Şimdi Ara

iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
37.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokiaxxx

    Bugün doğubanktan iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB aldım ilk izlenimim yüksek bir ses kalitesine sahip bir cihaz parça geçişlerini elinizde hissedebiliyorsunuz İ tunes nedir öyle mp3 yüklemek için vieo ları inceledim yinede harika cihaz sony nwz bt52 Creative X-Fi 8 Gb Creative Muvo 512 kullandim ama görevini hakkıyla bu cihaz yapıyor asıl işi mp3 çalmak olmadığı halde samsung wawe2 telefonum ipod hariç bu müzik çalarlardan daha iyi bir müzik zevki sağlıyor.
     iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA


    gelmiş geçmiş en iyi ipod

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ipod classic 160 gb da kulaklık girişinde sorun var ses tam olarak gelmiyor acaba yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • merhaba, dün iPod classic 7.nesil 160gb ikinci el aldım temiz çok kullanılmamış arka kısımda bile çizik yok zorlu apple storedan alınmış. alırken dikkat etmediğim bişey var bilmediğimden soruyorum menüsünde gezerken hdd dönmesinden kaynaklı sonik bir ses geliyor, kullanan arkadaşlar bu normalmidir yoksa hdd gebermişmi? deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    normal dostum 7. nesil bende de var ve o ses hep olacak. senin için bu bir sorun ise iflash adaprötrler ile içine 1tb a kadar sd kart takarak kullanabilirsin ama bir hayli masraflı işler söyleyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XRPCOIN

    normal dostum 7. nesil bende de var ve o ses hep olacak. senin için bu bir sorun ise iflash adaprötrler ile içine 1tb a kadar sd kart takarak kullanabilirsin ama bir hayli masraflı işler söyleyeyim.
    çok teşekkürler bilgi için. Diskden gelen ses sorun değil ben hdd bozukmu dy endişe etmiştim. muhteşem kakitede müzik çalıyor, bence müzik seven herkesin iPod classic 7 sahibi olması lazım. flac formatlı müzik arşivim vardı rockbox kurmak gerekiyormuş uğraşamadım convert edip attım ses kalitesi muhteşem.
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    rockbox kurdum ben faydalı bir yazılım ancak bluetooth aksesuarımı çalıştırmadığı için sildim flac müzikler bambaşka gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yalancielf Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar..
    Ankara da sadece klasik seri Apple ipod lar için servis hizmeti veriyorum..
    sizin ipod un kulaklık sorununu da hallederim..yedek parça var elimde..
    görüşelim arzu ederseniz..

    kazim
    0533 514 8716
  • kaliteli ve uygun fiyatlı bulabileceğim en düzgün mp3 çalar ipod klasik midir 2020 itibariyle? 32 ve 60 ohmluk kulaklıklarım var. Çalıştırma konusunda sıkıntı olmaması lazım. Yoksa Fiio ve ya sony’nin modellerine mi bakayım kaliteli DAC için? Evde kullandığımız tüm sistemler Apple. Bilgisayar, tablet, tv, telefon vs. Yoksa hiç masraf etme kendi telefonunu kullan mı dersiniz? Xs max kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.