Şimdi Ara

Katledilen köpeğimiz Zeytin için adalet arıyoruz. [şahıs teslim olmuştur istenirse konu kapanabilir] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XQS

    Hocam cok uzuldum umarim en adi sekilde o şahıs geberir . Ayrica burda yalandan yere devlete verseydin yasakli irk v.s tatavasi yapmayin once bir kaç sene hayvan yetistirin sonra yazin .Burasi mahkeme salonu degil karakterinizi belli ediyorsunuz

    Hayırdır siz yasakları çiğnemeyi özendirmek için mi varsınız.

    Yasak bu tür köpeği beslemek yasak kafanız almıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necrophilia

    Çok geçmiş olsun. Köpekle arasında husumet olsa ne olur, köpek sahibine dava açılır hakkını arar veya köpekle kendini korumak sebebiyle zarar verebilir. Bu ülkede gerçekten eğitim çöktü artık, herkes silaha erişebiliyor. Bir köpeğin evlat gibi sevilebileceğini düşününce gerçekten adınıza çok üzüldüm:(

    Tamam siz Pitbull un evlat gibi sevin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürtüşme çıktı diyor.

    Acaba bu sürtüşme köpeğin pitbull olması ve koruyucu ekipman kullanmıyor oluşundan dolayı mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, ne bekliyorsunuz ki bu konuyu açmakla. Tabi ki insanlar ilk yapılan hataya tepkisini koyamadan gecemiyor, kusura bakmayın. Yanınızda kaç yıl yetişirse yetişsin. Ben bu cinse asla güvenmem mesela. Yolda görsem yolumu değiştiririm. Ne yapacağı belli olmayan bir cins. Tuttu mu da birakmaz. Devlet yasaklamış, insanlarin çoğu sokaklarda bu köpekleri görmek istemiyor. Bir sürü cins var, ne yani inatla bu köpek cinsi besleniyor. Yasaklı olmayan köpeklerde bile tasma, ağızlık zorunlu diye biliyorum. Hem yasaklı köpek besleyip, hem yasak olmayan köpeklerde bile olan zorunluluklara uymuyorsunuz. (Fotodan gördüğümüz kadarıyla). Baştan almamanız gerekirdi. Hadi aldıniz barınağa teslim etmeniz gerekirdi.
    Ha, olay anlattığıniz gibiyse, köpeği vuran şahısa da gram hak vermiyorum. . Kaldı ki köpekler sahibinin biriyle tartıştığını anlayabiliyor ve koruma içgüdüsüyle ona göre hirlayabiliyor, saldırmak isteyebiliyor vs. Olayları anlatırken objektif anlattiginizdan emin değiliz maalesef. Ama tamamen dediğiniz gibi olmuşsa o adamın hukukta cezasi neyse alması gerekir. Sizin de yasaklı cins köpek beslemekten, ağızlık vs. takmamaktan cezası her neyse almanız gerekir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Tirrakyali yargi dagitmaya devam ediyor hayirdir falan kimsin sen soyle bakim senin beyninde sorun oldugu kesin

  • Soyle gereksiz insanlarda var dunyada

  • XQS kullanıcısına yanıt
    Yav hocam blokla geç allasen laf anlatılabilecek birine benziyor mu?
  • Bu olayı sallayın şimdi arkadaşlar. Benden size tavsiye her zaman alttan alın fiziksel bir şey olmadığı sürece ortam yumuşatın. Bu arkadaşın hikayesi çok eksik.

  • Hocam suç duyurusunda bulunduğunuz tam metin elinizde mi?
    Çünkü insanların sorguladığı yerler var. Tam metin var ise herkese cevap olur. Çünkü olay yargıya taşınmış ve bazı yerlerde yasalarla çelişen konular var. Tam suç metninde ne yazıyor merak ettik. İlk sayfada bunu yazarsanız herkese cevap olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu köpeğin cinsi pitbull, siz zararsız da deseniz, bi şey olmaz da deseniz ne beslediğinizin farkında değilsiniz. Avrupa'da çoğu ülkede yasaklı olan, saldırgan doğası olan bir hayvan bu. Köpeklerin yol açtığı ölümlerin çoğu pitbull. Adaleti siz pitbull beslerken birisi arasaydı, köpeğinizi devlet elinizden alsaydı şeriatın kestiği parmak acımaz deyip oturur muydunuz yoksa bu sefer de adalete isyan mı ederdiniz? Adalet ve hukuk ağızda sakız yapılacak bir şey değil, hayat tarzı haline getirmek icap eder.


    Vuran arkadaş suçlu mudur? Suçludur. Fakat zararsız hayvan yazıp durmanız sinirime dokundu. Adalet adaletse, kanun da kanunsa sizin de o hayvanı beslememeniz gerekiyordu.

  • Bir köpeği nasıl yetiştirirseniz öyle davranır.. Akrabam sokaktan dogo arjantin buldu hastaydı tedavi ettirdi sevgi gösterdi hayvan sevecen ve saldırganlık gösterdiği olmadı... Hatta bize getirdiğinde bizim kısa bacak sosis fındık üzerine çıkıp hayvanın kulağını ısırdı yine bir şey yapmadı.. Yasaklı tür beslenmemeli konu sahibinin dediği gibi %99 bizim insanımız ruh hastası gibi besliyor ve hayvan önüne geleni parçalamak istiyor, böyle ülkelerde yasak olması gerekiyor da zaten.. Yine de diğer herifin gelip silahıyla hayvanı vurması kendini koruma amaçlı değilse onunda psikopat olduğunu gösteriyor yarın bir gün oh olmuş diyen arkadaşlar bu herifle trafikte kavga etmesin başına iyi şeyler gelmeyebilir..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Bir sürtüşme çıktı diyor.

    Acaba bu sürtüşme köpeğin pitbull olması ve koruyucu ekipman kullanmıyor oluşundan dolayı mi?

    Bilmiyoruz ki. Arbede çıktı diyor ama nedenini anlatmıyor. haklı olsa çarşaf çarşaf yazardı mantıken.

  • İşte arbede çıkmasının sebebi bence neden Pitbull ile parkta geziyorsun kavgası.

    Yada başka bir sebebi var pitbull olmadan gezemiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmis olsun. konu biraz hassas pitbull dogasi geregi korumaci bir tur. bir canavar yetistirmediginizden bunu istemediginzden eminim ancak yine de garanti verilemeyecek bir tur. ote yandan saldiriya ugramadiginiz surece bu hayvani oldurmeyi gec zarar vermenin bile izahi olmamali yani olay anlattiginiz sekilde gerceklesmisse bu arkadasin pitbulldan daha az saldirgan bir varlik oldugunu soyleyemem. tekrar gecmis olsun umarim adalet yerini bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek veren dostlarımıza teşekkür ederiz.
  • Aslinda pitbull insanlar arasinda yetistiyse diger kopekler gibi normal bir sekilde yetistiginde diger kopeklerden farki olmuyor. Inanilmaz itaatkar, guclu ve korumaci ic guduleri olduguna suphe yok. Bu ozellikleri sahiplerin buyuk bir cogunlugu tarafindan kotuye kullanildigindan adi cikmis 9 a inmez 8 e. ozellikle tasmasiz agizliksiz gezdiriyorsan iyilik melegi olsun suclusun kardesim(bu detayini bilmiyorum)

    Kopege yazik olmus can gitmis bilen bilir ev hayvani bir sure sonra evlat gibi olur ama kanunen bu kopek yasak daha basindan siz bunu alirken ofsayttasiniz. Olduren kiside piskopat evden gidip silah alip geri donup oldurme yani yarin obur gun bir baskasini vurmayacagi ne malum, hatta kopek yerine sizi vurmadigina bence dua edin.

  • Adaletin sadece saray ismi olduğunu çoktan öğrenmiş olman gerekiyor dostum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciydim seneler önce

    Kayseride kayseriparktan Alışveriş yapmış; tişört almıştım. Ana yol üstü bir parkta otururken elinde uzunca bir tasma ile golden geldi elimdeki poşeti aldı götürdü arkadan koştum ama poşeti çoktan açıp tişörtümü ısırdı götürdü. Sahibi elinden alamadı. Güç bela aldığında baktım hem yırtılmış hem salya olmuştu. Pis oldu artık giyemem deyip çöpe atmıştım. Sahibi sensin pis diye hakaret etti çekti gitti. Ne özür ne birşey giden tişörtün üstüne bir de pis oluvermiştik.


    diğer bir olayım da 4-5 sene önce


    siyah bir golfüm var 2014 model. Sokakta da her zaman yanından geçerken uyuz gibi yatan bir şu heidi köpeği varya siyah beyaz st bernard mı derler ne epey büyük bir köpek. Sabah 6 da çıktım her zaman geçerken birşey yapmayan köpek yanında 3-4 köpekle arabaya saldırdı. En yakın petrole çektim bir de baktım arka çamurluk boydan boya dişlenmiş ve çok derin çizilmişti . Biraz da takıntılıyım sonrasında site bahçesinde çocuklar bisikletle çizince sinirlenip arabayı ucuz pahalı sattım.


    Paranın ikamesi var bir şekilde tekrar kazanırsın canın sağolsun ancak düşünüyorum da golden st bernard yada pitbull fark etmez hayvanların sağı solu belli olmuyor Allah korusun ya bir insana çocuğa kadına bebeğe zarar verseydi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilirkişiler konuşmuşlar, o köpekler bakıcı köpek olarak yetiştirilen köpekler. İç güdü olarak koruma amacına sahipler. Ama ülkemizdeki cehalet seviyesinden bu konuda faydalanıyor, yırtıcı, çocuk ve bebek katili köpek olarak anılıyor. Oh olmuş diyenler o köpeklerin dışkısı kadar fayda sağlamıyor bu dünyada. Dışkılar en azından bir nebze de olsa gübre olarak kullanılabiliyor. Burada söz konusu olan masum bir can! İnsan canı ile o köpeğin canı arasında bir fark görüyorsan sen bir insan değil mahlukatsındır.


    Başınız sağolsun...

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.