Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu
L

Çavuş
09 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
L
3 hafta
Kararname ile seçim kararı alındığı için bir daha aday olamaz.

MADDE 116- Türkiye Büyük Millet Meclisi, üye tamsayısının beşte üç çoğunluğuyla seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu halde Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır.

Cumhurbaşkanının seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır.

Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi halinde, Cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir.

Seçimlerinin birlikte yenilenmesine karar verilen Meclisin ve Cumhurbaşkanının yetki ve görevleri, yeni Meclisin ve Cumhurbaşkanının göreve başlamasına kadar devam eder.

Bu şekilde seçilen Meclis ve Cumhurbaşkanının görev süreleri de beş yıldır.”

L
3 hafta
Rte den CB olmasan önce lgbt yorumu.
Sekülerfobi Detectedtwitter
“Özlem Hanım, Ayasofya'yı açan da LGBT savundu. Peki siz hangisine oy vereceksiniz şimdi? https://t.co/l0Hn3gJxFQ”
https://twitter.com/sekfobidetected/status/1633570367657902080?t=D0fN7HiFMrCgNCfrlYVPTg&s=19
L
3 hafta
Tüm general masada boş bardak topluyor
Barış Terkoğlutwitter
“NATO'daki zirve haberini izliyoruz. TSK'yı NATO'da temsil eden Tümgeneral Göksel Kahya, boş bardakları topluyor. Devletin ajansı o anı dünyaya servis ediyor. Umarım bulaşıkları da yıkatmıyorlardır! Eskiden üniforma itibarı, kurum gelenekleri, diplomatik terbiye vardı. Yazık oldu!”
https://twitter.com/baristerkoglu/status/1633917978205990912?t=6lCCcFS0BV6gtedIeELy6A&s=19
L
3 hafta
Kemalkılıçdaroğlu aday olsun diye yırtınan Akpliler sus pus

Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladıktan sonra bütün iktidar sus pus oldu. Sanki aday olmasın diye ters propaganda yapıp gol yediler gibi geliyor bana.

L
3 hafta
Mücadeleden dönersem namerdim
Özgür Özyurttwitter
“Meral AKŞENER: Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namerdim.”
https://twitter.com/IYIozgurozyurt/status/1631956680438083585?t=aiUf4xDaiylQZk29WIvc2Q&s=19
L
3 hafta
İyi partiden mv istifası
Ayhan Altıntaştwitter
“Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. Prof.Dr. Ayhan Altıntaş, Ankara Milletvekili”
https://twitter.com/ay_altintas/status/1632115101627973633?t=5q5erbhwsdjR40rVIvgJmQ&s=19
L
4 hafta
Cumhurbaşkanlığı Anketi

Buyrun ankete görelim...

L
4 hafta
Deprem Profesörleri Kavgası
Beytullah SARAÇyoutube
Rahmetli Levent Kırca, Olacak O Kadar programında 99 depreminden sonra yaşanan deprem tezleri tartışmalarını mizahi bir dille anlatmış. Şimdi çıkıp her yerde konuşan bir sürü zat yokken Şener Üşümezsoy Hocam vardı. Burada herkesi tokatladığı gibi :) Şener Hocanın tezleri de diğer deprem tezlerini tokatlayarak çürüttü ve yerkabuğu, fay hatları Şener Hocayı doğruladı. Skecin sonunda da herkes diğerleri Şener Hocanın dediğine geldi zaten :) Allah uzun ömürler versin. Levent Kırca'ya da rahmetler olsun. #deprem #şenerüşümezsoy @usumezsoy
https://www.youtube.com/watch?v=t3k3p8n8Xb8
L
4 hafta
Kızılay skandalında ikinci perde: Yardımları da satmışlar

Çocukken Kızılay kolu başkanı olmak için verdiğim mücadeleyi hatırlıyorum. Başkan olduğumda aldığım sorumluluğu biliyordum. Birine yardım edecektim. Kahverengi saman kâğıttan yapılmış zarfın içine yardım toplar, öğretmenimize teslim ederken yaşadığım o hazzı anlatamam. Gözbebeğimiz gibi baktığımız kurum ne yazık ki ticarethaneye dönüştü.


TÜCCARLIKLA MEŞGULDÜ

Cumhuriyet’te Kızılay’ın AHBAP’a çadır satışını yazdım. İnsanlar canı ile uğraşırken sırf bugünler için yardım ettiğimiz kurum “Ticaret yapmamıştır” diye düşündüm. Ancak doğruymuş. Kızılay, yurttaş çadır beklerken tüccarlıkla meşgulmüş. Özetle, Kızılay stoklarında 40 bin çadır vardı. Sağdan soldan 14 bin daha geldi. Toplam 54 bin çadırı AFAD’a verdiler. Ancak üretim tesisinden de AHBAP’a 46 milyon TL’lik çadır sattılar. Haluk Levent, FOX TV’de Kızılay’dan konserve barbunya ve fasulye aldıklarını da açıkladı. Yanlış duymadınız. Zaten yazımın içinde bu bilgiyi de vermiştim. Doğrulanmış oldu. Ayrıca Kızılay, elindeki stokları ve gönderilecek yardımları cemaat, tarikat vakıf ve derneklerine kullandırmış. Bu yardım kuruluşları tüm ihtiyacı Kızılay’dan ve AFAD’dan alıp duyarlı halktan da “Yardım yapıyoruz” diyerek para topluyor.

ŞİRKETLER DE ALDI

Burada asıl mesele Kızılay. Kızılay başkanı yaptığı açıklamada “AHBAP almasaydı AFAD’a verecektik çadırları” dedi. Peki sadece AHBAP’a mı çadır satmışlar? Hayır. En zor zamanımızda soğukta tir tir titreyip çadır ararken Kızılay elindeki çadırları “maliyetine” başka kurum ve şirketlere de satmış! TEB, yani Türk Eczacılar Birliği depremin ilk günü bölgede konuşlanmaya çalıştı. Konteyner, çadır aradı. Bulamadı. Kızılay’a sordu. Kızılay, “Bizde çadır var” dedi ve pazarlık başladı. Ne yazık ki TEB, 5 adet 76 metrekare çadırı 800 bin TL bedel ile satın aldı. Bakın, bölgede yardıma muhtaç insanlara ücretsiz ilaç dağıtacak olan kamu kuruluşu tanesi 160 bin TL’ye Kızılay’dan çadır alıyor. Sadece bu kurumlar mı? Mesela Fransız Michelin lastik firması yardım için çadır almış tanesi 19 bin TL’den, OPET de tanesi 19 bin TL’den almış. Arçelik 100 adet çadır almış 2 milyon 242 bin TL ödemiş. Sadece çadır mı? Hayır efendim. Kızılay başka ne satmış? Hani gönderdiğimiz ikinci el eşyalar var ya. İşte onları da satmış!

HESAP VERECEKSİNİZ!

Kızılay’ın 2021 faaliyet raporuna göre 2019 yılında 1 milyon 2020 yılında 759 bin ikinci el eşya satmış! Yönetim kurulu üyeliği ile birlikte 98 bin TL maaş alan genel müdür ve 76 bin TL maaş alan genel müdür yardımcılarının yönettiği Kızılay! Çok yazık, çok... Yani AHBAP ya da başka bir yardım kuruluşu yana yakıla çadır aramasa veyahut bu paraları vermese demek ki Kızılay elindeki çadırları satmak için bekletecekti. Gidip kendi gözlerimle gördüğüm ağzı yüzü kanayarak öksüren çocukları umursamayıp çadır göndermeyecekti. Sadece Kızılay değil, dahası var. Hesap vereceksiniz derken şaka yapmıyordum.


https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/murat-agirel/kizilay-skandalinda-ikinci-perde-yardimlari-da-satmislar-2056011

L
4 hafta
Kızılay sizinle güçleniyor
Kızılay sizinle güçleniyor


Kızılay sizinle güçleniyor


Kızılay sizinle güçleniyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle