Şimdi Ara

iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
37.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar. Bende ipod 5g 30 gb var. Hdd bozuldu servise götrüdüm. 270 tl cik dediler. Sizce yaptırmalımıyım. Yoksa ipoduma veda edip başka birşeyler mi düşünmeliyim?
  • üzerine biraz daha koyup sıfır 160 gb al
  • benimki de bozuldu ilk once harddisk i buldum 50 tlye sonra goturdum o olmaz bendeki ni takıcaz dedi servis takma dahil 160 tl cik ddi 160 gb lık 2.el i 200 tl zaten 30 gb ipod un harddisk ine neden 160 tlcik veriyim ipod touch wifi alırım 250 tl ye daha iyi hem bu ipod klasik ler 30 gb tan 160 a kadar hepsi sorunlu birdaha almam hepsinin harddddddisk i pc dik i gibi yere dustumu at cope

  • Geç oldumu bilmiyorum benı de ekleyi iPod 30Gb ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aneal

    arkadaşlar merhaba ipod 60 gb video kullanıcısıyım ve bir problemim var.bilgisayara bağlıyken açtığım zaman beyaz bir ekranda destek link çıkıyor ve tekrar kapanıyor.ardından 'please wait very low battery' yazan bi sayfa çıkıyor fakat uzun süre beklememe rağmen bir değişiklik olmadı.üründeki problem senkronize işlemi sırasında olduğunu sanıyorum ve bilgisayara bağlı olmasına rağmen itunesta göremiyorum.
    daha öncede oldu bi kaç defa ama karambole bi şekilde düzeltmiştim.şimdi uzun süredir bekliyorum fakat düzeltemedim.bir çözüm yolu önerebilirmisiniz.



    Ürünü priz üzerinden şarj etmeniz lazım. Bilgisayarın verdiği akım ile şarj olamıyor. Pili neredeyse tamamen bitmiş. Bende Nano'da aynı problem oldu.




  • Beyler benide ekleyin IPOD 120 GB ;)
  • merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bende ipod classic 80 gb alacağımda
    acaba bu modeli önerirmisiniz
    bi de nereden almamı önerirsiniz
  • Ipod Classic 80 Gb satıyorum. Tertemiz alet. Kulaklık ve orijinal data kablosunu da veriyorum. İsteyene formatlayarak veririm, isteyene içindeki müzik arşivimi de veririm. Rock ve metal tarihi içinde gizli =)



    Temasa geçin, bulutkaracaoglu@hotmail.com

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-ipod-classic-80gb-250-tl-34534826/detay

    buradan da ulaşabilirsiniz.




  • Merhaba 60GB Clasıc var durup dururken böle bir ekranda kaldı ne yapmam gerekıyor teşekkürler

     iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA
  • Şarj istiyor. Sanırsam bu ürün çok çok eski. Belki batarya ömrü tamamen bitmiştir. Şarj ettip kontrol et istersen.
  • X



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 22 Ocak 2011; 2:16:37 >
  • Arkadaşlar bende 80 gb. classic var. ( Nesilini bilmiyorum ) Benim sorunum itunes olmayan bir makinaya dosya taşımak. ( herhangi bir kurulum veya işlem olmadan yani flash disk gibi ) Bazı modeller de harici harddisk olarak görüyormuş acaba bizim modellerde onlardan mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Lotus

    Arkadaşlar bende 80 gb. classic var. ( Nesilini bilmiyorum ) Benim sorunum itunes olmayan bir makinaya dosya taşımak. ( herhangi bir kurulum veya işlem olmadan yani flash disk gibi ) Bazı modeller de harici harddisk olarak görüyormuş acaba bizim modellerde onlardan mı ?


    bahsettiğin ipod modelinden bende kullanıyorum.herhangi bir bilgisayara takıp harici hdd olarak kullanabiliyorum itunes kurmadan,eğer sorduğun buysa
  • 2006 yılında 200liraya almıştım kaçıncı nesil bilmiyorum 30 gb ipod video
  • merhaba

    kardeşimin 80 gb ipod video (hangi nesil bilmiyorum) cihazına bir türlü müzik yada foto , video transferi yapamıyorum en son itunes i indirip firmware restore yaptı ama yine pc deki müzikleri seçip syn komutu verdiğimde şarkıları cihaza atmıyor
    bu konuda bilgisi olan yardım edebilirse çok makbule geçer

    teşekürler
  • arkadaşlar benimde 30 gb ipod 5g video var. pili bitti tamamen. yeni pil nereden alabilirim ya da nasıl satarım. herhangi bir problemi yok sadece artık sıkıldım. ya pili alıp satacağım ama nereden alacağımı bilmiyorum ya da böylece satacağım. yanında prizi ile birlikte. prizde iken hiç sorun yok şarj ediyor ama prizden çıkarınca çalışmıyor pil tamamen bittiğinden dolayı.
  • Apple centerlarda değişim yaparlar. Ama pahalıya gelebilir. Gittigidiyor ve benzeri sitelerde yan parçalar satılıyor ama montajı nasıl olur bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    arkadaşlar benimde 30 gb ipod 5g video var. pili bitti tamamen. yeni pil nereden alabilirim ya da nasıl satarım. herhangi bir problemi yok sadece artık sıkıldım. ya pili alıp satacağım ama nereden alacağımı bilmiyorum ya da böylece satacağım. yanında prizi ile birlikte. prizde iken hiç sorun yok şarj ediyor ama prizden çıkarınca çalışmıyor pil tamamen bittiğinden dolayı.



    eğer düşünürsen yurt dışından getirtebilirsin ipod'una pil.çok da pahalı olmaz ama değiştirme işlemini kendin yapmalısın şahsen ben yaptım kullanıyorum o şekilde sorunsuz
  • 2006dan beri ipod video 30 gb kullanıyodum ama şarj edilmemeye başladı, kapasitesini de doldurmuştum. dedim pil değişimine 160 lira vericem en aşağı e zaten bunu da uzun süre kullandım artık eski performansı yok yenisini alıyım. Cumartesi günü Doğubank'tan 420 liraya iPod Classic 160gb 7. nesil aldım. dünyanın en harika aleti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lillymunster

    2006dan beri ipod video 30 gb kullanıyodum ama şarj edilmemeye başladı, kapasitesini de doldurmuştum. dedim pil değişimine 160 lira vericem en aşağı e zaten bunu da uzun süre kullandım artık eski performansı yok yenisini alıyım. Cumartesi günü Doğubank'tan 420 liraya iPod Classic 160gb 7. nesil aldım. dünyanın en harika aleti.



    pili bozulan 30gb yi naptın peki?
    yurt dışından 40 tl ye pil getirip kendimiz değişitirerek çalışmasını sağlayabiliriz o yüzden sordum,160 tl vermeye gerek yok :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.