Şimdi Ara

iphone 5 lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar daha önce bu tür konular bu forumda çok açıldı ben 2 ay önce sıfır ıphone 5 aldım siyah renk yalnız şöyle bir sorunum var ekranın ön kamerasının olduğu bölgeye bastırınca çıt çıt diye ses geliyo yalnız sadece orda oluyor aşağıdaki resimde işaretledim bir tek o bölgede sorun oluyor diyer bir sorun ise ekranı çok parlak başka arkadaşlarla karşılaştırdığımda onları ekranı sarımsı ve koyu bir renk sunuyor benim tel. ise onların iphone 5 ine göre daha parlak ve renkler canlı oluyor şimdi sorun benim tel. yoksa onların tel. demi ne yapmam gerek teleservice garantili ürün daha önceleri teleservice bana sony yüzüne çok çektirdi şimdi iphone 5 garantiye yolliyim değişim yaparlar mı ?
     iphone 5 lütfen yardım edin!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthur90 -- 30 Nisan 2014; 15:01:37 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: arthur90

    merhaba arkadaşlar daha önce bu tür konular bu forumda çok açıldı ben 2 ay önce sıfır ıphone 5 aldım siyah renk yalnız şöyle bir sorunum var ekranın ön kamerasının olduğu bölgeye bastırınca çıt çıt diye ses geliyo yalnız sadece orda oluyor aşağıdaki resimde işaretledim bir tek o bölgede sorun oluyor diyer bir sorun ise ekranı çok parlak başka arkadaşlarla karşılaştırdığımda onları ekranı sarımsı ve koyu bir renk sunuyor benim tel. ise onların iphone 5 ine göre daha parlak ve renkler canlı oluyor şimdi sorun benim tel. yoksa onların tel. demi ne yapmam gerek teleservice garantili ürün daha önceleri teleservice bana sony yüzüne çok çektirdi şimdi iphone 5 garantiye yolliyim değişim yaparlar mı ?
     iphone 5 lütfen yardım edin!!!

    Ekran açısından sende sorun yok arkadaşlarının ekranları da sorunlu değil aslında üretime göre değişiyor ekran şeyi ve Apple bunu sorun olarak kabul etmiyor.
    Diğer sorunu eğer İstanbul da ise Apple Store götür ya parçada yada vidalarında falan sıkıntı vardır düzeltirler ama teleservice falan bu tip sorunlarla uğraşmaz yada 5 dklık bir işi bir haftada anca çözer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam cevap için teşekkür ederim ben elazığdayım istanbula gitmem imkansız teleservice iligilenmicek biliyorum benim merak ettiği diğer iphone 5 ler de ses açma tuşunun orda çıt sesi yapmasıydı benimki tam ter oraya bastırınca ses gelmiyor sadece gösterdiğim yerde ses geliyo bir sorun olur mu iler de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.