Şimdi Ara

İyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi partinin olağanüstü genel kurulunda yapılan seçimde Koray Aydın ile yarışan Müsavat Dervişoğlu partinin yeni lideri oldu. Dervişoğlu'nu eski genel başkan Akşener destekliyordu.



    4 adayın yarıştığı genel başkanlık seçimi 3. tura kaldı ve Mansur Yavaş'ı destkeleyen Koray Aydın rakibi Dervişoğlu'na kaybetti.



    Dervişoğlu ise seçildikten sonra ilk açıklamasını yaptı;


    "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”



    İyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 27 Nisan 2024; 21:26:45 >



  • Hocam sizi kırmak, rencide etmek istemiyorum ama siz konuşmasanız daha iyi olur. Siz iyi bir analiz yapamıyorsunuz. Neden diyeceksiniz, Müsavat Dervişoğlu aşırı milliyetçi birisi değil. Dervişoğlu, Meral Akşener'in adamı. Meral Akşener'in bıraktığı siyasi politikayı devam ettirecek isim. Burdan anlayın nasıl bir politika izleyeceğini. Milliyetçi partilere uzak. AKP'ye daha yakın bir politika izlenecek. Umarım şaşırırım ama dediğim gibi olursa şaşırmayın. Öyle yok Büyük birlik kıvamı, yok MHP kıvamı filan bir siyaset olmaz.

  • Rezil bir secim iyip iyice düsecek

  • Tarikat lideri ismi gibi İyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu. 

  • - İyi Parti kongresinde ilk turda Koray Aydın 472, Müsavat Dervişoğlu 370, Tolga Akalın 327 oy aldı. Kongrenin kaderini Akalın’a oy veren delegeler belirledi ve 3. turda Akalın’dan geçen oylarla seçimi Dervişoğlu kazandı.

  • iyi partinin en iyi adayıydı.. seçilmesine sevindim..


    zaten partiye koray aydın gibi akmhpye yanlayanlar yerine bahçeliye "hiç kimse partimizin istikametini çizemez" diye posta koyan müsavat dervişoğu gibileri lazımdı...


    hayırlı uğurlu olsun...


    yukarıdaki alamancı arkadaş bu partinin zafer-memleket gibi taşeron partisi olmamasına sinirlenmiş...


    akşener'in dediği gibi "papatya çayı içmesini tavsiye ediyorum, sinirleri yatıştırır" İyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu. 


    koray aydın'ı verelim size, zaferdeyken bol bol akmhp'ye yanlar diğer çıkardığınız başkan adayları gibiİyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu. İyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 27 Nisan 2024; 21:36:54 >




  • Akşener gibi AKP'ye yanlamaz inşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakinen görmüştüm kapı gibi dev gibi bir adam başarılı olur inş.

  • An itibari ile İyi partinin cenaze namazı kılındı diyebiliriz. İyi partiye umut olabilecek, ayağa kaldırabilecek tek isim Tolga Akalın idi. Niye derseniz Müsavat Dervişoğlu, Akşener'in adamı. İyi partiye bu saatten sonra katabilceği bir şey yok. Akşener'in bıraktığı politikayı devam ettirecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası partiyi sağa çekebilecek birisi olarak görmüyorum Musavvat Dervişoğlunu. Partiyi ağır milliyetçi yapacaktır. Meral Akşener'den dünya görüşü ve söylem olarak bir farkı olacağını düşünmüyorum.


    Partiden ayrılan değerli isimleri tekrar partiye kazandırabileceğinide düşünmüyorum. Paritiyi Büyük Birlik partisi kıvamına getirecektir bence. Yüzde 2-3 bandında gezen her gün DEM partiye hoyt huyt laf eden ama icraatta hiç bir şey yapmayan aşırı milliyetçi muhalif parti olacaktır sadece.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Hocam sizi kırmak, rencide etmek istemiyorum ama siz konuşmasanız daha iyi olur. Siz iyi bir analiz yapamıyorsunuz. Neden diyeceksiniz, Müsavat Dervişoğlu aşırı milliyetçi birisi değil. Dervişoğlu, Meral Akşener'in adamı. Meral Akşener'in bıraktığı siyasi politikayı devam ettirecek isim. Burdan anlayın nasıl bir politika izleyeceğini. Milliyetçi partilere uzak. AKP'ye daha yakın bir politika izlenecek. Umarım şaşırırım ama dediğim gibi olursa şaşırmayın. Öyle yok Büyük birlik kıvamı, yok MHP kıvamı filan bir siyaset olmaz.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Nasıl aşırı Milliyetçi değil ya :D Şakamısınız siz. Adam MHP'nin ana damarından geliyor. Konuşmasında bügün en az 2-3 kere Ne Mutlu Türküm diyerek bitirdi sözlerini.


    Gençliğinden daha MHP gençlik kollarından geliyor. Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapmışlığı var . Sonra bizzat Alp Aslan Türkeş tarafından yanına alınıyor siyasete sokuluyor flan. İzmir İl başkanlığı yapıyor yıllarca. Hatta MHP'den genel başkan olmaya bile çalıştı.


    Meral Akşer çizgisinde olması onun aşırı Milliyetçi olduğu gerçeğini değiştirir mi ! MHP'den ayrılma gerekçeleri zaten MHP'nin AKP'ye yaklaşması :D Adamların tek derdi DEM parti CHP'nin de işi gücü bırakıp DEM parti ile sıkı fıkı olması adamların ayarlarını bozuyor. DEM parti mi AKP'mi sorusunda DEM parti diyemiyorlar AKP'ye yakın gibi gözüküyorlar o yüzden.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Hocam mesele İyi partinin CHP muhalefet yapması, CHP'nin DEM ile yakınlık kurmasından dolayı CHP'ye uzak durması değil. Aynı şeyi AKP'de yapıyor. Ama Akşener hiç eleştirmiyordu AKP'yi. Varsa yoksa CHP'yi eleştiriyordu, ondan dolayı tepki çekti. İyi partinin oyları eridi. Çünkü hocam Akşener Devlet Bahçeli gibi davranıyordu. Misal Bahçeli'de AKP ile ittifak olduğundan dolayı AKP'nin birçok yanlışı olmasına rağmen AKP'yi eleştirmiyordu. Eleştirirse de örtülü olarak eleştiriyordu. Varsa yoksa CHP'yi eleştiriyordu. Akşener'de Bahçeli ile aynı politikayı uyguladı. Akıllara şey geldi: "Resmi olmasada acaba İyi parti AKP ile ittifak mı yapacak. Sonuç ona evriliyor. Erdoğan'ın birçok yanlışı var, Akşener hiç eleştirmiyor. Sadece CHP'nin yanlışını eleştiriyor."

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Meral Akşener Masadan kalktıktan sonra geri oturarak kendini bitirdi yoksa seçime ayrı girmesinde woow bir şey yok bence. Çünkü CHP sürekli ben ne dersem o olacak sen arkamda vagonsun sadece modunda takılıyordu. İYİ partiye il yok büyük şehir yok ama sen koşulsuz beni destekle bu siyaset ile nereye kadar gidebilirdi İYİ parti.


    Meral Akşener ilk masadan kalktığında büyük konuştu yaa tarih yazacaz yaa tarih olacaz diye. Masaya dönerek tarih oldu. DÜne kadar desteklediği Cumhurbaşkanı olmalı dediği İmamoğlu ve Mansur yavaş için 3 ay sonra bunlar kötü bünlar kaka bunlara oy vermeyin moduna girmesi sende bir öyle bir böyle diyon dedirtti seçmene ve kitlesel olarak İYİ parti seçmeni en güçlü adaya kaydı tüm şehirlerde.


    İYİ partinin bu siyaset ve bu kafa ile iktidar olması imkansız zaten. Herkese gider herkese parmak sallayarak nereye kadar gidecek. AKP'ye ayrı MHP ye ayrı parmak sallanıyor. CHP'ye ayrı DEM partiye ayrı parmak sallanıyor. Eee kimle el ele kol kola iktidara yürüyecek İYİ parti ! Zaten ne kadar önemli değerli kadrosu varsa tasviye oldu.





  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Dervişoğlu vs İmamoğlu 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Hocam Meral Akşener'in en büyük hatası Kılıçdaroğlu'nu saf dışı edemesi. Kamuoyu oluşturup, 6'lı masa kurulur kurulmaz Kılıçdaroğlu adaylığını engelleyecekti. Akşener ise seçime 2 ay kala masadan kalktı. Sizin dediğiniz gibi çok sert konuştu, sonra sözünden döndü masaya tekrar oturdu. Tutarsız bir siyaset izledi. Seçime 2 ay kala masadan mı kalkılır? 6 ay, hatta 1 sene önceden aday hakkında karar kılınacaktı. Eğer aday Kılıçdaroğlu olacaksa İyi parti bunu kabul etmeyip 6'lı masada yer almayacaktı. Yani bu 2 ay kala yapılacak iş değildi.

  • Akşener yine içlerinde en iyi lider çıktı, başarısız olduğunu kabul etti, tekrar başkan seçilsin dedi ve partiyi yeni başkanına bıraktı. ülkeyi uçuruma sürükleyen gibi yada kazanılacak seçimi altın tepside sunanlar gibi koltuğa yapışmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 27 Nisan 2024; 23:46:27 >
  • masayı dağıtmasaydı kemal dedem kazanacaktı. güle güle.

  • Adam hayatı boyunca kazanabileceği tek seçimi kazanmış. Hayırlısı olsun İyi Partinin Yeni Lideri Müsavat Dervişoğlu oldu. 

  • Tansu çillerden ders almış demek ki, tiyatroyu oynadı ve gitti.

  • Özkan sonuçtan memnunsa mevzu akpye yaramistir. Neyse avcunuzu yalarsiniz diyerek mevzudan kopayim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.