendisidir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Mayıs 2023; 20:26:32 >




  • Tarihteki hesap bilmez e kötü siyasetçi olabilir.

    Tabanın tüm uyarılarına rağmen hem başkanlığı kaptırdı hemde kendi seçmenine, yarin bir gün diğer tarafa geçme ihtimali kalma ihitmalinden kat be kat fazla olan partilere 39 milletvekiliği verdirerek CHP milletvekili sayısını düşürdü.

    Nerden baksan zarar+zarar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 31 Mayıs 2023; 8:29:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.