Şimdi Ara

İcloud fotoğrafları eşzamanlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Kullandığım macbook air ve iphone cihazları arasında fotoğraf eşzamanlaması yapmak ve fotoğrafları yedeklemesi için icloud+ 50 gb aboneliği satın aldım.

    Ancak alalı iki ay olmasına ve bu arada sürekli wifi ağına bağlı olmama rağmen iphone cihazımda çektiğim fotoğrafları macbook cihazımda göremiyorum, yine macbook cihazımda olan fotoğraf ve videoları da iphone cihazımda göremiyorum. Sorunun kaynağı nedir bilen varsa yardım edebilir mi?

    Şimdiden teşekkürler.


    + Her iki cihaz da aynı icloud hesabına bağlı

    + Eşzamanlama yapması için internete bağlandığımda arkaplanda fotoğraf uygulamalarını açık bırakıyorum eşzamanlasın diye




  • demiradam2727 D kullanıcısına yanıt
    Cihazlarda iCloud hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin bi bazen eşzamanlama sorununu çözüyor.
  • Bunu denememiştim, deneyeceğim teşekkürler.

  • Merhaba, aradan biraz süre geçti geç döndüğüm için kusura bakmayın, dediğinizi yaptım, icloud üyeliğini önce iptal ettim sonra yeniden aktif ettim ancak yine aynı maalesef.

    İcloud.com'da yedeklendiğini görebiliyorum, yani İphone'da çektiğim fotoğrafı veya Macbook'ta indirdiğim resimleri icloud.com'da görebiliyorum. Ancak bu yükleme diğer cihazlar arasında olmuyor maalesef.


    Benim istediğim, iphone cihazımda çektiğim fotoğrafı başka bir zahmete girmeden macbook'ta görebilmek. İcloud'un pratikte en büyük numaralarından birisi bu ama bir türlü kullanamadım.

  • demiradam2727 D kullanıcısına yanıt

    iPhone'da,


    Ayarlar/Apple Kimliğinize Dokunun/İCloud/İcloud kullanan uygulamalar kısmından Fotoğraflar'a girin/Bu iPhone'u eş zamanla açık olmalı.


    Mac'i de kontrol edin. Sistem ayarları/Genel/Apple Kimliğinize tıklayın/İCloud/Fotoğraflar/Bu Mac'i Eşzamanla açık olmalı.



    Fotoğrafları çeker çekmez Mac'de gözükmeyebilir. Bir süre beklemeniz lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 28 Mayıs 2023; 15:56:9 >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Dediğinizin hepsini yaptım. İcloud. Com sitesine yedeklendiğini gördüm ancak diğer cihazlarda yine göremiyorum. Yaklaşık 4 aydır böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.