Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
5
Favori
34.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurtiçi büyükçekmece şubesinde tek bir sıkıntım oldu o da sisteme eski adresimi kaydetmişler kargo yollayan kişi de adres vermemiş sistemde çıktı diye bi kere öyle eski adrese gidip şubeye dönmüştü kargom onun dışında sorun olmadı pek. Bir kere de baya bi geç gelmişti bi kargoö 3 gün kuryede gezdi en son arayıp fırça çekince yarım saate getirmişlerdi ama onlara da bir şey diyemiyorum bütün ilçeye tek şube bakıyor ve büyükçekmece çok büyük bir ilçe (bilmeyenler için söyleyeyim beylikdüzünün bittiği yerden silivri sınırına kadar büyükçekmece ilçesi şu anda kumburgaz falan hep çekmecede) o yüzden mazur görmüştüm ama şu anda evimden 100 mt öteye şubeleri açıldı çok memnunum direk geliyor kargolar. Ayrıca bir keresinde yurtiçi B. Çekmece şubesinr yine kargoyla gitarım gelmişti adamlar kırılabilir diye sağlam bir köşeye ayırmışlardı gitarımı açıkçası orada gönlümü fethettiler. Şubeden şubeye değişiyor ama yurtiçi burada çok iyi. Aras kargo kırılacak eşya konusunda çok kötü genel anlamda. Müzikle uğraşan biri olarak hep aras kargoda gitarı vs kırılmış arkadaşlar görüyorum o yüzden aras ı pek tavsiye etmem. Mng de çok kullanmadım ama sorun yaşamadım kullanırken. Ama sürat kargo net bir şekilde kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim burda yurtiçi ve aras iyi mng ptt berbat
  • Yurtiçi kargo Ankara Çayyolu şubesini de ekleyin arkadaşlar. Evde beklerken geldik yoktunuz diye aramaktan tutun şubeye gidince laf yemekten surat sallamaktan, teslimatçıların tipinden nereden tutarsanız elinizde kalan bir şube.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kalittesi baya düştü berbat oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici karaman sube. Calisanlari bildigin öküz... Adami salak yerine koyuyorlar ve bi dovmedikleri kaliyor.

    Arasin calisanlarini seviyorum. Sicak ve ilgililer.

    Edit: mumkun oldugunca yurtici ile calismamaya calisiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 26 Ekim 2015; 23:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo'dan nefret ediyorum. O kadar nefret ediyorum ki 1 liralık kargo bedava ürünü getirip süründürtüyorum.

    1- Gümüşhane Merkez
    2- Bursa Kükürtlü


    1 22.10.2015 09:30 Taşıma belgesi düzenlendi. ÇİFTLİK İlkadım Samsun
    2 22.10.2015 18:17 Transfer sürecinde
    3 23.10.2015 09:09 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane
    4 23.10.2015 16:47 Teslim birimine ulaştı. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane
    5 26.10.2015 04:44 Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GÜMÜŞHANE Merkez Gümüşhane


    Bugün Yurtiçi Kargo'nun dağıtım aracını ürünün teslim edilecek olan Hükümet Konağı'nın önünden geçerken gördüm. Yarın kalaylayalım bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 27 Ekim 2015; 0:02:06 >




  • Yurtiçi kargo İstanbul Sarıgazi şubesi. Defalarca şikayette bulundum sonuç aynı.

    Problem ise şu : Kargo dağıtıma çıkıyor ancak aynı gün yetiştiremiyor daha sonra internette alıcıya adreste ulaşamadık yazıyorlar. Üstelik aradığım zaman adreste yoktunuz gelip almanız lazım diyorlar. En son 7-8 kez böyle oluyor. Tüm gün evdeyim aras kargo sürat kargo geliyor adreste buluyor fakat nedense yurtiçi bir türlü adreste bulamadı beni. Mecbur kalmadıkça alışveriş yaparken yurtiçi kargoyu seçmiyorum. Memnuniyet sıfır. Üstelik belirttiğim şubede çalışan bayan başka birinin kargosunu ararken eline gelenler sallıyor. Bu ne yaa köpek maması almış çamaşır suyu almış sanki markettte yok gibi laflar sayıyor. Memnuniyet sıfır.
  • Manisa, Aras kargo mesir şubesi hayatım boyunca arastan uzak durmam için sebeptir. çok yalancıdır ve tamamen müşteri ile dalga geçer.

    en kral kargo firması ups kargodur benim tecrübelerime göre.. ama manisada bana çok uzak oldukları için yurtiçi tercih ediyorum. mng ve aras ayrıca kötüdür, çünkü gönderici ödemeli almıyorlar. yurtiçi ile bir kere sorun yaşadım onu da şikayetvar sayesinde çözmüştüm zamanında..
  • Aslında problem kargo firmasından değilde şubeyi işleten şahıslardan dolayı ortaya çıkıyor Yurtiçi kargodan önceden çok memnundum sonra bir el değiştirdi nefret eder hale geldim, merkezde oturmama rağmen şubeye ulaşan paket 3 gün sonra dağıtıma çıkıyor.

    Hele bir gün yine kargo bekliyorum internetten dağıtıma çıktığını gördüm pencerede bekliyorum aldığım paket biraz büyükçe bişey. Kargocu arabadan indi elinde poşet kargo ile meğer alt komşuya gelmiş. İnip sordum bana da kargo vardı diye, baktı elindeki listeye aaa evet varmış söylemesen gidecektim 2 gün sonraya kalırdı demez mi. Güler misin ağlar mısın adam aynı apartmana dağıtması gereken paketlerden haberi yok. Bir değil iki değil buna benzer hep uğraştırıyorlar. Bende Aras'dan memnunum şu an. MNG de problemli burada.
  • Yurtiçi Kargo / Beylikdüzü Şubesi Kaç defa kargomu getirmediler. Gittim kendim şubeden aldım. Çalışanlar müşteri ile nasıl konuşulması gerektiğini pek bilmiyor.
  • super bir konu
    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=yurtici+beylikduzu&rflfq=1&rlha=0&tbm=lcl&rlfi=hd:;si:13013978649637283345
    YURTICI KARGO BEYLIKDUZU - BUYUKSEHIR

    boyle rezil bir firma olamaz.kargoyu subeden disari dahi cikarmiyolar.aradan 2 gun geciyor ve evde olmadiginiz icin teslim edilemedi mesaji geliyor.ancak gelin gorun ki esim 2 gundur evdeydi.ve bunu tam 3 kez ust uste yaptilar farkli siparislerimde.
    dayanamayip urunu teslim almak icin Her subeye gittigimde en az 5 kisi sira bekliyor ve hepside evdeydik neden gelmediniz yalan soyluyorsunuz diye kavga ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

    Yurtiçi Kargo / Beylikdüzü Şubesi Kaç defa kargomu getirmediler. Gittim kendim şubeden aldım. Çalışanlar müşteri ile nasıl konuşulması gerektiğini pek bilmiyor.

    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=yurtici+beylikduzu&rflfq=1&rlha=0&tbm=lcl&rlfi=hd:;si:13013978649637283345

    ayni subeden mi bahsediyoruz?




  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Her evine kargoyu geç getiren böyle konu açacaksa ohooo.
  • hepsiburada ve yurtiçi kargo birlikte çalışıp iğrençlik, rezillik, aymazlık, kepazelikte çığır açıyor.

    geçen kedi kumu sipariş verdim kumlar delinmiş, kutulardan dökülüyordu, siparişim bir türlü gelmek bilmemişti zaten.

    Yalanım yok resmen bizim evde olmadığımız bir vakti seçmişler ve komuşya felan bırakmışlar. Kaç gündür sipariş bekle bekle kanser oldum.

    Komşu zaten evine almamış bodruma bırakmış, kapımıza kağıt bırakmışlar kargonuz geri döndü diye!!

    Aşağı indim kutuyu alıp yukarı taşıdım bi baktım paçalardan süzülüyor. Tüm kumlar mı delik olur be hayvan herifler..
  • Benim oturduğum semntte en iyi yurt ici kargo.

    Aras mng ve surat yavaş ve kargolar kayboluyor .alacağım ürünü getiren kargoya bu yüzden dikkat ederim yurticiyse gönül rahatlığıyla ürünümü teslim alırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Eleştirmekte haklısınız ancak kargo işleri zannedildiği kadar kolay değil. Lojistik mezunu olduğum için konunun içinde olan biriyim, Yurt içi zaten sağdan soldan toplama ne kadar insan varsa işe alan ve toplayan bir kurum. Diğerlerinin de çok farklı olduğunu söylemeknzor değil, ismini vermek istemediğim bazı internet sitelerinin depolarını görseniz sipariş bile vermezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada asıl önemli nokta ürünü aldığın firmalardır, adamlar sana yurtiçi ile gönderiyoruz derse sende buna karşılık ben yurtiçi ile çalışmak istemiyorum dersen adam sana yok kardeşim güle güle diyemez mecburen başka alternatif düşünmek zorunda.
    Bu şikayetler satıcı firmanın umrunda olmaz satıcı firma kargoya ürünü verdi mi verdi onun için satış sona ermiştir bacaklarını masaya uzatıp keyif sigarasını yakmıştır, asıl çile kargo da başlar ve satıcı firmanın bahanesi hazırdır '' biz kargo şirketine teslim ettik gerekli bilgileri kargo takip numarası ile alınız '' bu klişeden sonra istediğin kadar zıpla onları alakadar etmez.
    Aynısı hepsiburada dan aldığım üründe başıma geldi ve ne kadar ucuz olursa olsun artık hepsiburada dan alışveriş yapmıyorum, sizde ürünlerinizi alırken doğru siteleri kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chantodowill -- 27 Ekim 2015; 1:06:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahya-Seramik şubesi Yurtiçi : Kargolarımı şubeden alırım. Gayet güzel çalışıyorlar ama şubeye her gittiğimde telefon çalar ve kimse açmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, şube ismi değişmiş olabilir çünkü esenyurt tarafında şube. En son gördüğümde beylikdüzüydü ama adı.

    Edit: verdiğiniz linkte ilk açılan büyükşehirmiş. Listenin başındaki beylikdüzü şubesi bahsettiğim şube.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DireksiyonlaMaçYapanAdam -- 27 Ekim 2015; 1:52:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetfx

    En berbatı Sürat Kargo, diğerleri bölgeden bölgeye değişiyor. Diğerleri hemen hemen aynı ama Yurtiçi biraz daha iyi geliyor. Birçok kargo aldım Sürat dışında çok sorun yaşamadım açıkçası.

    Nedeni belli buraya yazıp ceza almak istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.