Şimdi Ara

Kayip Bagaj THH Uyusmazlik bedeli 0TL|Ayip oraninda bedel indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gecen haziran ayinda Kamilkoc benim ve arkadasimin olmak uzere 2 adet valizi kaybetti, konudisinda actigim konuda detaylari belirttim. Tuketici hakem heyetine 5 eylulde basvuru yaptim.
    https://forum.donanimhaber.com/kamilkoc-rezaleti-valizimi-kaybetti--133421517

    quote:

    "2/06/2018 tarihinde Yalova-Fethiye 9:45 seferini yapan otobüsle Yalova'dan Fethiye'ye bir arkadaşımla birlikte yolculuk yaptım. Yalova'dan 9:45'te arkadaşımla yola çıkıp saat 23:30 civarı Fethiye'de indik. Yolculuk boyunca bir çok sorun yaşadık. Otobüse valiz teslim ederken bagaj kuponu istememize rağmen muavin bagaj kuponu vermiyoruz dedi. Yalova'dan daha yaklaşık 10 km gittikten sonra otobüs yakıt alma ve yağ değişimi için 10-15 dakika arası durakladı, kalkış yeri Yalova olan bir otobüs neden yolculuktan önce seyehate hazırlanmaz ki? Sonrasında otobüs otobana girmek için Orhangazi (yanlış hatırlamıyorsam) gişelerinden geçip yanlış yola, İstanbul tarafına saptı durumu muavin uyardı ve geri geri sapaktan çıktı. Otogarın birinde yolcu unutuldu üstelik unutulan yolcu özellikle muavine hasta olduğu belirtilerek teslim edildi. İzmir'de 15 dk mola vermeleri gerekiyordu maksimum 10dk mola verdiler ihtiyaçlarımızı gideremedik üstüne üstlük o 10dk mola içinde otobüs değişti vakit eşyalarımızı taşırken geçti. İzmir'e kadar 8 saattir yolda olduğumuzu da belirtmek isterim ve doğru düzgün mola da verilmedi, otobüs güzargah çizelgesinde izmirde 15 dk mola görünüyordu ve bunu muavin de doğruladı, biz de kendimizi bu molaya göre ayarladık. Molada arkadaşımla tuvalete girip çıktığımda, arkadaşımı göremeyince otobüse gittim ve valizlerimizin otobüsten indirildiğini gördüm, başında şoför duruyordu. "Valizler niye indirildi" diye sorunca "otobüs değişti, size haber vermediler mi?" cevabını aldım. Arkadaşım valizleri diğer otobüse taşıdı, bu sırada bende otobüs içindeki eşyaları toparladım otobüs içince elektro gitarım ve bilgisayarım vardı. Diğer otobüse geldiğimde perondan ayrılıyordu, son anda yetiştim. Bu 10 dk içinde hangi ara karnımızı doyuracak yiyecek alıp, tuvalete gidip, eşyalarımızı diğer otobüse aktaralım? Fethiye'ye geldiğimizde valizlerimiz yoktu. İçinde bütün yazlık kıyafetlerimizin olduğu ve beraberinde 15 kadar kitap, gitar amfisi, spor ayakkabısı, saç kurutma makinesi olan (hatırladıklarım bunlar) 2 büyük valizimiz bagajdan çıkmadı. Bursa'da muavin değişmişti Fethiye'ye gelen muavin diğer muavini bagaj kuponu yüzünden suçladı. Otogardaki Kamilkoç şubesine gittiğimizde valizin özellikleri soruldu, "resmi kayıtlara geçecek mi?" diye sorduğumda "sen valizin özelliklerini, telefonunu, adını, soyadını vs söyle, bize böyle bi bilgi geldiğinde sana haber verelim" denildi. Herhangi bir tutanak resmi evrak tutulmadı. Daha sonra şubeden birisi kamilkoç müşteri hizmetlerini aramamı söyledi arayıp durumu bildirdim kayıt oluşturuldu ve 1 haftadır dönüş yapılmıyor."

    Bu mesaji yazdiktan yaklasik 1 ay sonra kamilkoc beni arayip 400tl teklif etti.


    Basvuruyu e devletten takip ederken sunlarla karsilastim oncelikle basvuru dilekcem su;

    Kayip Bagaj THH Uyusmazlik bedeli 0TL|Ayip oraninda bedel indirimi



    e devlette gorunen ise bu;

    Kayip Bagaj THH Uyusmazlik bedeli 0TL|Ayip oraninda bedel indirimi
    Kayip Bagaj THH Uyusmazlik bedeli 0TL|Ayip oraninda bedel indirimi




    E devletteki dilekcede uyusmazlik bedeli 0 Tl ve basvuru sahibinin talebi bolumunde "ayip oraninda bedel indirimi" yaziyor.

    Bu ne demek oluyor ben zararimin karsilanmasini talep ettim ama uyusmazlik bedeli 0 lira yaziyor, ayip oraninda bedel indirimi olayini hic anlamadim zaten







  • Siz imzali dilekçe verdiyseniz görüneni çok dikate almayın, önemli olan sizin yazıp imzaladığınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim, bana verdikleri formun ustunde ek-1 yaziyordu heralde ondan dolayi asil basvuruyu thh yapiyor olmali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.