Şimdi Ara

İsrail Polisi Kudüs'te Türk İmamı Öldürdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İsrail ile alakası yok hangi ülkede olsa polisi bıçakladığın zaman aynı şekilde indirirler adamı.

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    bencede pek olmaz ama biraz işid kafası gibi o kafayla gittiği açık yani.

    yoksa görevli maaşlı polisi yahudide olsa sebepsiz yere öldüremezsin.

    gazzeye gidip savaşarak ölseymiş olurdu.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bu arada amacının Gazze'ye geçip Hamas'a katılmak olduğu iddia ediliyor. Lakin oradan oraya geçirtirler mi adamı... Kudüs'e girebilmesi bile başarı. Ayrıca Hamas her geleni haa gel hemen bize katıl diyor mu oda şupheli.


    Üzüldüğüm adamın 4 çocuğu varmış en büyüğü 10 yaşında onları bıraktı geride yazık etmiş gerçekten.


    Not: Eski çalıştığın köyün imamının Suriye'de ki operasyonlardan çok etkilendiğini ve benide alsalar gitsem orada şehit olsam diye sık sık söylediği iddia ediliyor. Askerlere şehitlere çok üzülen birisiymiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Mayıs 2024; 2:19:54 >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Hedef gözetmeksizin saldırsaydı 30 bin değil 300 bin ölürdü. Küçücük alanda bu nüfusun kalabalık yerleri bombalansa öyle dediğin gibi 30 bin kişi ölmez.

  • Eğri oturup doğru konuşalım. Adamı arkadan bıçaklamayı bizim basın çok normal bişeymiş gibi gösteriyor da yahu adamı arkadan bıçaklıyor bu demek? Kendisini öldürmek isteyene çiçek mi vereceklerdi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Sence hedef mi gözetiyor ? Ya burada sivil var bombalamayalim mı diyorlar yani ?

    Adamlar azılı katil,sivil hamaslı ayrımı mı yapacaktı.Ne geldiyse vur geç yapıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Hedef gözetiyor tabi. Yoksa denizden, havadan ablukaya almış bir de karadan saldırıyor. İstese ihalarla tespit eder nerede kalabalık var bombalar geçer. O kadar bomba atıp sadece 30-40 bin ölü az.

    Katliam dediğin 82'de suriye ordusunun hama şehrinde yaptığı gibi olur. 1 ay içinde bu kadar insan öldürdüler.

  • sen yahudiler nasıl kahramanca bebek çocuk kadın katletdiklerini gör önce onların elinde taş bile yoktu.  sizin ruhuzun kirada.

  • Allah rahmet eylesin. İmamı takdir ettim. Buradaki aktroller gibi laf salatası yapmamış. Gitmiş ve yapmış. Oralarda bilmediği topraklarda o hareketi yapmak büzük ister. Helal olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Hedef gözettiği için 30 40 bin ölüden çoğu kadın ve çocuktan değil mi ? Nerdeyse yıkılmadık hasar görmeyen bina yok, yolları mezarlıkları bilinçli olarak tahrip ediyorlar.Bilinen 30 40 bin ,bilinmeyenler enkaz altında,toplu mezarlarda.

    İsteseler kalabalık yerleri bombalarlar diyorsun da bombalıyor zaten.Kaç kere yardım bekleyenleri vurmadılar mı ?

    Hayır bir kişi bu kadar katliamcılara sempati duyuyorsa veya aklamaya çalışıyorsa iki nedenden sempati duyar.Biri ya Siyonist yahudidir veya azılı müslüman düşmanıdır.Başka bir açıklaması yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivillere saldıran herkes suçludur, nereden geldiği önemsiz.

  • Adama helal olsun davasına sahip çıkmış kudus için canını vermiş şimdi cihat yaparak cennet turizm Seyehat ile diğer tarafa cuf cuf lamis şimdi 70 hurinin içinde keyif yapıp çayını ve viskisini yudumluyordur, adam hakiki mücahit mis burada atıp tutanlar mehmetcik gazzeye diye viyak viyak viyaklayanlar gibi değil gidip yerinde savaşmış helal olsun umarım mucahitlere bu örnek olur cihada kulak verip devletten bisey beklemeden Suriye sınırından geçip gazzeye ulaşırlar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Hemen çamur atmaya başlamışın. Siyonist ve azılı müslüman düşmanı diye. Bana ne filistinliden bana ne israilden? Dünya olmuş 9 milyar 30 bin değil 1 milyon ölse kimin umurunda? Bir de kadın çocuk edebiyatı yapmışın. Her savaşta kadın ve çocuklar neredeyse en çok ölen oluyor ama bu kadın ve çocuk diye söylenip duruyorsunuz savaşan taraflar hiç uygulamıyor. Demek ki pek ciddiye alınan birşey değilmiş.


    Müslüman olmasının senin gibi arkadaşlar dışında koca islam aleminde pekte sallanan birşey olmadığı ortada. Sünni kesim şii müslümanın öldürülmesini umursamaz. Aynısını şiilerde sünniler için yapar. Bugün abd-israil-ingiltere üçlüsü yemende husileri bombalasa suudiler ve yemen sünnileri zevkten dört köşe olur iran ise kudurur. Senin kafandaki gibi müslüman falan gibi şeyler yok onlar geçersiz.


    Konunun özü aklamak değil hedef gözettiğidir. Yoksa o kadar bombalamaya 30 bin kişi hiçbirşey. Gazze toprakları ihalar sayesinde bbg evi gibi. İsrail istese nerede bir kalabalık varsa koordinatları verir donanmaya top atışı yaptırırdı. Uçaklar sivilleri bombalardı, karadan topçu atışı olurdu. O zaman görürdün kaç 30 bin kişi ölüyor. Hatta madem israil terörist devlet ve uluslararası hukuk'u sallamıyor atardı bir kimyasal gaz kısa sürede onbinlerce kişiyi öldürürdü yakıp yıkmadan. Saddamın halepçeye yaptığı gibi. Sana katliam örnekleri de verdim ama işine gelmedi. İsrail ordusundan çok daha zayıf ordular 1 ayda bunun kat kat fazlasını öldürdü.





  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Bir insanda İNSANLIK kavramı yok ise ne desen boş.Yok katliam olması için şu olması gerek yok çoluk çocuğun sivillerin öldürülmesi ciddiye alınması ciddiye alınan bişey değilmiş ve vs söylenir sadece...

    Katliamcılara sessiz kalmak bir nevi onları desteklemektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail'i suçlamak en kolayı.


    PKK çocuk bebek demeden 200 Türk vatandaşını rehin alsaydı TSK operasyon yapmasın der miydin?


    Demezdin...


    Bu savaş neden bitmiyor çünkü Hamas terör örgütü barış istemiyor, hala yüzlerce İsrailli rehineyi yer altındaki tünellerde tutuyor. İsrail kaç kere dedi sivilleri serbest bırakın üçüncü ülkelerin arabulucuğu ile ateşkes yapalım diye. tabi bizim satılmış ve terörist sevici Türk medyasında hiç haber olmuyor bunlar.


    Ölen gazzeliler onların umurunda bile değil...İsrail ne zaman bir Filistinli Arap öldürse Hamas zil takıp oynuyor..dertleri ateşkes, barış değil çünkü. PKK neyse onlar da o.


    Ayrıca yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi katliam görmemişsin sen. İsrail orada katliam yapmak isteseydi Gazze'ye 1 tane asker sokmadan yapabilirdi bunu. O küçücük alanda sadece 30.000 kişinin ölmesi takdire şayan bir durum. Zaten ölenlerin çoğu da Hamaslı. Ölen siviller de gene Hamas yüzünden ölüyor çünkü Hamas sivilleri canlı kalkan olarak kullanıyor. Bu artık tüm dünyanın bildiği, en azılı Filistin destekçilerinin bile inkar edemeyeceği bir şey.


    Filistin'de barış isteyenler önce bölgeyi terör örgütlerinden temizlemeliler. Ondan sonra İsrail hala pislik yaparsa tartışılır eleştirilir.


    Bak, Erez sınır kapısından sokulan yardım malzemelerini bile çalmış bu haydutlar. İsrail kendi insanlarına bile düşman olan (Hamas) bir yapı ile uğraşıyor.


    US says Hamas seized first aid shipment that entered Gaza via reopened Erez crossing


    US says Hamas seized first aid shipment that entered Gaza via reopened Erez crossing | The Times of Israel




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 3 Mayıs 2024; 13:42:5 >




  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Evet mutluyum. Hamas denen terör örgütünün tamamen kökü kazınana kadar da yapılması taraftarıyım.


    Bugun Hamas şakşakçılığı yapanlar Anadolu işgal edildiğinde ingilizin altına yatanların torunları.

  • US says Hamas seized first aid shipment that entered Gaza via reopened Erez crossing


    Hamas managed to seize a major shipment of humanitarian aid that was delivered to Gaza from Jordan earlier this week, US State Department spokesperson Matthew Miller said Thursday, after the supplies were the first to be shipped to the enclave through a newly reopened Israeli border crossing.


    -


    Hamas, Erez sınır kapısından Filistinlilere giden yardım malzemelerini çalmış. BM daha sonra operasyon düzenleyerek Hamas'ın çaldığı yardım malzemelerini geri almış.


    Bizim terör ve terörist seviciler de Hamas teröristlerini Ankara'ya davet edip öpüp koklamaya devam etsinler.


    US says Hamas seized first aid shipment that entered Gaza via reopened Erez crossing | The Times of Israel





  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Boşversene ya. Afrikada yıllardır birbirlerini kesiyorlar, çin-hindi bölgesi de böyle. Onlar için hiç insanlık bahsettin mi? Etmezsin. Çünkü ilgilendiğin bir kesim değil. Darfurda katliam yapan milyon kişiyi öldüren el beşir ankarada ağırlanmıştı interpol tarafından kırmızı bültenle aranmasına rağmen. O yüzden insanlık falan diyerek ikiyüzlülük yapma. Zaten bu forumda kim fikirlerini kabul ettiremezse önce çamur atıyor sonra çoluk çocuk edebiyatı ve insanlık diyor. Hatta bu böyle israilin vaadedilmiş topraklar meselesine kadar gider. Dinden ikna edemeyenler milliyetçiliğe geçer. Sanırsın hamas ilk saldırdığında hepiniz haması kınadınız insanlık dediniz. Çoğunuz zevkten dört köşeydi o zamanlar insanlık kavramı tatilde olmalı. Araplar üstün gelseydi yine aynı şekilde biriniz israillilerin mağduriyetin bahsetmeyecekti.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.