Şimdi Ara

iOS 11 Beta'dan iOS 10'a Dönememe Sorununa Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar geçtiğimiz günlerde başıma gelen bir olayın çözümünü sunmak istiyorum. Bunun için bilgisayar ve iTunes yazılımınızın olması şart.
    iOS 11 Beta'dan iOS 10'a dönerken(10.3.1 ve 10.3.2 an itibariyle hala imzalar açık) cihaz ilk yüklenme ekranını geçip ardından ikinci çubuğa geçmesini beklerken birden tekrar recovery mod'a atıyordu kendini. Bu durumda da yazılımı çöküyordu.
    Bu durumdan kurtulmak için internetten bulduğum ve kendi deneyip başarı sağladığım yöntemi anlatayım. Bunu kısa anlatacam cihazı recovery moda alıp iPhone'a Geri Yükle seçeneğine gelip shift tuşuna basılı tutup dosyaları seçeceksiniz ve yüklenecek. Bunu şu sırayla yapın;

    1) Önce tekrar cihazınıza uygun iOS 11 Beta ipsw dosyasını indirin.http://www.ipodhacks142.com/download-ios-11-0-beta-1-for-free-ipsw-direct-download-links-over-the-air-profile/

    iOS 11'i başarılı bir şekilde kurduktan sonra cihazın kurulumunu tamamlayın. Daha sonra cihazı tekrar recovery moda alın ve iTunes'i açın. Shift tuşuna basılı tutup iPhone'a Geri Yükle seçeneğine tıklayıp iOS 10.3.3 Beta 4'ü yükleyeceksiniz.

    2)Bu noktadan sonra cihazınıza uygun iOS 10.3.3 Beta 4 yazılımını yükleyin.http://www.ipodhacks142.com/download-ios-10-3-3-beta-4-for-free-ipsw-direct-download-links-over-the-air-profile/

    Bu yazılı yükleyin. Yükleme bittikten sonra cihazın kurulumunu tamamlayıp tekrar revovery moda alın iPhone'unuzu. Şimdi final sürümlerine geliyoruz. iTunes'i açın. Shift tuşuna basılı tutup iPhone'a Geri Yükle seçeneğine tıklayıp iOS 10.3.2 ya da iOS 10.3.1'i yükleyeceksiniz.


    3) Cihazınıza uygun iOS 10.3.2 ya da 10.3.1 dosyalarını ipws olarak indirin.https://ipsw.me/

    Özetle. Yaılım çöktüyse.

    Önce iOS 11. Beta 1 dosyasını yükle sonra iOS 10.3.3 Beta 4 dosyasını yükle ve en son iOS 10.3.2 ya da iOS 10.3.1 dosyasını yükle.
    Diğer türlü iOS 11'den iOS 10.3.2 ya da 10.3.1'e doğrudan düşürmeye çalışıp yazılımı brick ediyoruz malesef. Araya Beta 10.3.3 beta 4'ü sıkıştıracağız :)







  • Hocam servise vericektim son care son olarak bunu deneyeceğim eve dönünce tesekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isserenn İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben böyle çözdüm, sizin de sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır muhtemelen :)
  • Yedek almıstım tek sevindirici yönü bu oldu umarım cözerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam naptınız çözdünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    IOS 11 betaya dönmeden direkt 10.3.3 beta 4 e dönebiliyorsunuz. Yani ilk yüklemeyi yapmanıza gerek olmuyor. Sonrasında dediğiniz gibi 10.3.3 beta 4 den 10.3.2 ye dönebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytgungor -- 26 Haziran 2017; 9:35:20 >
  • cuneytgungor kullanıcısına yanıt
    Merhaba dediğiniz doğru ama şöyle bir şey var.

    iOS 11'den iOS 10.3.1 ya da iOS 10.3.2'ye düşürürken herkesin başına gelmese de yazılım çöküyor. Bu durumda cihaza o an sadece iOS 11 yükleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde başıma geldi ios 11 den 10.3.2 ye dönerken yazılım çöktü. Fakat sonrasında tekrar beta 11 i yüklemeden 10.3.3 beta 4 e dönebildim.
  • cuneytgungor kullanıcısına yanıt
    Bende nedense öyle olmadı. Mecbur 11'i yükledim ilk önce sonra beta 10.3.3
  • dostum bende bu sorunu yaşamıştım ama çözdüm şuan 10.3.3 betadayım bende şimdi ben yükledigim programların gitmesini istemiyorum ama 10.3.2 ye dönmek istiyorum yedek falan mı almam gerekiyor bana bi bilgi verebilir misin konu hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj hayat kurtarır. güzel çözüm. aynısı dün başıma geldi. yine buna benzer bir yöntemle bir kişinin tavsiyesiyle çözdüm. aman aman yüklemeyin ios 11 public sürümünü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun şu an başıma geldi direk iOS 10.3.3 Beta 5 dosyasını indiriyorum bence sıkıntı o lanet olası beta profilini kaldırmadık ya ondan kaynaklanıyor gibime geliyor bir daha beta yükleyenin diyorum o derece lanet okudum bugün full bu sorunla uğraştım inşallah düzelir.
  • Hocam çok teşekkürler sonunda telefonu açabildim. Bütün gün saçma sapan şeyler denemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.