Şimdi Ara

Iphone 4 ' ü dün servise gönderdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar formunuza yeni üye oldum.
    sizinle iphonumun başına gelenleri paylaşmak istiyorum 1-2 de sorum olacak.
    kısa ve öz bi şekilde , söylemesi ayıp kafm biraz güzeldi, telefonum bildiğiniz işkembe çorbasına düştü.
    çıkardım çok temizleyemedim, daha sonra telefonu bi 10 dkk sonrasında açtım. açar açmaz voices geldi ekrana, vazgeç dedim, sonrasında açıldı telefon.
    ama ekranda bu aygıt iphone için en iyi duruma getirilememiş diye bi mesaj geldi hiç ses gelmiyordu, kulaklığı denedim geldi. geri tuuşu çalışıyordu arkadaşlar dikkatinizi çekerim taaki saç kurutma makinesini tutana kadar. evet temizleme işlemini bitrmiştim fakat telefonu tekrar açtığımda voices tekrar çıktı otomatik, sesler geldi fakat geri (home ) tuşu çalışmıyordu, ne yaptıysam çalıştıramadım aradan 24 saat geçtikten sonra dün teleserviceye gönderdim.
    ne olur bilmiyorum, başına daha önce böyle bişey gelen varmı, veya sizce servis ne der arkadaşlar bilgisi olan varsa bişeyler yazasa çok mutlu olurum, meğer ne kadarda alışmışım telefona yokluğu kötü şimdi.
    bu kadar yazdım okuyan arkadaş hakkını helal etsin .







  • geçmiş olsun
  • teşekkür ediyorum, vodafone dan almıştım, 24 ay tahütlü vodafone red dede üyelik var 4 ay oldu daha alalı, ne der servis sizce bi bilginiz varmı?
  • valla tele service genpadan iyi diye biliyorum servis konusunda
    bana kalırsa tamır edilmeye calısılır, olmazsa ücretin bir kısmı istenerek veya faturanıza yansıtılarak yenısını verırler.

    ama umarım bı ucret talep etmede yenısını verırler,ama zor gibi
  • ÜCRETİN Bİ KISMI, DEĞİŞİMDE ALINIYOR GALİBA. NE KADAR İSTERLER BİLGİNİZ VARMI ?
  • Kisa devre olmuş.
  • Geçmiş olsun. Belirttiğiniz hataları telefonın şarj kısmına toz girdiği zamanda verebiliyor tozdan dolayı sanki bir cihaz bağlanmış gibi görüyor makina. Sizin çorba orda devre oluşturarak bir cihaz takılmış olrak gördü sanırım :). Saç kurutma mkinesi değilde keşke pirinçle müdahale etseydiniz belki nemi alındıkdan sonra temiz bir diş fırçası ile şarj kısmını temizleyip denene bilirdi nese artık çok geç zaten servise verdiğinize göre. Cihaz su ile temas ettiğinden muhtemelen kullanıcı hatası diyerek ücreti size yansıtacaklardır ne kadar çıkacağı konusunda bir fikrim yok umarım az tutar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unplogyourself

    ÜCRETİN Bİ KISMI, DEĞİŞİMDE ALINIYOR GALİBA. NE KADAR İSTERLER BİLGİNİZ VARMI ?

    Genpa bu konuda insaflı fakat teleservice cihazın sıfır ücretini talep ediyordu.
  • mercimek ya da tarhana çorbası olsaydı cihazı yenisiyle değiştirirlerdi ama işkembede yardımcı olmuyorlar bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_emreusta

    mercimek ya da tarhana çorbası olsaydı cihazı yenisiyle değiştirirlerdi ama işkembede yardımcı olmuyorlar bildiğim kadarıyla.

    corbayı terbiye etsin o zman ?
    http://www.uzmantv.com/iskembe-corbasinin-terbiyesi-nasil-yapilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_emreusta

    mercimek ya da tarhana çorbası olsaydı cihazı yenisiyle değiştirirlerdi ama işkembede yardımcı olmuyorlar bildiğim kadarıyla.


    Durum kötü bir durum dalga geçiyomuş gibi olacak ama. Mercimeğinde süzme olması gereke bilir.
  • :) ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİMDE BU ARADA İPHONE DEĞİL ÇORBAYA ACIDIM BEN ZATEN :) TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZDAN DOLAYI, ELBETTE CİHAZIN SIFIR FİYATINI TLEP EDERLERSE, İÇİNİDE YALAYIN DERİM ÜSTÜNE ÇORBAMIDA İÇİMİŞ OLURLAR. GERİ ÇAĞIRIRIM ARTIK ÖZEL Bİ TAMİRCİYE GÖNDERİRİM OLACAK OLAN BU OLUR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unplogyourself

    :) ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİMDE BU ARADA İPHONE DEĞİL ÇORBAYA ACIDIM BEN ZATEN :) TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZDAN DOLAYI, ELBETTE CİHAZIN SIFIR FİYATINI TLEP EDERLERSE, İÇİNİDE YALAYIN DERİM ÜSTÜNE ÇORBAMIDA İÇİMİŞ OLURLAR. GERİ ÇAĞIRIRIM ARTIK ÖZEL Bİ TAMİRCİYE GÖNDERİRİM OLACAK OLAN BU OLUR.

    kesin emin olmamakla beraber sivi temasi oldugundan yeni makina parasi kadar para isteyebilirler. (kullanici hatasi sonucta) Gecmis olsun.
  • TEŞEKKÜR EDERİM. İÇERİSİNDE BİLDİĞİM KADARIYLA TURNUSOL KAĞIDINA BENZER BİR APART VAR. VE SU TEMASINDA RENK DEĞİŞTİRİP DİREK KULLANICI HATASI DİYORLAR GALİBA.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unplogyourself

    TEŞEKKÜR EDERİM. İÇERİSİNDE BİLDİĞİM KADARIYLA TURNUSOL KAĞIDINA BENZER BİR APART VAR. VE SU TEMASINDA RENK DEĞİŞTİRİP DİREK KULLANICI HATASI DİYORLAR GALİBA.

    Aynen bildiğiniz gibi telefonun su girebilecek yerlerine kodyukları bu kağıt renk değiştirdiğinde kullanıcı hatası denmektedir. Daha öncelerde de konuşulmuştu bu durum telefona aslında su temas etmeyip pantolon cebinde iken oluşan nemden ve daha çok soğuk illerimizde oturan arkadaşların sıcak soğuk değişiminden kaynaklı oluşan buhardan kaynaklı bu kağıda renk değişikliği oldu ve kullanıcı hatasına sebebiyet verdiğini okumuştum.
  • aslına bakarsan antalyada ağustos ayını bi düşünün deniz kenarında üstünde şemsiye elinizde telefon saat 14:00 civarı içiyorsunuz hafiften ve tyelefonu kurcalıyorsunuz, şimdi bi sıkıntı olsa kullanıcı hatasımı diyecekler, mağdurluk resmen , o zaman nemde ve terli işlerden kaçınınız :D
  • Valla mağdurluk ama adamda kendisini bir şekilde garantiye almış bence saçma aç arkadaş bak içine devreler de kart da vesaire oksitlenme varsa deki sıvı teması ama sen hoparlörün üzerine bir kağıt yapıştır rengi değişince sıvı teması de çok kalleşçe bir taktik :)
  • Helal olsun ve gecmis olsun..
  • bu kadar iphone kullanıcısı var, home tuşu bozulan hiçmi yok, yada bozulduysa ne yaptınız arkadaşlar bi anlatın , ben servise gönderdim ne olacak bimiyorum paylaşırım size bilgilerini elbette ama aynı durumdan muzdarip olupta cözüme kavuşlan yokmu, bozuk olan tuşlar hala bozukmu duruyor yani ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unplogyourself

    bu kadar iphone kullanıcısı var, home tuşu bozulan hiçmi yok, yada bozulduysa ne yaptınız arkadaşlar bi anlatın , ben servise gönderdim ne olacak bimiyorum paylaşırım size bilgilerini elbette ama aynı durumdan muzdarip olupta cözüme kavuşlan yokmu, bozuk olan tuşlar hala bozukmu duruyor yani ?

    Aslında home tuşaları bozulan çok ama çorbaya düşürüp bozan birtek sen olduğundan cevap yazan yok senin asıl sorunu home tuşunun bozulması değil sıvı teması ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.