Şimdi Ara

KaNije Guild Tanıtımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @kutlug:

    Genelleme yaptım hocam.Zaten benim guilde alma yetkim yok.
  • KaNije Guild üyeleri geneli alşam online olur saat 19.00 dan sonra.11 Mayıs itibari ile yeni paket devreye girecek ve crom server ine yeni oyuncu katılımlarının olacağı düşünülürse Antropik,Antropi,Banelli,Vampyren,Sinsisu,Kutlug,Farsus,Umut,Lorddahaka,Hangastum,Dandini,Zeugma Karakterleri ile oynayan arkadaşlarımıza pm yazılması durumunda ilgilenilecekdir.Globalden de dediğim saatlerden sonrasında ulaşılabilir.Tabiki EU karma bir guildde oynamak istiyorum derseniz saygımız sonsuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somik -- 27 Nisan 2010; 13:14:21 >
  • Dün gece itibariyle bende başladım bu serverda Guardian sınıfı seçtim guildde girmek için şartlar ve ne yapmam gerektiğini söyleyebilirseniz bende gelmek isterim eğer bizede yer varsa tabiki ?
  • Hoşgeldin Tyrande. Tabi ki yer var Ayrıca guildimizin saygı-sevgi dışında koyduğu bir şart yok. Eğlenmene bak. Oyunda görüşmek üzere...
  • Sevgili dostlarım Guildi kurduğumuz günden beri Türklerle birlikde çok şeyler hayal ettik.Fakat anladımki hayalden öte gitmiyor Guildi donduruyoruz.
    Dosluğumuz baki herkese herşey için tşkler Sizleri kocaman kucaklıyorum.
    Antropik Lord of KaNije



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somik -- 4 Mayıs 2010; 22:44:49 >
  • Ne demiş ünlü bir düşünür
    Belkide hakkımızda hayırlısı budur...
    Guilde ve bizlere emeği gecenlere teşekkürler
    Herzaman----->>>
    Saygılar
  • Farklı serverde de olsa dost bir guildi kaybetmek üzücü yolunuz baki dostluğunuz kalıcı olsun.

    Abyssus tan selamlarla.
  • 1,5 senedir zaman zaman çıldırtma noktasına getirtse de, bıkmadan keyifle oynadığım AoC Dünyasında hedeflenen amaçlar, maalesef iki üç kişinin uğraşmasıyla gerçekleşmiyor.

    AoC öyle bir oyun ki, mutlaka birbirini anlayan, değer veren, zorluklarla baş etmesini bilen, hoşgörülü kişilerin uyumlu hareket etmesini gerekli kılıyor.

    Ortalama her oyuncunun 3-4 saat oyunda vakit harcadığı ve para ödediği düşünülürse, neden böyle bir koordinasyonun gerektiği daha iyi anlaşılabilir. Takım çalışması mantığının ön planda olduğu bir oyunda bireysel takılmak ne derece doğru olabilir ki?

    Crom Server’ında güzel bir oluşum hedeflerken, bu kadar karmaşayla karşılaşıp, sizden hep bir şeyler bekleyen ama elini taşın altına sokmak söz konusu olduğunda hiç çaba harcamayan kişilerin gelip, ortalığı karıştırıp gitmesi, giderken de sizin değerlerinizi, oyun keyfinizi bozması ister istemez moral bozuyor.

    KaNije Guild’i officer’larından biri olarak, eğlenmeyi, stres atmayı hedeflerken daha çok stres olduğumu ve moral bozukluklarının oyunculara yansıdığını hissettiğim andan itibaren, değişiklik yapma ihtiyacı hissettim. Bu kararımdan dolayı, başından beri hep yanımızda olan arkadaşları yalnız bıraktığımızın farkındayım. Umuyorum ki, bir parça da olsa beni anlayabilirler.

    Şunu da belirtmeliyim ki, KaNije Guild’i silinmiş değil. Sadece belirsiz bir süre için donduruldu. Hala orda kalmayı tercih edip oynayan arkadaşlar bulunmaktadır.

    Ancak ben, hem bir Türk Guildinde kalmak hem de bu oyunu benim kadar sevdiğini düşündüğüm arkadaşların arasına katılmak amacıyla Fury Server’ında Abyssus Guild’ine katılma kararı aldım.

    Şimdiye kadar bize destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsisu -- 6 Mayıs 2010; 11:45:35 >




  • Guild liderliği zor is. Türklere liderlik etmek daha zor is. Hayırlısı olsun deryacim. Sen furye abyssus'a gele dur , bende crom ezo'ya geliyorum. Demiştim croma gelicem eninde sonunda diye :))
  • Aslında "liderlik etmek" diye bir şey yok Fatih, sadece insanları bir arada tutacak, saygı duyulan, ortak amaçlara sahip olunduğunu düşündüğün bir ya da daha fazla kişiye yardımcı olmak, güç katmak söz konusu.

    Ama biz malesef hep "ben ben" demekten, emir-komuta zinciri oluşturmaya çalışmaktan, bir bütünün parçası olamıyoruz. Gittiğimiz yerde hemen sorunları belirlemeye, açıkları aramaya başlıyoruz. Bu kafayla da bütünlük oluşturmak, onu yaşatmak çok zor.

    Açıkçası ben senin Crom'a döneceğini pek zannetmiyordum Fatih. Yeni bir guild kurmamış mıydınız? Umarım Ezo'da mutlu olursun. Hayırlısı olsun. İyi oyunlar...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 8 Mayıs 2010; 12:23:26 >
  • Ezo'larda o saydıklarının hepsini yapabilirsin. İyi seçim Zaten arkadaşların vardı galiba orda senin. Tekrar iyi eğlenceler
  • Haha onlari ezo ile yaparsin ama Bori yapamazsin XD Bori under the Unforgiven control xD
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 8 Mayıs 2010; 12:22:42 >
  • Hakikaten Pes Diyorum;Guildi kapatıyorum mesajının altında verilen cevaplara ve dönen muhabbete bakın!!!!!!
    Forum kirliliği bumudur BUDUR. Ellere verir öğüdü Kendi kırar söğüdü bumudur??? Evet Oda BUDUR.
    Fatih ve Ahmet ikinizi de az çok tanırım siz bari yapmayın bunu yaff
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.