Şimdi Ara

İşbir Yatak İade Kabul Etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba 2 Şubat 2022'de internetten kendi sitesinden 5859 TL'ye Comfort model 120x200 cm'lik yatak siparişi vermiştim. 7 Şubat akşamı ulaştı bana. 3 gün yattım ama visco kısmı çok yumuşak olduğu için çöküyor ve bu da belimi ağrıtıyor. 95 kilo ağırlığım var bu arada. Aradım telefonla konuştuk: "Yatağı açtıysanız hiçbir şekilde iade kabul edemeyiz!" dediler. Ben de bugün online olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum iade için. Bakalım ne olacak gelişmeleri buradan yazarım.




  • Hocam bir gelişme var mı biz mağazadan aldık ama gelen yatak inanılmaz sert, mağaza ile görüşeceğim ama iadeye yanaşacaklarını sanmıyorum

  • jk21 kullanıcısına yanıt

    Merhaba sizin aldığınız lateks olabilir belki sert demişsiniz. İnanın onlar daha iyi, çok yumuşak olup da çökmesinden iyidir.

    Şimdi benim olaya gelelim. Hem Şikayetvar.com'a hem de Tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Daha önce iade kabul etmeyen İşbir yatak beni telefonla arayıp 300 küsür liralık kargoyu ödersem iade alabileceklerini belirtti. İade ettikten sonra para iadesini biraz geç yaptılar çünkü şikayetimi geri çekmemi istediler. Şikayetvar.com başvurumu kolayca kaldırdım ama thh biraz zorladı netten başvurmuştum çünkü ve şikayeti kaldırmak için ayda bir yaptıkları toplantıyı beklemek zorunda kaldım. Neyse şikayetimi zar zor geri çektikten sonra da para iademi 300 küsür lira eksik olarak yaptılar. Sadece 300 küsür lira zarar ile kapattım ve memnunum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.