Şimdi Ara

İran'da sıfır sedan arabanın 170.000 TL olması (Dolar 32.5 TL-2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13:00 den itibaren sıfır oto fiyatlarına yer vermiş



    Rüyada rüyayoutube
    Bu videomuzda, İran’ın kalbi Tahran’da ev ve araba fiyatlarının güncel durumunu inceliyoruz. Fiyatlar ve piyasa trendleri hakkında detaylı bilgiler için videomuzu izleyin ve Tahran’da yatırım yapmadan önce bilmeniz gereken her şeyi keşfedin. #iran #tehran #bilgi ________________ Benim instagram: https://www.instagram.com/ruyadaruyaa?igsh=dWppMTQ2N2tjMDZ1&utm_source=qr _________________ DISCLAIMER: This Channel Does Not Promote Any illegal content, all contents provided by This Channel is meant for EDUCATIONAL purpose only. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. _________________ Ruyada ruya Rüyada rüya Gezgin Gezmek İran Tehran İsfahan Şiraz Farsça Gezi Kültür Farsça dili Vlog Seyahet iran vlog iran toru İranda okul Vlog Türkiye Fiyatlar Bilgi
    https://www.youtube.com/watch?si=pVURdA55BI2nUSVE&v=lNJ7xzZDsGE&feature=youtu.be



  • ağalar ne anlatıyonuz yav, adam İran 'da araba ucuz videosu paylaşmış, yok İran 'da halk fakir de bilmem ne, yav ne alakası var, İsviçre 'de ortalama maaş 4-5 bin frank (200 bin tl ) ama Golf 20 bin frank (850 bin tl), sende asgari ücret 17 bin, Golf 1.5 milyon, halkın aylık geliriyle alakası yok ki bizde 1 araba kendine 1 araba Tayyip 'e, Ali Erbaş 'a... bu kadar basit.
  • Bizde togg yerine halkın alabileceği araçlar üretebilsek iyi olurdu

  • Gelirleri aylık kaç dolar, bilmeden ucuz mu pahalı mı yorum yapılamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İran'daki araç fiyatları maalesef hiçbir şey anlatmıyor, üzgünüm. Bizde suni bir milli gelir oluşturuldu ve cari açık patlamasın diye vergilerle alım gücü kısıldı. eğer yarın bir gün başka mentaliteye sahip bir hükümet gelir ve ötv'yi keser ise emin olun bu kez de 400 dolarlık asgari maaşları veya 2000-3000 dolarlık beyaz yakalı maaşlarını bulamayacağız. Sosyal yardımlarda sert bir şekilde kesilecek.


    dünya bir piramit, türkiye'de bu piramitte maalesef üst sıralarda değil. ham maddeler kısıtlı ve herkese araba aldırtabilecek bir ekonomik düzen mevcut değil.


    iran'da mesela arabalar ucuz ama halk fakir. 1000 kişiye düşen araç sayılarında da bunu görebiliyorsun, iran'da 1000 kişiye 200 araç düşmüyor, türkiye'de ise bu sayı 270 olmuş.

  • ağalar ne anlatıyonuz yav, adam İran 'da araba ucuz videosu paylaşmış, yok İran 'da halk fakir de bilmem ne, yav ne alakası var, İsviçre 'de ortalama maaş 4-5 bin frank (200 bin tl ) ama Golf 20 bin frank (850 bin tl), sende asgari ücret 17 bin, Golf 1.5 milyon, halkın aylık geliriyle alakası yok ki bizde 1 araba kendine 1 araba Tayyip 'e, Ali Erbaş 'a... bu kadar basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Nasıl mevcut değil ?
    Mesela 1 adet belediye ( Bir )
    1 adet kamu kurumu ( Bir )
    1 adet ihale ( Bir ) ile …
    Yapılan savurganlığı oturup hesaplasak , sonra ortalama bir araç fiyatına bölsek bakın bakalım kaç adet araba çıkıyor halka bedavadan verebileceğin

    Türkiye hiç kimsenin anlattığı gibi işte bu kadarlık bir ülke değil
    Kimse kusura bakmasın Bulgaristan Sırbistan Romanya gibi ülkelerin halklarının bile alım gücü Türk halkında fazla olamaz aklı başında kimse yemez bunu

    Türkiye bir Almanya evet olamaz , ama İtalya İspanya ayarına kesinlikle yaklaşabilecek bir ülke
    Yunan halkının alım gücü olarak yamacına yanaşmayacak topraklarmı bu topraklar ?
    Git bak bakalım Yunan sahil şeridine Hırvat sahil şeridine cennet gibi yerler büyük otellerce kapatılmış mı ?
    Sonra Türkiye ye bak bakalım ne olmuş ?
    Eeee ? Demek gelir para akarken araya hep T konulmuş

    Ben Türk halkının alım gücünün bu kadar yerlerde olmasının normal olduğunu düşünmüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.