Şimdi Ara

İşyeri İçin Yeni Dolandırıcılık İşyeri İsim Tescil ve Patenti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yazayımda belki birinin ihtiyacını görür. Konuya gelirsek şimdi yeni açılan bir işyeri kendini tanıtmak amacıyla internette ücretsiz firma tanıtım sayfalarına işyerinin tanıtıcı marka adres telefon iş alanı vb. Konularda açıklayıcı bilgiler yazarak firmasını tanıtmaya çalışıyor. Aradan bir müddet zaman geçtikten sonra bu işyerini sabit telefondan arayarak kendilerini istanbul menşeili x bir patent firması olduğunu söyleyen bayan şahıs arkadaşa işyerlerinin isminin xy mi olduğunu soruyor arkadaşta işyerinin ismini teyitleyince işyeri sahibine söz konusu isim hakkı için kendilerine başka bir şahsın başvuruda bulunduğunu ancak söz konusu ismin arkadaşın işyerinde kullanılması sebebiyle bu ismin tescil hakkının öncelik olarak arkadaşın almasını istediklerini bunun etik olacağını vs söyleyerek isterlerse kendilerine bu konuda yardımcı olacaklarını söylüyor. Arkadaş önce hem biraz temkinli hemde lan acaba olur mu böyle şey diye birazda tedirgin yaklaşıyor. Kadında bunu fırsat bilerek alacaksa ismin tescilini gün içinde haber vermesini yoksa diğer vatandaşın başvurusunu alacaklarını söylüyor. Aynı zamanda bunun içinde kendilerine 1000 +kdv ücret ödeneceğini ismi alamazlarsa para iade garantisi verdiğini söylüyor. Arkadaş bir müddet düşünüp araştırdıktan sonra bunun yalan olduğunu çünkü zaten aynı ismin alınmış olduğunu kaldı ki başka bir şahsın yaptığı başvuruyu değerlendirmek dururken kendisini ta istanbuldan arayıp bulmanın saçmalığını anlayarak bayana nazik bir şekilde diğer müşterinin istediği başvuruyu yapabileceklerini gerekirse isim değiştirebileceklerini söylüyorlar. Sırf bu tezgahın emeğine olan saygısından kadınlarada herhangi bir terbiyesizlite yapmıyor işin ilginci aradan bir hafta geçmiş hala aynı firmadan farklı bayanlar arayarak isminizi tescil edelim deme cüretinde bulunuyorlar. Arkadaşın dediği aynen şu "ya tamam belki biraz safız belki birazda nezaketi elden bırakmıyoruz ama bu nedir ya illa yüzlerine bizim dolandırıcılarımız var hemde kendi memleketimizde siz zahmet edip yorulmayın mı diyelim açıkça... Ayıptır da. La bir önce para kazanalım amk sonra dolandırın" Yani demem o ki bu isim tescil patent dolandırıcılık tezgahına aman dikkat ha. Millet iyi kurgulamış tezgahı bravo...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Umarım birinin işine yarar, paylaşım için teşekkürler. Dolandırıcı kaynıyor memleket siteminiz güldürdü



    Yalnız forumda absurde nicki daha önce alınmış. Uygun bir miktara (100tl+kdv) diğer kullanıcıyla anlaşıp ,onu caydırıp nickinizi size patentleyebilirim.

    Aksi takdirde forumdan sınırsız banlanacaksınız. 1 gün içinde cevap bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

    Umarım birinin işine yarar, paylaşım için teşekkürler. Dolandırıcı kaynıyor memleket siteminiz güldürdü



    Yalnız forumda absurde nicki daha önce alınmış. Uygun bir miktara (100tl+kdv) diğer kullanıcıyla anlaşıp ,onu caydırıp nickinizi size patentleyebilirim.

    Aksi takdirde forumdan sınırsız banlanacaksınız. 1 gün içinde cevap bekliyorum

    Marka patent işinde iyi para varmış onu anladım. Bugün patent tescil yapılmamış ismi alıyorsun zamanı gelince satıyorsun. Ha bu arada o ilk absurde isminide açan benim maksat piyasayı kızıştırmak yarın bir üçüncüde almak isterse diye. Şu an kendi kendimi dolandırdım aga. 😂 Aman ha dikkat zaten bu zamanda para kazanılmıyor para ediniliyormuş bir kez daha anladık çok şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.