Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
5
Favori
34.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MNG kargo var ya Türkiyenin gerçek en kötü kargo firması derlerdi de yok yaa o kadar değil derdim.

    cidden altı doluymuş. arıyorlar kargonuz geldi gelin alın diye. Ben kargo parası ödedim getirin diyorum. tamam dediler yine getirmediler. Herkesin şikayeti kargo firması hiç teslimat yapmıyor. ama kabahat sadece onlarda değil flo ayakkabı önceden aras ve mng ile çalışıyordu. aras iyiydi. şimdi sadece mng ile çalışıyor. işi batırmışlar.

    bende kargo beklesin geri gitsin diye bişi demiyorum. doğudum. Flo uygulamasını da sileceğim. her yere de yorum yazıyorum.
    Mng ile çalışan bir firma hiç bir zaman iyi firma olamaz.
    Sevgiler...
  • MNG ciddi sıkıntılı bir firma. Şube ile ev arası 1 KM olmasına rağmen tüm gün dağıtımda dolaşan kargomu gün sonunda teslim etmediler. Sonraki güne bıraktılar. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz. Üstelik çok satış yapan birçok firma n11 veya Gittigidiyor'da MNG kullanıyor. Sürat bile daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MNG Kargo Amanos Şubesi
    Kargo şubesinden yaklaşık 250 metre uzaklıktaki bir sitede oturuyorum. Site girişinde güvenlik görevlisi var. Kim gelirse gelsin bizi telefonla arayıp bilgi vermeden içeri kimseyi almıyorlar. Bu sayede kargo geldiğinde evde olmasak dahi haberimiz oluyor ve kapıdaki güvenlik kargomuzu teslim almasını istediğimizde kargoyu teslim alıyor.

    İki gündür MNG Kargo Amanos şubesinde benim adıma gönderilen kargo bekliyor. Takip kodu ile dün kontrol ettim. Herhalde yoğunluk var. Yarın adresime gelir dedim. Ancak bugün de kontrol edince hala teslimat şubesinde beklediğini ve dağıtıma çıkmadığını gördüm. Telefonla şubeyi aradım ve kargo dağıtım araçlarının arızalı olması sebebiyle Adana'da olduğunu bugün öğleden sonra araç gelirse dağıtıma çıkacağını ama aksilik olursa ki bu aksilik niyeyse hep oluyor, kargom pazartesi dağıtıma çıkacakmış. Araç kiralama şirketleri bu gibi durumalr için var. Bu tarz bir sorun olduğunda araç kiralar dağıtımı aksatmazsın. İçerisinde küfür barındıran çok sevgili sözleri sizce de hak etmiyorlar mı ? Dört gün boyunc kargomu şubede neden bekletip dağıtıma çıkarmıyorsunuz ? Eğer söyledikleri gibi araçları arızalı ise pazartesi günü yapacakları dağıtımda kargoalr birikmiş olduğu için yine kargomu teslim edemeyeceklerini düşünüyorum. Gelişmeleri buraya yazacağım.

    Kahvaltı için ev halkı ile otuturken durumu anlattığımda kardeşimin de adına bir kargo olduğu ve dün gelip adreste bulamadıklarını bahane ederek şubeden teslim alınması gerektiğinibelirten bir kısa mesaj göndermişler. Öncelikle dün evde kimsenin olmadığı hiçbir an yoktu. Zaten öyle bir durum olsa dahi güvenlik bizi arayıp adınıza kargo geldi diye söyleyecekti. Kapıdaki güvenliği arayıp dün MNG kargodan gelen oldu mu diye sordum. Yurtiçi KArgo, Aras Kargo ve PTT dağıtım aracı gelmiş, kayıtlarda var. Ancak MNG kargo gelmemiş. Benim evime gelmeyi bırak siteye dahi gelmemiş. Zaten diğer kargoyu da dağıtım aracı arızalı olduğu için dağıtıma çıkarmadıklarını söylediler. Bu şu demek oluyor. Biz eve kargoyu teslim etmeye gelmeden size ksıa mesaj gönderdik ve siz kendi başınızın çaresine bakın. O zaman adrese teslim ücreti neden alıyorsunuz ?

    Bu şekilde haksız kazanç elde eden her kim olursa içerisinde küfür barındıran çok sevgili sözleri sarfediyorum. Sonuna kadar hak ediyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel85 -- 9 Kasım 2019; 13:22:21 >




  • Horoz Lojistik
    İzmir'den kargoya 3 Kasımda teslim edilen paket şuanda 9 Kasım olmasına rağmen hala adresime gelmedi. Takip ettiğimde İzmir'den Ankara'ya gönderilmiş. Ankara'da başka bir araca aktarılıp Hatay merkeze doğru yola çıkmış. Bulunduğum yer Ankara'ya Hatay merkezden 1 saat daha yakın. Neden direk bulunduğum yere gelmiyor da 1 saat daha uzakta olan yere gidiyor bunu bilmiyorum. Ya sabır derken 10 Kasım pazar gününe denk geldiği için dağıtımın olmayacağını da farkedince müşteri temsilcisine diyorum ki 11 Kasımda evde kimse olmayacak, not alın kargoyu bir gün sonra teslim edin. Hayır efendim not alamazlarmış, kargo adrese gelmeden 5-10 dakika önce teleofnla arayıp biz geliyoruz diye bilgi verirlermiş. Eğer kimseye ulaşamazlarsa kargoyu 1 saat uzaklıktaki depolarına geri götürürlermiş. Arkadaş zaten kargoyu zamanında teslim etmediniz, suçlu olan sizsiniz, yağ gibi yukarıya çıkmaya çalışacağınıza müşterinize yardımcı olun. Diyorsunuz ki pazartesi günü sabah erkenden arayın kargomu yarın getirin diye söyleyin. İyi de ben pazartesi günü Adana'da hastanede ameliyata giren yakınımı endişeyle beklerken ah zavallı kargocular arayım da bir yardımcı olayım mı diyeceğim ? Şuan kargo sizde size telefonla ulaştım işte bilgi veriyorum. Kargoyu zamanında teslim etmeyip geciktirdiniz. Sizin teslim etmeye çalıştığınız tarihte müsait değilim. Teslimatı bu kadar geciktirdiniz bir gün daha geciktirmeniz niye size bu kadar sorun yaratıyor ? İçerisinde küfür barındıran çok sevgili sözler mi sarfetmemiz gerekiyor acaba ?




  • uzun zaman sonra tekrar yurtiçi kargo sorunları çıkmaya başladı ,galiba yine çok sayıda firmayla anlaşma yapmışlar
    bölgeye göre değişiyor ama genelde bir kargo firması çok fazla firmayla anlaşma yaptığında ,o firmada büyük sorunlar olmaya başlıyor
    iş çoğalsa dahi şubelerde aynı personel ve araç ile aynı işi yapmaya çalışıyorlar

    şehirler arası aktarma işini iyi beceriyorlar ama iş dağıtıma gelince hepsinde değişik zamanlarda sıkıntılar oluyor

    yurtiçi kargo kadar sürekli elaman değiştiren firma görmedim ,bir gördüğümüzü ikinciye göremiyoruz ,işe giren dayanamayıp kaçıyor
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.