Şimdi Ara

KaNije Guild Tanıtımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KaNije


    - Server : Crom (PvE)
    - Oyuncu Alımı : Devam ediyor.
    - Guild Şehri :Poitain - T3 (Bitmek Üzere)
    - Ventrilo :Kullanımda.
    - Raid : Devam ediyor.

    Biz Kimiz? Amacımız Ne?

    Daha önce Golden Army olarak kurulan guildimiz isim değişikliği yaparak KaNije adını almıştır.

    Amacımız, halen bir arada olmak isteyen Türk arkadaşlarla birlikte, her hafta raidler düzenlemek, oyuna yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak, iş-okul ya da ev stresinden bir parçada olsa uzaklaşıp, AoC dünyasında keyifli saatler geçirmektir.

    KaNije Guildi, DKP Sistemi kullanmamakta, üyelerinden gold ve maden yardımı istememekte, yöneticiler kendi çabaları ile T3 guild şehrini bitirmek için çalışmaktadır. Guild kurulurken alınan bu kararın amacı, üyelerinin, alacak-verecek karmaşasına düşmeden, raidlere girmek için DKP Puanının artmasını beklemeden keyifle oyuna girmelerini sağlamaktır.

    Yabancılardan oluşan bir server’da tamamen Türklerden oluşan tek guild olan KaNije’ye katılmak isteyen tüm arkadaşları bekleriz.

    Yetkililer: Antropik, Banelli, Vampyren, Afarit, Ultio


    Detaylar için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz :


    www.aockanijeguild.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsisu -- 7 Nisan 2010; 12:32:40 >







  • Pve arayanlar için şu anda buluna bilecek ve türklerin en fazla yoğun olduğu server Crom Server dır.Pve ağırlıklı bir oyun oynamak isteyenler için şu anda nerdeyse tek server olma özelliğini koruyor.

    Diğer Pve yada Pvp - Rp serverlarının durumlarını bilen zaten biliyor anlatmaya gerek yok.RP serverları direkt geçin zamanınızı boşa harcamayın.Ya direkt PVE yada PVP serverlarına kapak atın.Pve servırında Türklerle oynamak istersenizde adresiniz KaNije Guildi olacaktır.

    Pve de bir Türk guildinin var olmasıda ayrı bir güzellik katıyor oyuna.Crom Server ında başarılarınızın devamını diliyorum...
    İyi Oyunlar...
    İyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabandes -- 8 Ocak 2010; 19:41:39 >
  • Acikcasi guild ismi benim kulaga hos gelmiyor nedendir bilmiyorum. Ben daha global , daha modern bir isim tercih ederdim TURKS gibi. Eger dersenizki bu isimde baska serverlardada var , varsa var derim ne güzel =) Ayrica üyelerinde yardim etmesi iyi olur , hem hizlica bitirirsiniz t3 sehri hem yardimlasmanin harcanan emekle zaman dogrultusunda guildle olan loyalty artar.

    Bende sizinle oynamak isterim ama bugüne kadar hic bir Türk guildinde , zaman . azim . basari ve oynama yetenegini bir arada göremedim. Umarim siz bunu basarirsiniz. Nerdeyse 2 yildir The Unforgiven guildinde oldugum icin (dokuz Türk arkadas olmak üzere yedimiz hardcore aktif hala) burasi disband yada benzeri bir durum olmadan bu Türk guild olusumuna katilmam olanaksiz.


    Ihtiyaciniz olursa her zaman bana oyun icinden yada pm ile burdan ulasabilirsiniz [Tüm herkes icin gecerli tabi ]




  • Oldmember isim konusunda sana ne kadar çok katıldığımı bil eski TURKS şimdi ise ABYSSUS olan guildimin tekrar eski ismine geçmesini ne kadar çok istediimi alabandesinde bilmesini isterim AAAAAHAAAAAAH AH
    NERDEEE O ESKİ TURKS BE OF
  • Guildimizin yaş ortalamasının genelde 30 ve üstü olduğu düşünüldüğünde (40 üstü hızla artmakta) modernlik değil, tarih kokan bir isim koymak daha mantıklı geldi. (Akşam kesin öldürüleceğim) İşin aslı Kanije kalesinden yola çıkılarak konulan bu ismin, guildimiz açısından bir değeri var. Yani aman bir isim olsun düşüncesiyle konmadı.
    Oldmember, "Crom server'ında neden Türkler bir araya gelemiyor?" diye başlık açsam inan herhalde yorum üstüne yorum yazılır. Bir guildde zaman, azim, başarı ve oynama yeteneği katılımcıların kendilerini guilde adamasıyla olur. Zorla da kimseye bir şey yaptırılamaz. Büyük bir guilde geçip orda oynamak eminim ki zevklidir. Biz zoru tercih ettik. Ayrıca üyelerimizden yardım kabul etmiyoruz değil. Sadece bunu zorunlu tutmuyoruz. Kanında Aoc aşkı olan, guildine bir şeyler katmaya hevesi olan yardımcı olsun.
    TURKS - ABYSSUS isimlerinden hangisi derseniz, benim de seçimim TURKS olurdu

    Güzel dilekleri için herkese teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldmember

    Acikcasi guild ismi benim kulaga hos gelmiyor nedendir bilmiyorum. Ben daha global , daha modern bir isim tercih ederdim TURKS gibi. Eger dersenizki bu isimde baska serverlardada var , varsa var derim ne güzel =) Ayrica üyelerinde yardim etmesi iyi olur , hem hizlica bitirirsiniz t3 sehri hem yardimlasmanin harcanan emekle zaman dogrultusunda guildle olan loyalty artar.

    Bende sizinle oynamak isterim ama bugüne kadar hic bir Türk guildinde , zaman . azim . basari ve oynama yetenegini bir arada göremedim. Umarim siz bunu basarirsiniz. Nerdeyse 2 yildir The Unforgiven guildinde oldugum icin (dokuz Türk arkadas olmak üzere yedimiz hardcore aktif hala) burasi disband yada benzeri bir durum olmadan bu Türk guild olusumuna katilmam olanaksiz.


    Ihtiyaciniz olursa her zaman bana oyun icinden yada pm ile burdan ulasabilirsiniz [Tüm herkes icin gecerli tabi ]


    Ben de The Unforgiven dayım. Son 1 haftadır şehir dışındaydım raidlere katılamadım. Dün de yazıldık raide saolsun ben den önce 4 barbar daha yazıldığı için giremedim raide.

    Kanije guildinin pug raidleri hangi günler oluyor. Müsait olduğumda onlara katılırım ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 8 Ocak 2010; 9:30:12 >




  • Pug raidler Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılıyor. W1-2-3 ise exp. arkadaşlar tarafından sonraki günlerde düzenleniyor ya da diğer guildlerle birlikte yapılıyor. Ortada olan program bu şekilde. Ancakkk programı biz bile bozabiliyoruz. Yapı olarak fazlasıyla rahat olduğumuzdan, 10-12 kişi, hadi raid yapalım deyip, eksikleri de global'den tamamlayıp eğlenebiliyoruz. O anki ruh halimize bağlı İsteyen diğer guildlerin raidlerine de katılabilir. 1 charlarını guilde ayırdıktan sonra kimsenin eğlencesine karışılmıyor. Katılmak isteyenleri tabi ki bekleriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinsisu

    Pug raidler Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılıyor. W1-2-3 ise exp. arkadaşlar tarafından sonraki günlerde düzenleniyor ya da diğer guildlerle birlikte yapılıyor. Ortada olan program bu şekilde. Ancakkk programı biz bile bozabiliyoruz. Yapı olarak fazlasıyla rahat olduğumuzdan, 10-12 kişi, hadi raid yapalım deyip, eksikleri de global'den tamamlayıp eğlenebiliyoruz. O anki ruh halimize bağlı İsteyen diğer guildlerin raidlerine de katılabilir. 1 charlarını guilde ayırdıktan sonra kimsenin eğlencesine karışılmıyor. Katılmak isteyenleri tabi ki bekleriz.

    Ve hatta mesela senin bir tos karakterin var ama itemi yok bende de fule yakın itemli tos karakter var bir birimize destek olmak için sürekli itemi olan itemi olmayan karakter eşleştirmesi yaparak karakterlerin itemlerinin tamamlanmasını sağlamaya çalışıyoruz. :)))) Raidlere giderken ağırlıklı bunlara dikkat ediyoruz..




  • bende karakterimi bu haftasonu croma taşıyıp aranıza katılacagim arkadaslar.
    birde konu dısı olacak ama ufak bir sorum olacak. benim t1 itemlerim bile yok. tamamen pvp itemleri giyiyor charım. ben direk t2 itemleri cikan raidlere katilabilir miyim ? (karakterim bs)
  • PvP itemleri PvE raidinde, şık görünmek dışında, işe yaramaz. T1 iteminin olmamasını sorun etme. Culture item sağlayarak biraz da olsa o sorunu çözeriz. Yalnız neden direkt T2'lere odaklandığını anlayamadım? Sonuçta T1 itemlerini halledersen T2'de daha rahat edersin. Yine de illa T2 itemi çıkan raide katılmak isterim diyorsan yardımcı oluruz. Yalnız sonra yeri süpürüp durursan ben niye ölüyorum deme
  • healer oldugumdan ve genelde raidlerde arkada yer alacagimdan fazla yatmam diye düşünüyorum inş öyledir :))

    bu arada cuma akşamı hesabımı aktif edip karakterimi crom'a taşıdım ve Kanije guildine katildim.Ne yalan söyliyim tahmin ettigimden daha fazla üye online oluyormuş Kanije'de. Bs sinifini cok değiştirmiş bide amcalar..alışması zaman alacak. guildte varsa bs oynayan arkadaslar bir ara yardim istemem gerekecek gibi.
  • Guild ismi süper.Özenti olmaktan iyidir.Türkleri herkez dost canlısı olarak algılamıyor bence böyle olması daha iyi. :D
  • Guild İsmi önemli değildir bence başkası a guild ismi iyi değilmiş guildte kötüdür diyecek değil önemli olan bence guild içerisindeki dayanışma ve sohbettir bence gerisi boş.
  • Türk düsmanlari var diye guild ismini Turks koymaktan cekinmek ne demektir? Hele özenti isimden iyi derken Turks - adina bir hakaret olarak görüyorum =)
  • Affınıza sığınarak, guild tanıtımı yapmak amaçlı açtığım bir konu başlığı neden Turks-guild ismi-hakaret konularına kaydı anlayamadım? Ama bu konuyla ilgili yorumlar falan yapmak isteyen veya içinde kalmış konuları paylaşmak isteyen varsa ayrı bir başlık açabilirim.
  • Arkadaşlar Guild Tanıtımı yapılan başlıklarda butür faklı yazılar yazmayalım.
  • Kanije gün geçtikçe büyüyor...
    Günlük yaklaşık 20 online oyuncusu ve çeşitli meslek gruplarıyla (doktor mimar muhendis bilgisayar , ATT v.s v.s)oyun dışında da tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek niteliktedir....
    Çetinabi , Deryaabla yönetimi ve ventiyle sohbet kaçınılmazdır...
    Oynarken eğlenmek eğlenirken dinlenmek isteyenlere açık bir guild...
    Saygılar
  • Mmo nun olmazssa olmazıdır guild.Çok şükür muheşem bir guild Kanije.Bu guildle oyun oynamaktan çok zevk alıyorum.Hele hele akşamki vistrixten wipe yedikya,o bile zevkliydi.Çetin abiyle bir sohbete tutuştuk,en son hanım yerden kaldırdı beni.Yabancı oyunculardan biri dediya askerler agroyu tutsun diye,yahu gülmekten nasıl agroyu tutam.
    He bu arada daha vistrixi çekmeden hani canavar geldide ulen ne oluyor derken wipe yedikya,tamam mağranın içinde foto çekerken ben çektim bossu,sorumluluk benim.Hayvan bayağı ihitişamlıymış yanlız,siz ölürken ben kareler alıyordum.Nerden bilecem kocaman bossun ezük conqu kafaya takıpta saldıracağını.
    Ancak tam boy mayolu fotosunu aldım,bir sonraki raidde bizi hiç kasmadan kendisi yatacak.Tehdit ediem seni cümle conan alemine rezil ederim diye.

    Neyse kalın sağlıcakla.
  • Bence sizinde anlatığınız gibi olmalı bir guild içerisinde hoşgörü ve diğer kavramları barındırmalı oyunu oyun olmaktan çıkartılmamalı ismi üzerinde oyun:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 3 Şubat 2010; 20:38:08 >
  • Dostum sen bosu çektin kafadan vipe yedik diye seninle tartışsak tantana yapsak varmı çare? yok.Vipeyi yemişis ozaman tadını çıkaralım :=))))))))))Şimdi ramiz dayı gibi bi laf daha edecem sanada burada olmayacak :=)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somik -- 5 Şubat 2010; 10:01:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.