Şimdi Ara

Karşınızda: iPhone 5S... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
8
Favori
34.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by__metallica

    quote:

    Orijinalden alıntı: uzil

    telefonu sattığımızda ne olacak, parmak izini nasıl değiştiricez...


    Bir videodan izlediğim kadarıyla birden fazla parmak izi tanıtımı ya da silinmesi yapılabiliyor. Satacağınız zaman basitçe tanımlı parmak izinizi telefondan sileceksiniz. Restore yaparsanız da aynı işi görür sanırım.

    Bu parmak izi olayi cidden basarili olmus. Guvenlik konusunda ciddi bir adim; istendigi taktirde islemcinin uzerinde; ancak sensor disinda erisim imkani olmayan, tamamen izole bir donanim tasarlanabilir. Eger bu yenilik tarif edildigi gibi calisir ise calinti iphone olayinin sonu geldi demektir.




  • "Ancak Apple'ın açıklamasına göre parmak izi bilgisi sadece telefon içerisinde şifrelenmiş şekilde, A7 yongası üzerinde yer alan yüksek güvenlikli birimde depolanıyor; iCloud ya da Apple sunucularında değil. Ayrıca buraya hiçbir şekilde dışarıdan erişim mümkün değil; ne yazılım, ne geliştirici, ne de Apple buradaki bilgilere erişebiliyor."

    - yaw he he :)



    O değilde iphone 5c gibi bir model çıkaracağına farklı segment olacak 4,7" lik bir iphone modeli pazarlama açısından daha mantıklı olurdu. en azından büyük ekranlı telefon isteyen önemli bir kitleye yönelik bir cihaz çıkarmış olurlardı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

    Galaxy Note 3 yerine bunu satın almak resmen enayilik.

    Zevk meselesi herkez tabldot gibi telefon sevmiyo olabilir niye enayilik olsun ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erknscma

    Telefon donanım olarak gerçekten başarılı ama apple neden ısrarla ekrani buyutmuyor anlaşılır gibi değil.Yeni ios 7 ile androide kaptırdığı müşterilerini geri kazanabilirler,en azından yenilerini kaybetmezler ama ekran ekran ekran...

    İşin bütün esprisi tek elle kullanmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    iPhone 5S çıktıktan sonra olacakları yazıyorum;

    Teknolojiden anlamayan, eski model iPhone kullanıcısı, teşir malı veya arkadaşının iPhone 5S'i eline alacak. Menüde iki geri bir ileri yapıp, ''Yeni hiç bir şey yok yeaaa, 5S'e geçilmeye değmez. Kamerası da aynı, 8 MP.'' diyecek. Çünkü bu tip insanlar için telefonun işlemcisi, GPU birimi vb önemli değildir. Sadece teknik detay olarak kameranın kaç MP olduğuna bakarlar.

    Her yeni iPhone çıktığında istisnasız bu olay yaşanıyor.

    GoldPunch sana katılıyorum ancak senin bu forumdan çektiğin nedir yine basmışlar eksiyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wilkommen kullanıcısına yanıt
    hiç buyuk telefon kullanmadıgın ortada :) daha buyuk bır telefon kullandıgında elıne ıphone veya o boyutta bır telefon aldıgında cocuk oyuncagı gıbı gelıyor ugrasmak ıstemıyorsun.ıdeal boyut ıphone'dan daha buyuk suan ıphone boyutu kullananlar ıcın oyle olabılır ama buyuk telefonu 1 hafta kullan bır daha ıphone boyutuna kolay kolay donmezsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternity

    Ne ios 7 ne de yeni iphone devrim olmadi mobile telefonlar için. Sony ve samsung artık yön veriyor bu alana..

    nokia'yı unutmuşsun.
  • Amerika'dan telefon getirip satma işinde patlama olacak!
    Yaklaşık 650$ + %9 Amerika ortalama vergisi = 1420 yapar.
    Getiren elemanlar telefon başı 300 TL komisyon alsa 1700 yapar.
    Adama sorarlar: 1700-1800 nerdeeee, 2800-3000 nerdee!

  • Her çeşit ve marka telefon kullanmış biri olarak söylüyorum: 4 " ekran artık yetetsiz. En azından benim açımdan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xagdas

    Amerika'dan telefon getirip satma işinde patlama olacak!
    Yaklaşık 650$ + %9 Amerika ortalama vergisi = 1420 yapar.
    Getiren elemanlar telefon başı 300 TL komisyon alsa 1700 yapar.
    Adama sorarlar: 1700-1800 nerdeeee, 2800-3000 nerdee!


    taxfree olayı yok mu?
  • 64bit için çok erken değil miydi? İhtiyaç var mıydı?

    Geçen sene diğer üreticiler full hd ile sektörü gereksiz yönlendirdiler şimdi önümüzdeki sene de 64bit yarışı başlayacak, sektörü gereğinden fazla hızlı ilerletiyorlar..

    iPhone 5C ile gereksiz işlere koşmak yerine herkesin de beklediği gibi 4.5" yada 4.7" boyutlarında bir iphone modeli piyasaya sürse daha dikkat ve ilgi çekici olurdu.. Birçok kişi böyle yok renkliydi yok ucuzdu iphone beklemiyor Apple'dan.
    Ama tabii geçen sene ekranı ufakta olsa büyüttükleri için şimdi isteseler de iki sene üst üste ekran boyutu ile oynamak istemedikleri için büyütemediler, Apple'da herkesinde gördüğü gibi çeşitli sıkıntılar ve yanlış alınan kararlar mevcut

    Alıcak olanlara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansınlar

  • bundan sonra mobilde parmak izi çok daha önemli olacak. o sektöre yön veriyor dediğiniz samsung vb markalar aynı işlemleri yapacak sensörler koyacak ve sonra bunun adı yenilik olacak.

    kim ne derse desin apple sadece telefonlarına değil bütün sektöre yön veriyor.

    yine verecek, bekleyin.

  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    gencler :) teknık ozellıklere onem veren arkadaslar.fotografı aynı cekıyorsa.(odaklanma her telefonda yapılan bır ıyılestırme NOKIA bıle yenı bır telefon cıkardıgında eskı telefonun kamerasını hem mp oalrak buyutur hemde odaklanmasını ıyılestırır.)sıze bunu buyuk ve kımsenın yapmadıgı bırseymıs gıbı gosterıyorlar aslında bunu her telefon fırması yapıyor ve dıle bıle getırmıyor aynı sey ıslemcısındede gecerlı.
    BIRAZ olsun dusunerek konusalım 2 sanıyede actyıgı uygulamayı 1 sanıyede acsa cok buyuk bır fark mı olacak?sırf bu fark ıcın telefon yenıleyeceksenız yenıleyın.dıger fırmalar hem ıslemcı hemde ekran kamera gelıstırırken ıphone yepyenı seyler yapmıs harbıden ;) blackberry gıbı apple sayfasıda artık tersıne dondu
  • iPhone 5S = Parmak okuyucu.O kadar.Daha da bişey yok.

  • balcis kullanıcısına yanıt
    yon verıyor olması :) cok onemlı tabı o yuzden telefon alıyorum ben.dıger fırmalar gerı kalmamayı onemsıyor.apple onemsemıyor samsung kopyalar kopyalamaz bılemıyorum ama yaparsa ıyı olur.keske apple'da bazı seylerı ornek alsa.kamera gelıstırme ekran buyutme samsungtakı kafa ve el hareketlerını algılama gıbı
  • Hürriyet'in haberine göre Apple hisseleri tanıtımın ardından yüzde 3'e yakın değer kaybetti.
  • kimse de dememişki ulan bu adamlar parmak izi okuyucuyu niye home tuşuna koymuşlar. mecbur o tuşa basacaksın sen istemesende parmak izini alacak haberin bile olmayacak ve dahası adamlar aradıkları bir kişiyi o farkında olmadan yerini bulacakalar. M7 ise ayrı bir takip cihazı olmuş senin nerede olduğunu ve ne yaptığını an be an takip edebilecekeler dahası katıra binsen onu bilecek adam. bugünlük bu kadar komplo yeter :D

  • insanlar artık bu özellik şu özellik diye iphone beklemiyo.insanların istediği iphonun yavaş yavaş büyümesi ve note tarzı iphonedu.

    2 tel çok bişey istemiyodu.bunlar olsaydı şu özelliklerle beraber herkes şu an harika bi iş olmuş dicekti.ama s serisiyle geleneği bozmak istemedi apple bence.

    ben hala yavaş yavaş büyüyen bir iphone( birden direk 4.7 veya direk 5.0 değil yani) ve note tarzı bi iphone bekliyorum. iphone note gibi bi cihaz hala tanıtma şansları var.süpriz bekliyorum belki ipadlarla falan olabilir. ama gelecek sene kesinlikle daha büyük bir iphone olucak.
  • iphone 5i verip bunu alanın aklına yanayım...

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.