Şimdi Ara

iPhone 5s' in aniden ucuzlaması? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normal bir durum.

    Apple her zaman son 3 model uzerinde fiyat politikasini su sekilde yapti.
    Guncel model: 6S $649
    Onceki model: 6 $549
    eski model : 5S $450

    7 ciktiginda ise
    Guncel model: 7 :$649
    onceki model: 6S:$549
    eski model: 6 :$450

    Apple store disindaki magazalarin fiyati ucuzlatmasinin sebebi, stok eritmek, elindeki urunu nakite cevirmek.
  • ben de 2 gün önce kliksadan silver 16gb 1500 e aldım (world karta 50tl puan veriyor). fiyatına şaşırdım bi hafta önce 2000 küsürdü bi hafta sonra 1500 olunca bende çok şaşırdım
    merak edenler için yazıyorum 9.1 yüklü sıfır kapalı kutu geldi hiç bir problemi yok. teşhir ürünü değil.
    ama teknosa ve bimex te teşhir ürünleri satıyorlardı baya araştırdım bilginiz olsun. sanırım hepsiburada ve vatanda da sıfır kapalı kutu satıyorlar 1500 e.
    almak isteyenlere tavsiye ederim
  • Son gelen habere göre, iPhone 5S'deki fiyat düşüşü Türkiye'ye özel değil. Benzer, aynı sınıftaki bir pazar olan Hindistan'da da son üç ayda üçüncü kez fiyat kırılmış. Fiyat 663 USD'den 372 USD seviyesine kadar düşmüş. Orada da 6S fiyatı pazar için çok yüksek ve satış yapamıyorlar. iPhone 6S giriş fiyatı yaklaşık 955 USD imiş. Hemen hemen Türkiye gibi.

    http://tech.economictimes.indiatimes.com/news/mobile/apple-slashes-prices-of-indian-bestseller-iphone-5s-to-almost-half-in-3-months/50167135

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyat düşüşü, piyasadaki 5s stoğunu eritmek için.

    6s çıktığı halde millet hala 5s almaya devam etti. Adamlar baktı, millet hala 5s alıyor, piyasaki 5s'leri eritme yoluna gittiler. Bir süre sonra 5s bulunmayabilir piyasada.

    6s'in satılması için 5s'leri bitiriyorlar. Yetişin. Alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki herkes 5s alırsa 6s'i kime satacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 6 alacak olsam kesinlikle 1000 lira fazla vermem 5s alırım bu paraya bu telefon kaçmaz kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın 4 inç olmasından dolayı.4 inç ekran çoğu kişi için yetersiz artık.En az 4.5 inç ekran telefonlar daha popüler artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Hoparlör -- 15 Aralık 2015; 22:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizeö teöefkn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden ilanlarına bakarsanız 5s in 1500 tl ye satıldığından bi haber onlarca insan var.
  • Kasım 2014 de 1800 den aldım 5s space grey 16GB. 6s çıkınca sattım 1400 den (garantiden yenisi gelmişti) şuan ise sıfırı 1500. Bence kaçırılmayacak fırsat almak isteyen alsın derim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine 4 adet telefon çıktı. Bence 1500 TL olması bile saçmalık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Liste fiyatını değil ama piyasa fiyatı düşürdüler, çünkü iPhone 6S stokları Apple Türkiye'nin elinde patladı. Kâr hırsıyla dolar kurunu bahane ederek yeni lansman modelini o kadar yüksek fiyattan piyasaya sürdüler ki, satış yapamıyorlar. Hatta 6S serisi için bavul ticareti bile patladı. Çoğunluk yeni modeli ya yurtdışından alıyor ya da bavul ticaretiyle getirenlerden alıyor. Bu yıl Türkiye akıllı telefon pazarında, yeni modelde çok ciddi ciro kaybına uğradılar. Dolayısıyla iPhone 5S'in fiyatını sübvanse etmeye karar verdiler. Düşük fiyattan 5S satıp, en azından yıl sonu minimum ciro hedefini tutturmaya çalışıyorlar. Merak etmeyin, cihazlar sıfır cihaz. Düşük fiyatı Apple İrlanda ofisi ve Apple Türkiye sübvanse ediyor.

    Rusya'da da ruble çökmüştü ama fiyatları Türkiye'deki kadar yükseltmediler. Türkiye'deki tüketicileri aptal sanıyorlardı çünkü. Biz de lansmanda tepki olarak 6S almadık. Uçuk fiyat nedeniyle birçok kişi satın almayı iptal etti veya erteledi. Ardından bavul ticareti başladı ve 6S'i alan da artık avrupa/amerika cihazı olarak alıyor. Hem Apple Türkiye ciro kaybediyor hem devlet KDV-ÖTV. Ben de 2500 TL'ye Fransa çıkışlı 6S aldım ve kullanıyorum. Apple Türkiye 3499 TL'lik cihazını ve iki yıllık garantisini alsın başına çalsın...

    Senaryonuzda şöyle bir sıkıntı var;

    Apple Türkiye, TR takvimi kullanmıyor.

    Onlar için yıl çoktan başladı.

    İlk çeyrek sonuna yaklaşıyorlardır.

    Yıl sonu ciro hedefi gibi şeyler biraz havada düşünceler.

    Düşük gelir kesmine hitap edebilmek için yapılmış bir kampanyadan ötesi değil. Farklı düşüncelere kapılmak biraz enteresan oluyor. Zaten deli gibi de gelmedi 5S. Dün itibariyle hiç bir yerde stok bulamadık arkadaşıma. Bu hafta yine az adette geleceği bilgisi verdiler.

    Teknoloji mağazalarından mağazacılıktan haberdarsanız yine klasik iPhone yetmezliğini gözlemleyebilirsiniz 6S konusunda.




  • aftermath666 kullanıcısına yanıt
    Finansal takvim diyelim o zaman, fark eder mi? Birinci çeyrek 1 Ekim'de başladı ve 31 Aralık'ta bitecek. "İlk çeyrek hedefini tutturmaya çalışıyorlar" diyelim. Teorik tartışmalara gerek yok, satış gerçekleri ortada. iPhone 5S zaten iki yıllık cihaz, ikinci çeyrekte güncellenebilir falan. Anladık. Ama iPhone 6S'i ne yapacağız? Cihaz 26 Ekim'de piyasaya sürüldükten bir ay sonra perakende zincirlerinde 2899 TL'ye kadar düşürüldü. Şu an 2799'ları görüyor. İniş trendi sürüyor. Çeyrek olsa ne olur, 3'te 1 olsa ne olur?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet çıktı.(6-6S)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de fiyatların ucuzlamasindan istifade bir 5S almak istiyorum ancak daha duser mi fiyatı, yoksa şimdi tam zamanı mı sizce? Hepsiburadadan alsam sıfır cihaz yollarlar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeoBurak
    2 adet çıktı.(6-6S)

    4 Adet.

    6 / 6+ / 6S / 6S+
  • teknosadan space grey 1499 a aldık dün. 100 tl maksipuan 150 tl indirim çeki (yine telefon alınacak) gerçekte 1249'a gelmiş oldu.
  • Ben aldım Bimeks ten 1499 tl gayet iyi. fiyatıda makul bence. Takıldığım konu bir arkadaş arızalı ürünleri onarıp satıyorlar demiş alakasız bi yorum olmuş.Gayet paketinde nikelajlı bi şekilde satılıyor.Sıfır ürün yani. Onarılıp satılan telefonlardan düşünen varsa mediamarkt ın sayfasına bakabilir gayet ucuza satılıyor 400 tl gibi ucuza alabilirsiniz. 1 yılda garantisi varmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akif161

    Ben aldım Bimeks ten 1499 tl gayet iyi. fiyatıda makul bence. Takıldığım konu bir arkadaş arızalı ürünleri onarıp satıyorlar demiş alakasız bi yorum olmuş.Gayet paketinde nikelajlı bi şekilde satılıyor.Sıfır ürün yani. Onarılıp satılan telefonlardan düşünen varsa mediamarkt ın sayfasına bakabilir gayet ucuza satılıyor 400 tl gibi ucuza alabilirsiniz. 1 yılda garantisi varmış.

    Bimeks için ben yorum yaptım. Arızalı ürünü onarıp satıyor demedim. Orada konuşan diğer müşterilerin bu iPhone'ların teşhir ürünü olduğunu ifade ettiklerini söyledim. Gerçeklik payını bilemem diye de yorumuma ekledim.

    Teşhir ürünü ile tamir edilmiş cihazı birbirinden ayırt edemiyorsanız sizin probleminiz. Zira, swap olan cihazlar da gayet sıfır telefon hissi veriyor insana. Ancak gerçekte sıfır cihaz değiller. Ambalajlamak veya paketlemek zor bir şey olmamalı...




  • 6s çıktı 6 da ucuzladı 2000 e 32 gb 5s olmadığı sürece zor satılıyor satılmadığını görünce fiyatını düşürüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.