Şimdi Ara

İş Yerinizin Elektrik Faturasında %13 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU KARARI GEREĞİNCE SERBEST TÜKETİCİ OLABİLİRSİNİZ.

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından Yıllık 4500 kw/h veya üzeri elektrik kullanmak yadaelektrik fatura tutarınızın yıllık ortalamasının 133 TL ve üzeri olması durumunda Serbest Tüketici olabileceğiniz düzenlenmiştir.

    Serbest tüketici olarak dilediğiniz Elektrik üreticisinden enerji satın alabilmenize olanak sağlanmıştır. Belirtilen tutarda tüketim yapmıyorsanız da başvuru yapabilirsiniz. Limitlerin EPDK tarafından yeniden düzenlenmesi ile Serbest Tüketici olduğunuz anda SMS ile bilgilendirileceksiniz.

    ELEKTRİK FATURANIZ %13 İNDİRİMLİ ! Öncelikle Elektrik Aboneliğinizi %13 indirim sağlayan AKSA Elektrik A.Ş'ye taşıyabilmeniz için benimle temasa geçebilirsiniz.

    Başvurunuzun onaylanması için, sayacınızın elektronik sayaç olması gerekmektedir. (Sayacınız elektronik değilse bağlı bulunduğunuz elektrik idaresine başvurarak ücretsiz değişim yaptırabilirsiniz.)

    Başvuru işlemlerinizde Abonelik kendi adınıza ise Son Dönem Elektrik Faturanızı, o Abonelik Başkasının adına ise, son dönem elektrik faturanız ile birlikte Abonenin Kimlik Fotokopi Belgesi gerekmektedir.

    Başvuru işleminiz sonunda sistem tarafından oluşturulan sözleşmenin çıktısını imzalayarak belirtilen adrese ücret alıcı olarak Aras Kargo ile göndermeniz gerekmektedir.

    Abonelik işleminiz tamamlandığında ve diğer aşamalarında SMS ile bilgilendirileceksiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.