Şimdi Ara

iPad Alıcam ama hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genellikle İnternet'e daha büyük ekranla girmek istiyorum ve oyun da oynayacağım. Bir nevi bilgisayar alternatifi olarak kullanacağım. Hangi iPad i almalıyım ? Farkları ne birbirinden o kadar büyük fark var mı aralarında ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    İpad mini retina 32gb al rahat et.Param var diyorsan Air2 64gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerDeLance34 -- 25 Aralık 2014; 13:05:56 >
  • iPad mini retina güzel tercih olur sizin için.Kendim kullanıyorum çok memnunum
  • Adam normal bilgisayar deneyimi diyor. Air 2 64 GB ömürlük olur sizin için fiyatı biraz aşağı insin ama bekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ipad almayı düşünüyorum da bu ipad de sunum hazırlamak ve tez yazmak gibi işlemleri rahat yapabilir miyim sizce yada yapanınız var mı? Bir de diğer tabletlere fare bağlanıyor bunlara da bağlamak mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zumm123 -- 25 Aralık 2014; 17:08:09 >
  • hiç kasmaya, fazla para vermeye gerek yok. ben ipad air1 16gb wifi aldım havada karada yetiyor. vatanda 1099 tl ye satın aldım. 3g çok gereksiz bir şey bi kere ekstra kart almakla uğraşacaksın, onada aylık internet parası vericeksin. sühanın otobüslerinde bile artık wifi var. neredeyse wifi olmayan yer kalmadı o yüzden 3g almayın.

    benim mp3 çalarım olduğu için ve filmleride pc den izlediğim için kısaca depo yapmadığım için 16 gb tercih ettim. gb lık oyun, uygulama sevmiyorum pc nin yerini asla tutmuyorlar candy crush tarzı küçük oyunlar oynuyorum dolayısıyla 16 gb üzeri tercih etmem için bir neden kalmıyor.

    en kötü air 1 alın. mini almayın tablet alıyoruz sonuçta 9.7 ideal. rahat rahat işinizi yaparsınız. air 1 ile air 2 hangisi derseniz siz bilirsiniz tip olarak bi fark yok işlemci ve ram arttı. apple ürünleri zaten hız ve stabilite konusunda çok iyi oluyorlar. ipad 2 bile günümüzde çatır çatır kullanılıyor. illa en iyisini almama gerek yoktu. apple ürünlerinde en son çıkanı almam ben onun yerine bir alt modeli ideal fiyatıyla alırım yıllar sonra çok zarar etmeden satarım ve yenisini alırım. bu şekilde daha mantıklı oluyor. bence air 1 16 gb wifi yeterli benim için fazlası israftı, kullanmadığım bir özelliğede bir sürü para vermem. gerçekçi olarak ne iş yapacaksanız ona göre alın arşivciyim derseniz o zaman air 2 64 gb v.s tercih etmelisiniz. herkesin kendi kullanım şekli farklı sonuçta.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.