Şimdi Ara

iOs 10 Güncellemesi / iPhone 5s (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion_Army

    Şimdi baktım whatsapp ayarlar içinden hala değiştirebiliyoruz bildirim sesini hocam...

    Değiştirebiliyoruz sıkıntı yok ama değiştirsek de değişmiyor sorun orada. :)
  • Hea anladım,bence düzeltilmesi lazım bu şekilde olmaz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp a güncelleme geldi sorun bu şekilde düzelir umarım
  • Uygulamaların açılma süreleri kısalmış, emojiler değişmiş, widget mı desem bilemedim ekrana uygulamalar gelmiş isteğe göre düzenlenebiliyor 5s akıyor. iOs 10 da 5s yavaşlayacak diyenler güncelleme görsün galiba android sandılar bu platformu iOs 10 la devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 saat önce iOS 10.0.1'i netten ipsw indirerek sıfırdan kurdum ve yeni bir iphone olarak ayarladım. Deneyimlerimi artısı ve eksisiyle paylaşayım.

    Artıları:
    + Bi uygulamayı tam yeni açmışsak ve home tuşuyla arkaplana atmak istiyorsak bunu hemen yapabiliyoruz. ios9'da önce uygulamanın tamamen açılmasını bekliyorduk. Örneğin facebook uygulaması en az 1-2 saniye bekletiyordu. Şimdi açsak bile home tuşuna bastığımızda çat diye kapatabiliyoruz. En sevdiğim özelliklerden birisi bu oldu.
    + ios9'da bazen animasyonlarda fps düşüşleri oluyordu benim telefonda. Özellikle kilit ekranından ana ekrana geçerken bazen takılıyordu. Bazen uygulama açarken de kare atlamaları olurdu. Kullanıma etki etmese de gözüme batardı benim hep. Henüz yeni kurduğumdan mı bilmiyorum ama bu kasılmalar tamamen gitti bende. Animasyonlar yumuşacık akıyor
    + Genel olarak ios9'a kıyasla daha seri geldi bana. Hiç beklemezdim açıkçası. Daha ios 10'un ilk sürümleri olmasına rağmen ios9'un en stabil sürümünden daha iyi bana göre.
    + Uygulama içinden farklı bi uygulamaya atladığımız zaman sol üstte geri dön tuşu belirirdi fakat sinyal bilgileri falan görünmezdi. Şimdi sinyal bilgileri de görünecek şekilde ayarlamışlar orayı.

    Eksileri:
    - ios9'da okunan parmak izi ne hikmetse ios10'da bir türlü okumadı. Tanıtamadım gitti bi türlü kaç kere de denedim. Sensörde herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü ios9'da sıkıntısı yoktu. Güncellemelerle düzeltilir diye düşünüyorum.
    - Bazı yazı puntoları çok büyük. Özellikler müzik uygulamasında dana gibi. Sanki herkes 5.5 inc plus model kullanıyor anasını satayım. Ufaltın şunları biraz
    - Klavye ve kilit sesini beğenmedim. ios9'da daha iyiydi bence. Klavyede bazı tuşlar farklı tonda ses çıkarıyor. Piano mu çalıyoruz klavye mi kullanıyoruz? Ben sevmedim burası şahsi görüşüm beğenenler olabilir.

    Ayrıca müzik uygulamasında herhangi bi müzik çalarken uygulama yöneticisinden yukarı kaydırıp kapattığımızda ses azalarak kapanırdı. Şimdi birden kapanıyor. Bu artısı mıdır eksisi midir kestiremedim Yine de belirteyim dedim. Beni pek etkilemiyor.

    Genel olarak beğendim ben geçmenizi tavsiye ederim. Denemek isteyenler de hemen denesin çünkü Apple 1-2 hafta daha ios 9.3.5 imzalarını açık tutacaktır. Beğenmezseniz geri dönüş şansınız var.




  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 da geçtim memnunum, gayet akıcı geldi bana şuan için, aynı şey ipad air 2 içinde geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma bir şey gelmeyecekse ios 10 şu ana kadar ilk güncellemede sorun çıkarmayan, kasmayan, yağ gibi akan ilk sürüm gibi. Saklama alanı da artmış. Direk güncelleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kurulumda arkaplanda uygulamaların optimize edilmesi nedeniyle kasması, bir süre sonra düzelmesi normal.
  • Dün 5s ile 6 ya aynı anda kurdum ikiside sorunsuz çalışıyordu. İyiler, 5ste widget kısmı nadiren hafif kasma falan olmuştu ama o sırada cihaz meşguldü ona yoruyorum şuan sıkıntısı yok. Gereksiz widgetleride kaldırdım.

    Tek gıcık olduğum nokta şu kaydırarak kilit açmanın gitmesi
  • Arkadaşlar ios 10 ipsw dosyasını indirdim. Shift + geri yükle yaptım, yüklerken "bir hata oluştu" diye uyarı aldım ve telefon önce mavi ekrana düşüp biraz bekledikten sonra kurtarma modundaki gibi siyah ekran üzerinde itunes logosu ve kablo resmi ile takılı kaldı. Kapatıp açmayı denedim, bu ekran gitmedi. Yazılımı geri yükle seçeneği ile itunestan kurtarmaya çalışıyorum. "Sunucuya bağlanamıyor" hatası alıyorum. Bunu nasıl çözerim? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    Edit: Sorunu çözdüm. "Geri yükle" sekmesine shift'e basılı tutarak indirmiş olduğum ipsw dosyasını seçtim. Sorunsuz yükledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 14 Eylül 2016; 23:26:23 >
  • Arkadaşlar ilk günlerde olmuyordu ama ana ekran tuşuna basıpta kilit şifre girme ekranı gelmeme sorunu yaşayan var mı aranızda ? Home tuşu veya sanal tuşlar(ass. touch) çalışıyor bariz net ama ekranı açınca home tuşuna basmama rağmen şifre ekranı gelmiyor.Anca sağa çekerek widgetlerden birine basarak o uygulamaya gitmem sayesinde parola ekranı geliyor.Önceden bu yoktu yaşayan var mı aranızda ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panpaciben kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranı bende de yok. Şöyle bir durum yapmışlar eğer parmak izini okuyamazsa o zaman parola soruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 10 temiz kurulum yapmak istiyorum. Temiz kurulum yaparken fotoğraflarım ve müziklerim kişiler vs de silinecek mi hep ? ios a yeni geçtim bu tür incelikleri bilmiyorum telefon yeniden kurulunca eski iphone olarak ayarlayınca bunlar yerine gelir mi tekrar ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 da birçok uygulamada kasıyordu..
    Ekran açılış ve hassaslığı iyi değilde..
    Safari de çok sekme açınca bazen çökmeler meydana geliyordu..
    Ama 10 da çok akıcı eskiye nazaran çok daha hızlı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Bence gecme. Ben gecip, geri döndüm iOS 9.3.5. Stabilite anlaminda 10 daha tam olmamis. Bir iki güncelleme beklemek gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 5s kullanıcısı olarak geri döndüm stabilite anlamında kesinlikle 9.3.5 daha iyi insanlar animasyon hızlarına aldanıp cihazlarının hızlandıklarını düşünüyorlar ama öyle değil şuan için 9.3.5 en mantıklısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s'in kaderini yaşatıcaklar, hey gidi efsanem...
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende de 5s var yaklaşık 3 yıldır. Siz 4 gün önce gönül rahatlıği ile kullanabilirsiniz iOS 10 u demiştiniz. Sonra nelerle karşılaştınız veya noldu da şimdi 9.3.5 e geri dönün diyorsunuz :) ben şu an memnunun ama geri dönmek konusunda kesin kararı vermedim de henüz o yüzden soruyorum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef hocam bende olumlu yorumları görünce heveslendim apple ilk defa yeni sürümde eski cihazları yavaşlatmayacak galiba dedim fakat uzun süreli kullanımda iOS 9un stabilliğini anladım. Mesela mesajlarda ya da whatsappta hızlı cevap çok sıkıntılı buglarla karşılaştım onun haricinde animasyon hızları değişince cihaz hızlanmış gibi geliyor ama uygulama açılış sürelerinde 9a göre bariz uzamalar var. O yüzden ios 10 ilk kullanımda hoşuma gitse de sonradan can sıkmaya başladı bu nedenle geri döndüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam mesaj ve whatsupta hiçbirşeyle karşılaşmadım ben de uygulama açılış süreleri konusunda haklısın. Onu da pek sorun etmedim açıkçası :) zaten bundan sonra böyle kalırım diye düşünüyorum. 4s in kaderi gibi olmasını istemiyorum telefonumun:) en azından bu hızıyla kalsın bana yeterli. Ama teşekkürler yorumun için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.