Şimdi Ara

Katledilen köpeğimiz Zeytin için adalet arıyoruz. [şahıs teslim olmuştur istenirse konu kapanabilir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
3
Favori
19.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son Not: Bir iki kişi adli yollara şikayet ettiğini söyledi. Böyle bir hakkınız var tabi konunun hiçbir mesajını silmedim ve ben de ekran görüntülerini aldım. İsteyen gidip şikayetçi olabilir. Kendimi elimden geldiği kadar savunurum. Gelen bir sürü seviyesiz yoruma cevap dahi vermedim bloklayıp geçtim. Kimseyi de tehdit unsurları kullanarak çıkın şuraya gelin asarım keserim demedim. Bazı arkadaşlar yorumda çok güzel saydırıyor, bize erkeklik dersi veriyor. Bu arkadaşlar mümkünse kalkıp gelsin yüzümüze karşı aynı tavrı takınsın dedim. Teklifim de hala geçerlidir. Onlarca kişiden bir dünya laf yedim ama daha çıkıp geliyorum yüzünüze karşı da söyleyeceğim diyeniniz olmadı. Yalnız bu şikayetçi olacak olan arkadaşların haberi olsun ben bu boş muhabbetler yüzünden kalkıp adliyeye, savcıya kadar gittikten sonra sizi de buralara kadar yoracağım kusura bakmayın. Siz öyle bir tuşla şikayetçi olacaksınız ben de seyirci kalacağım maalesef böyle bir düşüncede değilim. Hepinizin attığı mesajlar ekran görüntüsü olarak duruyor bakalım kimi neyle şikayet ediyorsunuz savunmanızı çok merak etmekteyim. Bu da son mesajımdır konuyu isterseniz kapatın isterseniz sitenin ana sayfasına sabitleyin eleman gitti polise teslim oldu biz alacağımızı aldık.

    09.04.2021 ŞAHIS TESLİM OLMUŞTUR. Yorumlardaki çok bilmişlere inat modumu düşürmeden herkese cevap verdim. Haklı olduğumuz için içimiz rahat boş tenekelere inat konuyu kaldırmadım. O erkeklik için pitbull beslediğimizi düşünen arkadaşlara cevap vermek istemezdim ama yerimiz yurdumuz belli. Klavyeden atıp tutmak kolay. Gerçekten bizler pitbulların arkasına sığınan insanlarız siz çıkın gelin bize biraz delikanlılık öğretin. Dediğiniz gibi artık pitbullumuz da yok e buyrun gelin madem korkulacak bir şey de yok. Şu yorumlardaki birkaç kişi üzerine alınır herhalde. Haklıyken haksız duruma düşmemek için cevap vermemiştim. Artık suçlu da teslim olduğuna göre ciddiyim şu klavyeden ağzına geleni söyleyen cesur yürekleri bekliyoruz.

    Üstteki yazının noktasını değiştirmeyecek kadar mert biri olarak şu konuyu bir açıklığa kavuşturayım. Yine çok bilmiş arkadaşlar bizi serserilik gibi ithamlarla değerlendiriyor. Ben kimseye cesareti olan gelsin demiyorum. Burada elimizdeki imkanlarla adalet ararken durumla dalga geçip, üstüne bize klavyeden erkeklik dersi verenler var bunlar isterse kalkıp gelsin yüzümüze söylesin diyoruz. Bizim yanımıza gelip ben sizin nasıl insanlar olduğunuzu merak ediyorum deyin oturturuz çayımızı içirir göndeririz. Elimizde bıçakla dolanan tipler değiliz. Bu köpeği de adam gibi yetiştirdik vicdanımız çok rahat. İsteyen gelsin mahallede kapı kapı dolaşıp bu köpekle bir sorun yaşadınız mı desin. Varsa böyle bir kişi sonra arkadaş bana ağzına geleni söyleyebilir. Birinin yüzüne karşı söyleyemeyeceğiniz şeyleri anonim olmanın güvencesiyle burada gayet güzel söylüyorsunuz ya hani buyrun gelin tanışalım diyorum.


    Edit: Adı “Zeytin” olan zararsız bir evladımızı yitirdik. Biz bu köpeğin adını “Aşil” koyup sağa sola saldırtarak yetiştirmedik. Yorumlardaki bazı insanlara ne anlatsak boş. Hakkımızı arıyoruz fakat birileri “oh olmuş” diyebiliyor. Bu köpekten daha korkulacak bir şey varsa gün içerisinde sizin gibi insanların arasında olmak. Umarım bir gün adalete ihtiyacınız olmaz. Gerçi biz yine de sizin o durumunuza “iyi olmuş” diyecek karakterde insanlardan değiliz. Daha doğrusu sizin gibi değiliz. Her şeye rağmen durumu anlayıp destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

    Son Edit: Hâlâ durumu anlayamamış olanlar var. Köpeği vuran şahısın köpekle arasında geçen bir husumet yok. Köpeğin sahibi ile yaşanan tartışma sonrası adam evine gidip silahı alarak parka dönüyor ve köpeği vurup kaçıyor. Yani cidden bunda anlamayacak ne var? Yok kesin köpek adamın üstüne atlamışta adam da kendini savunmuştur. Ya okuma yazmanız yok, ya da okuduğunuzu anlama gibi bir durumunuz yok. Yine buraya da yazayım dedim bir umut şu görmeden senaryo yazanlar açısından hani belki anlarlar diye.

    Fotoğraftaki şahıs “Eren Bütün” dün gece mahallemizdeki ağabeyim gibi sevdiğim insanın köpeğini öldürmüştür. Kendisi şu an kaçaktır, haber alınamamaktadır. Gerekli yerlere başvurumuzu yaptık. Şahıs, İstanbul Eyüp Alibeyköy’de ikamet etmektedir. Kimseye zararı olmayan bir ev köpeğini Şehit İbrahim Candemir Parkı’nda silahla başından vurarak katletmiştir. Sokakta dolaşan başıboş bir köpek değildi, evladımız gibi baktığımız zararsız bir hayvandı. Kamuoyu oluşturması açısından sizlerden konuyu öne çıkarmanızı rica ediyoruz. Destek olan arkadaşlara teşekkürlerimizi sunarız. Giden geri gelmeyecek ama en azından yaptığı yanına kalmasın. Sizlerden gelecek her türlü yardıma açığız. Hayvan hakları ile de iletişime geçtik. Şu an sadece süreci takip etmekteyiz.

    Katledilen köpeğimiz Zeytin için adalet arıyoruz. [şahıs teslim olmuştur istenirse konu kapanabilir]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69A78DD4E -- 10 Nisan 2021; 19:27:34 >







  • hocam güzel kardeşim ,acını anlıyorum. haklıda olabilirsin? ancak köpeğin cinsi pitbull. saf ırk degil. geninde canavarlık var. senin köpeğinin degil 5 10 yıl 50 yıl yanında yetişse ancak bir cocugun veya bir bebegin yanında saldırmıyacağına 100 de 100 garanti edebilirmisin? edemezsin.kimse edemez.bu köpeğin ne zaman ne yapıcağını kestiremezsin.tüm dünyada yasak olan bir ırk? buna ne yazıkki sen karar veremiyorsun.bilir kişiler böyle değerlendirmiş ve değerlendirdiklerinde vardır bi bildikleri.


    tekrar ediyorum.acını anlıyorum. başın saolsun. biliyorum öyle bi anda ayrılmak cok zor. ancak köpeğinin selameti icin devlet kurumuna teslim etmen gerekiyordu.belki öylesi daha hayırlı idi. gidip görebilirdin tutuldugu barınakta.

    Ağızlık olmadan pitbull'u dışarı mı salıyorsunuz? Hem de çocuk parkına mı bırakıyorsunuz?  

    Ağızlık milletin köpekten çekinmesi için değil, köpeğin ısırmasını engellemek içindir. Ağızlık pitbull cinsi köpekler için kullanılması zorunludur.


    Kimseye sormamıza gerek yok. Pitbull'un nasıl bir tür olduğunu herkes çok iyi biliyor.

    Köpek Pitbull değilmi. Yanlış görmüyorum.


    Neredeyse her gün haberlerde bir çocuğa, hayvana saldırdığı haberini izlediğimiz yasak olan tür.


    Hiç kimse hiç bir hayvanın kafasına orasına burasına ateş ederek hayatına son verme hakkına sahip değil ama siz de bu yasak olan hayvanı kaçak şekilde bakarak insanların hayatlarını tehkikeye atma hakkına sahip değilsiniz.


    Nereden bilelim sizin pitbullun adama saldırmadığını ? Çocuğuna arkadaşına saldırmadığını ? Bir de kediymiş gibi anlatmışsınız.


    Eğer bahsettiğiniz gibi durup dururken gelip öldürdü ise dilerim o şahıs cezasını çeker ama aynı şekilde dilerim siz de çekersiniz. Yasak kardeşim anlayın artık bunu.


    Bir de konu açmışsınız.

  • up

  • Öne çıkardım. Elimizden başka birşey gelmiyor. Bu ruh hastası manyakların toplumdan izole edilmesi gerekir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederiz. Fotoğrafı görünce pitbull iyi olmuş diyenler çıkacaktır. Özellikle ev köpeğidir diye belirttim. Sitemizin zararsız bir dostuydu. Giden geri gelmeyecek en azından yapan elini kolunu sallayarak gezmesin bizden bir canı götürdü.
  • Ss error

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katledilen köpeğimiz Zeytin için adalet arıyoruz. [şahıs teslim olmuştur istenirse konu kapanabilir]
  • Konuya kısacık bir “up” yazmanız bile büyük bir iyilik arkadaşlar.
  • Konu Pitbull olduğu zaman işler değişiyor, Pitbull'un o an da kimseye saldırmadığına emin misiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 8 Nisan 2021; 23:23:36 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yaramazlık yok. Köpek öyle serseri yetiştirilmiş bir hayvan değil. Gece parkta bir arbede çıkıyor. Sonra bu eleman eve gidip silah alıp parka gelerek köpeğimizi vuruyor. Kamera olmadığı için elimizde bir delil yok. Köpeğin son fotoğrafı mevcut fakat forumda paylaşamıyorum. Özellikle pitbull diye yargısız infaz yapılmasın istedim, defalarca belirttim. Tabi bazı kimselere ne yapsak durumu anlatamayız.
  • Neden vuruyor peki? Durduk yere mi yaptı sizce? Var mı bir tahmininiz? Çok üzüldüm, başınız sağolsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Hocam gece vakti abimiz köpeği gezdirirken parkta bu elemanla tartışma çıkıyor. Küfürleşip ayrılıyorlar. Sonra adam evinden getirdiği silahla parka dönüp köpeğimizi katledip kaçıyor olay bu.
  • Tekrardan çok üzüldüğümü belirteyim. Konuyu öne çıkardım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz hocam biz de çok üzgünüz. Emniyette işin içerisinde şu an yapılabilecek her şeyi yapmaya çalışıyoruz.
  • Tez zamanda 2 yumurta 1 sucuğunun alınmasına sebeb olacak bir olay yaşar inşallah. Ya da silahı makatından içeri girmek şartıyla ve ateşlenmesi suretiyle yaralanır.
  • köpeğin cinsi pitbull mu? pitbull ise bu onu vurmamız anlamına gelmiyor ancak sizinde beslememeniz gerek.gerekli birimlere köpeği teslim etmeniz gerekiyordu.

  • Hocam sitedeki kediler kadar barınakta kedi yoktur. Bizim köpeğimiz tasmasızken sahibinin yanından ayrılmazdı. Daha bir kediye saldırmışlığı yok. Biz canavar gibi yetiştirmedik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-69A78DD4E

    Hocam sitedeki kediler kadar barınakta kedi yoktur. Bizim köpeğimiz tasmasızken sahibinin yanından ayrılmazdı. Daha bir kediye saldırmışlığı yok. Biz canavar gibi yetiştirmedik.

    hocam güzel kardeşim ,acını anlıyorum. haklıda olabilirsin? ancak köpeğin cinsi pitbull. saf ırk degil. geninde canavarlık var. senin köpeğinin degil 5 10 yıl 50 yıl yanında yetişse ancak bir cocugun veya bir bebegin yanında saldırmıyacağına 100 de 100 garanti edebilirmisin? edemezsin.kimse edemez.bu köpeğin ne zaman ne yapıcağını kestiremezsin.tüm dünyada yasak olan bir ırk? buna ne yazıkki sen karar veremiyorsun.bilir kişiler böyle değerlendirmiş ve değerlendirdiklerinde vardır bi bildikleri.


    tekrar ediyorum.acını anlıyorum. başın saolsun. biliyorum öyle bi anda ayrılmak cok zor. ancak köpeğinin selameti icin devlet kurumuna teslim etmen gerekiyordu.belki öylesi daha hayırlı idi. gidip görebilirdin tutuldugu barınakta.





  • Kopek saldirdiysa öldürmekte hakli. Sokaklar köpeklerin yasama yeri degildir , medeni ülkelerde böyle birsey olamaz. Ama bagli köpeğe saldirip oldurduyse öldüren haksiz ceza almasi gerek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam genellemelerden dolayı düşüncene saygı duyuyorum. Bizim vicdanımız rahat. Köpek bütün gün çoluğun çocuğun içinde koşturuyor kimsenin üzerine atlamışlığı yok. Tartışmayı uzatmayalım lütfen burada sen haklısın ben haklısına girsek işin içinden çıkamayız. Sizin de dediğiniz gibi acımız çok taze.
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Böyle bir olay yaşansa bunun üzerinden hak talep etmeyecek kadar vicdan sahibiyiz içiniz rahat olsun. Tartışma sonrası gururuna yediremeyen bu arkadaş hıncını köpeğimizden almıştır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.