Şimdi Ara

İsmek Kurs Kayıtları Başladı (540 Branşta Ücretsiz Eğitim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016-2017 eğitim dönemi kayıtlarımız 5 Eylül 2016 tarihinde internet üzerinden günün ilk saatleri ile birlikte 00.00 itibari ile başlıyor. İstanbullular sabah 09.00’da başvurularını eğitim merkezlerimize gelerek de yapılabilecek. Bu yıl 540 branşta gerçekleştirilecek olan eğitimlerden yararlanmak isteyenlerin kayıtları kaçırmaması gerekiyor.


    Dünyanın en büyük halk üniversitesi olarak nitelendirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK, 2016-2017 eğitim dönemi için kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yeni dönemde 235 kurs merkezinde, 540 branşta eğitim verecek olan İSMEK’te kayıtlar, 5 Eylül 2016 itibarıyla başlıyor. İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, web sitemiz üzerinden online kayıt yaptırabilecek. İnternet üzerinden online yapılan bu işlem, ön kayıt olarak kabul edilirken, öğrencilerin daha sonra ilgili kurs merkezimize kimlik fotokopileriyle birlikte gelerek şahsi başvuruda bulunması gerekiyor. Kurs merkezlerimizdeki başvurular ise 09.00 itibari ile başlayacak.

     İsmek Kurs Kayıtları Başladı (540 Branşta Ücretsiz Eğitim)




    http://www.istanbulkurslari.com/ismek-kayit-tarihleri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmyolcu -- 5 Eylül 2016; 9:29:27 >







  • Yoğunluktan dolayı erişim sağlanamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jiraiya

    Yoğunluktan dolayı erişim sağlanamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

    hic sorma ya. bende sabah girdim kayit yaptirdim. ingilizce a1 kursuna yaptirdim. daha onceden a1 belgem var. kaydiniz alindi fakat onceden ogrenim gorenler kontejanin 4 te 1 i kadari olacak dedi onaya sunulmus kaydim. ben gidip hocayla konusmustum ama sorun cikarmi? hoca demisti bana a1 de basla unutmussundur diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.