Şimdi Ara

Karşınızda: iPhone 5S... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
8
Favori
34.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herzaman ki gibi 2 kat performans. Bigün diyecekler bu sefer 3 kat performanslı millett vuuuuuhhuuu apple yenilik yaptı, önceden 2 katttı şimdi 3 kat oldu diyecekler.

    Bana göre tek yeni özellik ki nekadar kullanılır bilmem, parmak izi olayı. Apple artık eskisi gibi insanı heyecanlandıran telefon yapamıyor.
  • Daha önce 3GS,4,4S kullanmış ve jailbreak in dibini vurmuş biri olarak ilk çıktığından beri note 2 kullanıyorum. O ekran 5' inc olmadan iphone almam. 3 parmak ekran mı olur!

  • Yeni zil sesleri gelmiş hemen almalıyız...

  • Fena olmamış gibi.
  • çöpppppppppp bu

    htc one
  • Parmak izi olayına laf atan arkadaşlar o işi biraz olsun kolaylaştırır her seferinde şifreyi girmek uğraştırıyordu bu kolaylaştırır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri diyor ki telefon gelismemis hic anlamayanlar alacakmis,bilgisi olmayan adam alacakmis falan.

    Arkadaslar,arkadaslar...

    Fakirligin alemi yok.Isteyen arkadaki Apple logosu icin alir isteyen ozellikleri icin,isteyen parmak izi okuyucusu icin,isteyen altin rengi icin alir.

    1080p video kaydi neden yokmus,4k neden gelmemis?Goren de Sinan Cetin den hallice fakirimizin her gun oscar kazandigini sanacak.Biz senin kezban,hanzo yuzunu 4k da gorelim diye mi koyacak onu Apple?Yeter ustad yeter yani bu kadar cozunurlukten fazlasiyla ne yapacagiz anlamadim ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokianın 42 sini geçtim SONY xperiasında 20mp leri zorlarken şuan 13mp ler samsung gibi telefonlar için standart olmuşken 8mp ile kandıra dursun apple. İşlemci hızı ne kadar artarsa artsın bu cihazla kimsenin de autocad çalıştıracağını felan sanmıyorum. Bazı iphone fanatikleri için maalesef hevesten öteye gitmez.

    Parmak okuyucu ne kadar farklılık gibi gelsede sağlıklı olmadığı gibi kullanışlı olacağınıda sanmıyorum. Telefonu ilk kullanacakların ilk haftalarda yapacakları yorumlarıda göreceğiz. :)) En az 1-2 ay telefona güncellemeler beklenecektir. Ayrıca parmak izi olayında da güvenlik açıklarıyla ilgili gelecekte çıkacak haberleri şimdiden görüyorum.

    Apple açıklama yaptı: parmak izlerini saklamıyoruz , Flaş flaş flaş apple parmak izlerini kurumlara satmakla suçlanıyor falan filan...


    Ahhhh ahhh steve sen bu insanlığa ne yaptın. :D




  • Beyler ben beğendim gibi ya kötülemeyin
  • Neyse ki 2gb ram var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cago135

    Ayni yemegi isitip isitip onunuze koyuyorlar,yersen.

    +1
  • iphone 5s. şimdiye kadar ki en iyi iphone! hemen bir tane almalıyım.

  • İphone 5 kullanıyorum. Söyleyince söyledi oluyor :D siri çıktığında kaç kişi kullandı. Bugün imzalanması gereken bir kağıdı bile 10 defa okuyup imzalayan millet parmak izini oraya verecek yani :D en azından 2013 içn zor bir durum. Şimdi 2 mühendis arkadaşımız gelecek A7 den girip grafik yongasından çıkacak. Kusura bakmayın A6 ile A7 arasında gözle görebileceğiniz hiçbirşey olmayacak :) telefon tanıtıyorlar Ram ve işlemci özelliklerine değinmiyorlar iyi alıştılar :) 1-2 fps için 2000 tl çıkmasın cebinizden :) tabi karar sizin

  • samsung hala plastikten çer çöpten telefon yapadursun Apple safir kullansın, samsung telefonların kullanım ömrü en fazla 1 buçuk zorlarsan 2 yıl olsun ben hala 3gs i çatır çutur kullanıyorum yani onu bile geçtim elimde samsung galaxy note var abi telefon iphone 4s den 1 buçuk ay sonra satışa çıktı nerdeyse ama şu anda 4s i olan insanlara bakıyorum soruyorum hiç sorunları yok telefonlar çatır çutur çalışıyor bizim ki o kadar akıllı ki kendi kendine açılıp kapanıyor bütün programları benden çok o kullanıyor yani. Olay zaten şuna döndü Apple yapar samsung onun ucuz plastik dandik ve daha büyük androidli versiyonunu çakar. Örneğin s4 ve iphone 5 benzerliği. Sonra diyorlar ki samsung un dünya çapında en çok satan firma bende her ay telefon çıkarsam bende o kadar satarım yani. Adamların en alt kademeden en üst kademeye(en üst kademeye bak arkadaş s4 bana göre inanılmaz uyuz bir telefon çünkü taklitçilikten nefret ederim ve zamanında benim elimde ki alette sözüm ona en üst kategoriydi halini gördük) telefonları var ve adamlar bütün paralarını reklama ve operatörlerle olan anlaşmalara yatırıyorlar. Dünyada herkes telefonları test edicek kadar şanslı değil malesef adam bu rakamlara bakıyor kampanyaya bakıyor alıyor doğal olarak. Ama hiç şurasını görmüyoruz ki Apple tek telefonla samsung un bu dev telefon pazarı hakimiyetine delicesin kafa tutup adamları kendi özgün tasarım yapmalarına bile fırsat vermiyorlarsa bu Apple yaptığı alete cidden yatırım yapıp güveniyor.





  • İos 7 ne zaman geliyor peki ?

  • Artik baydi be! Hepsine iki kat diye diye gecirmelerin de iki kat oldu! Bu ne lan amuna koyayim Benzin aldi basini gider, gaz elektirik derken 3 milyarlik telefonlar cikti basimiza...

  • mükemmel

    bir cihaz olsa da küçücük ekranı benim bir yıl daha beklememe sebep

    değil artık.orta seviye fiyat segmentinde büyük ekranlı bir cihaz almak

    şu an en doğru seçim benim için.

  • Bugün amerikanın NSA denen kurumu her teknolojik cihaza erişebiliyorken, bu telefondaki touch id denen zımbırtıdaki parmak izi bilgilerine ulaşması pekte zaman almayacaktır sanırım her ne kadar Apple biz bile ulaşamıyoruz deyip insanları kandırsada...

  • Piyasanın rakipsiz en iyisi şu an fakat 4" olması benim için mükemmel olması anlamına gelmiyor.Anlaşılan ekran bir sene sonra ancak büyüyecek.O yüzden beklemeye gerek kalmadı.Büyük ekranlı ve uygun fiyatlı orta segmentte yer alan bir telefon alicam artık.

  • Piyasanın rakipsiz en iyisi şu an fakat 4" olması benim için mükemmel olması anlamına gelmiyor.Anlaşılan ekran bir sene sonra ancak büyüyecek.O yüzden beklemeye gerek kalmadı.Büyük ekranlı ve uygun fiyatlı orta segmentte yer alan bir telefon alicam artık.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.