Şimdi Ara

İnternet-kafeler batacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

    Oyunlarda verdiği performans çok düşüyormu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Dogrudur, kazaniyorlardir. Benim kazanip kazanmamalari konusunda bir yorumum yok. Neden kazaniyor olabilirler? Cok musterileri oldugu icin kazaniyorlardir diye dusunuyorum. Benim bu noktada yorumum var. Sene 2022 olmus, hala internet cafe'lere bu kadar ragbet olmasi bana enteresan geliyor. Ne kadar kazandiklari beni gram ilgilendirmiyor sahsen.  


    Turkiye'de is yapma konusuna gelince. Odemelerini pesin alabildigin, iceri girmeyecegin her is yapilir, onemli olan gelir-gider dengesinin uzerinde sabit bir musteri potansiyelin olsun. Arti yatirimlarin gun geldiginde maksimum nakite cevirilebilecek nitelikte olsun.


    Turkiye'de madem internet cafelere bu kadar ragbet var, bu bakimdan internet cafe mantikli bir is olabilir. Bunun yani sira assetlerin doviz cinsinden surekli yukselen malzemeler oldugu icin, ve ikinci el piyasasi da avantajli oldugu icin o bakimdan da mantikli.


    Ben acar miyim? Acmam. Kendi meslegimi yapmak, dertsiz asim agrisiz basim maasli calismak daha makul benim hayat tarzima gore. Kendi isini yapmak cok ayri yetenekler gerektiren, mesakatli birsey. Pek bana gore degil.  





  • Leipold kullanıcısına yanıt

    O zaman şöyle açıklayayım. 3-5 kişi online veya ağ üzerinde oyunları oynamak için. Diğer husus, artık cafelerde 1 tane komple bilgisayar set, özellikle vip bilgisayarlar 50-60 bin TL'yi buluyor. Bunu herkes evine alamayacağına göre bu zevki cafelerde yaşıyorlar.


    Diğer husus, gençler evde uzun süreli bilgisayar kullanamıyor pek çoğu. Anne, baba, babanne vs izin vermiyorlar. Yine durakları int cafeler.


    Öte yandan int cafelerde bir nevi sosyal buluşma alanı. Oturma alanları, sohbetler vs.



    Bende int cafeci olmadan önce, artık int cafemi kaldı bu devirde derdim seneler önce. İşin içine girince anlıyorsunuz :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 13 Ocak 2022; 4:30:45 >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın gerçekten 700 watt çektiğinimi düşünüyorsunuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 13 Ocak 2022; 5:16:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3070 max 200 watt çekiyor, işlemci monitoru de ekle 300 watt çeker. Zaten bu donanım olan interney cafe saati 10 tl'den aşşa olmaz.

    50 makine olsa çok güzel kar valla, istanbul ankara gibi şehirlerde kalbürüstü semtlerde halen çok güzel gelir kapısı.

  • Leipold kullanıcısına yanıt

    Var tabi hangi dünyanın içinde yaşıyorsun, sadece oyun amaçlı düşünmemek llazım. Kaliteli hizmet sunan cafe varsa evde pc varmış yokmuş düşünmez insan

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Profil korumalı olduğu için paralel evrende yaşıyor bu arkadaş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık online oyun oynamak yok. Hikayeli oyunları direk easy modda başlatıp erkenden bitirmemiz gerekiyor. Onlar konuşur ak barti yapar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden ne günlerimiz geçti bu cafelerde.Bizim.devamli gittiğimiz cafe vardi ksk de.Yeri gelir para bile vermezdim.O kadar sadık müşteriydik yani.Ah o günlere geri dönsem.Yeni Nesil anlamaz o zaman ki samimiyeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntarnet cafe kalmadı ki batsın :D

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Kafadan vurma hilesi vardı. Sanırım wall ve kafa hilesi ile oynuyordu. Google'a cs hileleri yazıp zip içindeki küçük dosyayı çalıştırıyorduk.


    wall: duvar arkası görme hilesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 13 Ocak 2022; 15:13:58 >
  • İnternet kafe kalmadı diyenler Mars'ta filan yaşıyor herhalde. Tam tersi, internet kafeler altın çağını yaşıyor. Şu anda kafelerin hedef kitlesi haftasonu çarşıya çıkan askerler, 50 kuruşa yarım saat oynayan çoluk çocuk değil. En uyduruk klavye, fare, tabure ile saati 1 lira olan kafeler tabii ki yok oldu ancak asıl parayı şu andaki kafeler kazanıyor. Yakın bir arkadaşım da kafe sahibi olduğu için kazancına bir süre tanıklık ettim. Özel odalar, takım odaları gibi konsept bölümler gün boyu dolu zaten. Bunların haricinde düzenlenen online oyun turnuvaları, ekipman satışı, yiyecek içecek satışı ile dükkan sürekli işleyen bir haldeydi.


    Şu videoda 10. dakikadan sonra çıkan adeks konseptindeki kafeler hala para basıyor. 15 sene önce gün boyu 50 kuruşluk oynayan çocuklardan 1 haftada kazandığı parayı 1 oyuncu koltuğu vs. satıp kazanıyor artık bu tarz kafeler.


    Orkun Işıtmakyoutube
    Sonradan Görme serisinin yeni bölümünde Ferit "Wtcnn" Karakaya ile birlikte ucuz orta pahalı internet cafeleri geziyor ve karşılaştırıyoruz! Ferit Youtube: https://goo.gl/fegwev Ferit Twitch: https://www.twitch.tv/wtcn Tişörtlerim : http://www.orkdes.com Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=thepersica tıklayarak abone olabilirsiniz! 3.5TL Dürüm Döner vs. 55TL Döner : https://youtu.be/ynR-hWBxkbg Manken Kız İstemek! (#OrkunaMeydanOkuyorum): https://youtu.be/FIYzkOFJAr0 Sidik Yarışı ft. Berkcan Güven : https://youtu.be/5dSR_h9hUUM İrem Sak ile Gülmeme Challenge : https://youtu.be/3pxxvRTeQbQ Yemekte Miyiz? 1. Sezon 1. Bölüm : https://youtu.be/wiNi_DywuZM Reynmen ile Kızların Numarasını Almak: https://youtu.be/iuybCUPTqaE Tehlikeli Takla Parkour Challenge : https://youtu.be/gvNOPyk4eak 5TL Masaj vs. 595TL Masaj : https://www.youtube.com/watch?v=GiVDhwM6-a4&t=25s İkinci Kanalım! : https://goo.gl/I88ilb Web : http://orkunisitmak.com Twitter : http://twitter.com/orkunisitmak Facebook : http://facebook.com/orkunisitmak Instagram : http://instagram.com/orkunisitmak Müzik Epidemic Sound: http://bit.ly/2b3Hv9A Merhaba Ben Orkun Işıtmak! Youtube kanalımda birbirinden komik şarkı ,parodi , şaka, sosyal deney,eğlence, ve hayatımı paylaştığım vloglar/videolar üretiyorum. Genellikle haftada 2 video yüklediğim eğlence dolu kanalımdaki videolarımı kaçırmamak için abone olmayı unutmayın! İzlediğiniz için teşekkürler! Buraya kadar okuduysanız adamsınız ,siyular babacımlar
    https://www.youtube.com/watch?v=AccyIlzp_t0&t=137s




  • Hileyi hiç sevmem hocam. Oyunun tadını kacırıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı bir konu , adam saatini 14 lira yapacakmış 🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    Hocam bazısında hissedilmeyecek kadar düşüyor bazısında artıyor kartla ilgili biraz. Ben genel olarak bu 3000 serisi nvidia kartlarda undervoltun mantıklı olduğu taraftarıyım. 3070 lhrsiz aorus master vardı kart fabrikadan çıkışlı olarak 300W a kadar zorlayabiliyordu baya kaliteli karttı (gigabyte in 3070 için en üst modeliydi) ama 300W ile 72dereceyi görebiliyordu fanlar da duyuluyordu. Yapıştırdım ufak bir undervolt kart maksimum 63 e çıktı sıcaklıklarda fanlar da sessizleşti performans aynıydı. Daha az elektrik yakmasının yanı sıra daha da az ısındığı için daha yüksek clock speed e sabitliyordum ve performans kaybı olmuyordu. Daha düşük sıcaklıkta çalıştığı için de fanlar çok hızlı dönmüyordu ses de yapmıyordu. Şimdi en kaliteli 3070ti a geçtim Asus rog, yine undervoltu yaptım 60W fark etti harcadığı W,süper sessiz ve aynı performans kart 60 dereceyi geçmiyor.


    Bu nvidia serisi kartlar zaten fabrikadan overclocklu geliyor ve içerdeki çip izin verdiği kadar kendiliğinden çıkabildiği clock speed e çıkıyor. Siz overclock isterseniz daha fazla güç verip kartı zorluyorsunuz ama performans artışı az oluyor. Onun yerine undervoltlu kullanmak hem az enerji harcıyor hem kartı az yoruyor hem de performans aynı. Herkese öneririm.





  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    ben hiç düştüğünü görmedim %1 bile değil

  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt

    150 watt falan çekecek internette gezinirken.



    1080ti + 2 monitör + full hız fanlar + full overclock ile boşta 200 watt yiyor benim bilgisayar. 1000W psu takılı. power saving gibi şeyleri açsam 100 watt bile yiyebilir..

  • Sürekli ayni enerji tüketmez niye derseniz işlemci yuke bindiğinde elektirik harcar onun dışında harcamaz hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet kafe kaldımı ya?O bi dönem bi furyaydı millet vurdu parayı ama kalmadı artık.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.