Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
5
Favori
34.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsi buradan ve yurtiçi kargo dan uzak durun h.burada hem ilgilenmiyor hem iptali cok oluyor hemde insana eziyeti cok oluyor yurtici kargo cok ciddiyetsiz firma kargo kayboluyor sanki ise yaramaz kargo gibi muamele yapiyor teslimati kime yaptigi belli degil imzasiz isimsiz bazen dis kapının önüne cani ne isterse onu yapiyoruzak durulmasi gereken firmalar bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo İstanbul/Beykoz uzak durun. Adam kargoları bilgisayara girip fırlatıp atıyordu bir köşeye. h.burda 10'dan fazla sipariş vermeme rağmen evimi bulamadılar evi bulamadık diye arıyorlar, terziye bırakın diyorum artık her seferde terziye bırakıyorlar aramalarına gerek kalmadı yani.. Bu kadar cenabet bir şubedir kendileri...
    Aras kargo ve diğerleri evin kapısında oluyorlar. Aras sorunsuz diğerlerini pek bilemeyeceğim.
  • Kargoların hepsi aynı halt demek ki... Yazılanları okuyunca kendi derdimi yzmaktan vazgeçtim
  • Mng kargom gelecekti internette mecidiyeköy den kurtuluş subeşine gidiyo diye gösteriyordu bende sevinmiştim hemen alır gelirim diye ama istanbul aktarmaya gitmek üzere araca yüklendi yazıyor

    Bu işte sizcede bi yanlışlık yokmu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son hepsiburada'dan alışveriş yaptığımda yurtiçi kargo ile yollamışlardı. yurtiçi kargo ürünü eve getirmedi, güya beni evde bulamamış, sonra da mesaj atmıştı. 1 gün sonra şubeye almaya gittim kargoyu geri istanbul'a göndermişler. iade sebebi olarak da alıcı adresinde yok yazmışlar. yurtiçi kargo çalışanlarını ve hepsiburada'yı şikayet ettim. değişen birşey yok. o gün bugündür de hepsiburada'dan alışveriş yapmıyorum.
  • Yurtiçi kargo rezalet bir firma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.
    Benim lokasyonum manyas balıkesir
    Bulunduğum lokasyonda firmanın şubesi yok
    Manyas kargolarını "gönen" şubesi haftanın belli günleri teslim eder.
    Amma ve lakin bu firmanın sistemi öyle bir saçma çalışmakta ki nereden gönderirseniz kargo önce susurluk şubesine gönderiliyor sonra balıkesir merkeze ardından gönen şubesine ve dağıtıma çıkıp manyasa ulaşıyor.
    Tabii bu kargonun balıkesir turu atması teslim tarihini 1 haftanın üstüne çıkarıyor.
    Firmayı defalarca aramama rağmen bu sistem hatası düzeltilmedi.
    Bugün aliexpressten air mail ile yapılan alışverişlerde bile kargo yaklaşık 2 haftada geliyor.
    Resimde gördüğünüz kargo bursadan geliyor.
    Kargoyu otobana koysalardı şimdiye biri hayrına getirirdi.
    Alışverişlerde zorunlu olmaması halinde bu yurtiçi kargoyla kesinlikle bir kargo alım ve gönderimi yapmıyorum. Size de önerimdir, kullanmayınız , kullandırmayınız.
    Not:"kırılmaz" kargo ücretini ödemiş oldupum kargomu "hasarlı" teslim ettikleri olmuştur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir ay önce yurtiçi kargo hakkında şikayet var sitesine çok ağır yorumlar bıraktım (hakaret içermeyen). Kargomu bir haftada teslim etmişti falan neyse. Geçenlerde 20-25 tl alıcı ödemeli kargo geldi bana gönderen arkadaş oradan fiyat alıp 20-25 lira oldugunu söylemişti, adam ücret almadan çekti gitti hiç bişey anlamadım, 20-25 lira ücret azda değil neden almadıklarını çözebilmiş değilim hala
  • arkadaşlar ben de kargo elemanlarının yaptığı bir üçkağıtçılığı aktarayım.

    faturanın sol alt kısmında kargo ücreti yazan kısmı önceden yırtıyorlar, kapıya kargoyu getiriyorlar ve fatura yırtıldı deyip ücreti 5 - 6 tl fazla söylüyorlar. 5 - 6 tl'yi cebe indiriyorlar.

    bu olay 2 ayrı kargo firmasıyla başıma geldi. isimlerini yazmıyorum çünkü büyük ihtimalle bütün kargo şirketlerinde elemanlar aynı üçkağıtçılığı yapıyorlardır. işini düzgün yapanları tenzih ederim tabiki.

    internetten ürün satın aldım, kargo ücreti ürün ilanında 5 tl yazıyor zaten biliyorum. eleman kargoyu kapıya getirdi, abi fatura yırtıldı, ücreti 11 tl dedi. hem orjinal faturada hem pembe kopyasında fiyat yazan yer yırtılmış. şaşırdım, nasıl olur ya internette 5 tl yazıyor dedim. abi valla ücret böyle, istersen ofisi arayım diyor. bir de öyle güzel rol yapıyor ki, istersen ofisi arayım abi diyor, cebinden cep telefonunu çıkartıyor sallıyor böyle.

    ara ofisi dedim, istemeye istemeye aradı, rol yapıyor, "11 tl dimi, kaaçç, anlamadım, 5 mi 11 mi" falan diye öyle bir rol yapıyor ki oskarlık.

    sonunda "abi pardon 5 tl imiş, valla fatura yırtılınca işte eh eh" falan diye çark etti.

    ve aynı olay yaklaşık 1 yıl sonra başka bir kargo firması elemanıyla yine başıma geldi. bu defa 4 tl'lik kargoya 9 tl dedi. faturanın ücret yazan kısmı yine yırtılmış. ürünü aldım içeri koydum. ücreti görmezsem ödemem kusura bakma dedim. elindeki adres listesini şaşırmış gibi şöyle bir karıştırdı, abi 4 tl imiş dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 17 Temmuz 2016; 0:12:33 >




  • yurtiçi kargo gittikçe artık suç işleyecek kadar rezil kepaze bir kargo firması olmuş.

    Bir kere adamlarda yalancılık başlamış. "Adreste bulunamadı" yalanı. Yani bu herifler "kargoyu gel kendin al" diyor.

    Ulan deli gibi beklediğim; alışverişimi, planlamamı ona göre yaptığım malımı adrese getirmeden "alıcı adreste bulunamadı" girişi yapıyorlar sisteme. Tabi ortada ne pusula var ne bişey.
    İkinci ve asıl önemli konu bu kargo şubede bekleyip geri gidiyor. Sisteme; alıcıya ulaştırıldı alıcı : "xyz" yazılıyor. yani ben kargoyu teslim almışım??

    Kısaca özel evrakta sahtecilik. Bu şeref yoksunlarını savcılığa versem suçları sabit.

    Siz kargocu musunuz? bankacı mısınız sigortacı mısınız limoncu musunuz maydonozcu musunuz? ne iş yaparsınız arkadaş siz ya?


    Geçen teknosadan aldığım ürünleri UPS getirdi adam 3 kere getirmiş bulamamış adreste (tatildeydim) sonuncusunda cepten aradı napalım diye. Sucu var yan tarafta sucuya bırakın lütfenndedim. Öyle yapmış.

    Ulan bi telefona bakar işte bu kadar basit. Ne kadar gerizekalı adam varsa çoğu belli başlı bu kargocularda çalışıyor




  • aynı şekilde bende yine yurtiçi ile cebelleşiyorum :)
    ayın 12 sinde şubeye ulaştı ,burada 2 gün dağıtım var ve bu hafta getirmedi ,böylece gelecek haftaya sarktı
    gg. sitesinden aldığım için şimdi ikinci süre uzatmasını yapmak zorunda kalacağım
    bu yurtiçi artık adam olmaz gibi geliyor :)
  • hocam gg müşteri hizmetlerine durumu anlatırsanız, süresiz onay hakkı veriyorlar.
  • onu bilmiyordum o zaman mh. leriyle bir görüşeyim
    bilgi için teşekkürler
  • Selamün Aleyküm ...

    İntihar etmek için yurt içi kargo ile anlaştım

    Amerikadan 5 günde 3 Aktarma merkezinden geçen kargom Edison - Almanya - İstanbul

    Pts tarafından Yurt İçi kargoya veriliyor ...

    Konya da yasıyorum .. Kargoyu Düzceye götürmüşler ... Sonra aradım noluyo dedim .. Bu sefer Aksaraya Götürmüşler Delirdim aradım dalgamı geciyorsunuz dedim Konya Eregli ye goturmusler 150 -200 km var az degil Yine aradım Aksaraya goturduler Bir daha aradım artık çok sakindim ... Konya merkeze getirdiler şubeler birbirine pasladılar .. Aradım hareket ettirmeyin gelip alıyorum dedim

    ALDIM :P
  • Burada en berbatı UPS, son kargom 11 gün sonra ulaştı. Yurtiçi genelde 1 günde şubede oluyor, ertesi gün dağıtıma çıkıyor. Sistemleri var hiç olmazsa.
  • Yurtiçi kargo'ya ulaşamıyorum hiçbir şekilde. Telefonu açmıyorlar. Sanırım bulunduğum yere sadece perşembe dağıtım yapıyorlar. Gidip almak burada işkence.
  • yumuklu sucurta kullanıcısına yanıt
    şubeleri direk arayınca açmıyorlar. şubenin bağlı bulunduğu bölge müdürlüğünü arayın. ulaşamadığınızı belirtin. her yerde olur mu bilmiyorum ama izmir için konuşuyorum, ulaşamadığım bir şube için yine aynı ilçede olan bölge müdürlüğünü aramıştım, beni direk olarak ordan aktarmışlardı ve şube telefonu açmıştı konuşabilmiştim.
  • seferihisar yurtiçi de 2 sene önce çok aşırı iyi idi. ama şimdi berbat.
  • YURTİÇİ KARGO'DAN UZAK DURUN

    Önceden her zaman kullandığım firma, son 2 - 3 yıldır batırdı. Artık yurtiçi kullananı öpsünler. Adamlar ne telefona bakıyorlar, ne de kargoyu teslim ediyorlar. Ulan senin işin kargoculuk. Her seferinde illa sorun çıkıyo bi şeylerde. Şimdiye kadar yurtiçi kullanıp da sorunsuz iş yaptığım olmadı.

    Aynı sıkıntıyı çok kez yaşadım yurtiçi ölmüş ağlayanı yok. Adamlar telefonlara bakmıyorlar.
  • Yurtiçi kargo ile alakalı geçen hafta yaşadığım bir olay

    geçen hafta hb'den bir sipariş geçtim neyse ertesi gün teslim edildi. teslim etme süreleri benim bölgemde çok iyi akşam kargoya verilen ürün ertesi gün sabah 9 öğlen 12 arası mutlak teslim ediliyor. konumuza gelirsek :) almış olduğum ürün hoşuma gitmedi sistemden iade kodu aldım en yakın yk kargo şubesine öğlen saat 12:15 civarı teslim ettim saat: 15.00 civarı hb'ye teslim edildiğine dair mail geldi. tabi ben şok oldum ilk defa bu kadar standart kargo ile hızlı teslimat süresi olan kargo gördüm diyebilirim.

    herneyse yk kargo şubeden şubeye müşteri memnuniyeti çok farklılık gösteriyor. benim yaşadığım bölgede en memnun olduğum kargo yk diyebilirim. şubeye istediğim zaman ulaşıyorum




  • kargo alıcıya ne zaman dönüyor? 1 haftadır şubede bekliyor evde bulamadık bahanesiyle eve teslim etmiyorlar. hb'ye geri iade edilsin de paramı alayım bari. bir dahada yüzüne bakmam bu rezil kepaze şirketin. yüzlerce yere şikayet ettim dönüş yapmıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.