Şimdi Ara

İngiltere'de Limited Şirket Kurun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Londra'dan merhaba 👋

     

    İngiltere ve Galler'de 13308956 şirket numarası ile tescilli İngiltere Limited olarak, sanal ofis ve şirket kurulum hizmeti vermekteyiz. Türkiye'de internet tabanlı hizmet veren işletmelere dijitalleşme sürecinde yardımcı olmaktayız. Şirketinizi İngiltere'ye taşıyarak giderlerinizi kısabilir ve kar marjınızı artırabilirsiniz. Öncelikle İngiltere'de şirket kurmanın avantajlarına bir bakalım:


    K.D.V. Muaffiyeti 🧾

     

    Yıllık cironuz 1.000.000 Türk Lirası'nın altında ise, İngiltere'de %20 oranındaki Katma Değer Vergisi'nden muaf olabilir, rakiplerinize nazaran şirketinizdeki kar marjını artırabilirsiniz.


    Mikro İşletme 🏬

     

    Yıllık cironuz 6.500.000 Türk Lirası'nın altında ise, "mikro işletme" olarak dışardan bir denetçi ile muhasebe kayıtlarınızı denetlemenize gerek kalmaz ve hatta bir mali müşavire gerek duymadan kendiniz muhasebe kayıtlarınızı tutabilirsiniz.

     

    Kurumlar Vergisi 🏦

     

    İngiltere'de Kurumlar Vergisi %20 oranındadır. Ancak şirketiniz adına yapacağınız tüm maliyetleri gider olarak gösterebilir ve net karınızdan vereceğiniz vergi miktarını minimum seviyede tutabilirsiniz.

     

    Hızlıca Ödeme Alın 💳

     

    Popüler sanal pos tedarikçileri olan Stripe ve PayPal üzerinden tüm para birimlerinde kredi kartı ödemeleri alabilir ve şirketinize ait Sterlin, Türk Lirası, Euro ya da Dolar hesabınıza aktarabilirsiniz.

     

    Zamandan Tasarruf ⌛

     

    Dijital şirketiniz ile ilgili tüm işlemleri çevrimiçi olarak kolaylıkla gerçekleştirebilir, geleneksel şirket yönetimine göre %80 oranında zamandan tasarruf edebilirsiniz.

     

     

    Prestijli Lokasyon 🇬🇧

     

    Londra'nın en gözde lokasyonlarından biri olan Covent Garden'da şirketinizin kayıtlı adresini gösteriyoruz. Gelen postaları sizin için teslim alıyor ve dijital olarak size teslim ediyoruz.



    Türkiye’ye nazaran İngiltere’de kurulan bir limited şirketinin çok fazla avantajı mevcut. Üstelik aylık K.D.V. ve stopaj gibi vergiler de ödemiyorsunuz.


    İngiltere’de şirket kurmak için İngiltere’de yaşamanız gerekmemektedir ve hatta İngiltere’ye gelmeden, online olarak şirketinizi kurup yönetebilmektesiniz. İngiltere Limited olarak şirket kurulumunda size yardımcı oluyor ve 24 saat içinde şirket kurulumunuza başlıyoruz. Aynı zamanda şirket kurulumu sonrasında şirketiniz adına banka hesabınızı açıyor ve işletmeniz için sanal pos kurulumunu da gerçekleştiriyoruz.


    İngiltere’de limited şirket kurulum paketimiz, 1 Ağustos 2021 tarihine kadar indirimli olarak sadece 999 Türk Lirası olup, kurulum paketine aşağıdaki hizmetler dahildir:

     

    • 24 Saat İçinde Kurulum
    • Tüm Kuruluş Giderleri
    • Londra Kayıtlı Şirket Adresi
    • Londra Kayıtlı Hizmet Adresi
    • Dijital Posta Yönlendirme
    • Şirket Banka Hesabı
    • Stripe Hesap Kurulumu
    • PayPal İşletme Hesap Kurulumu
    • Muhasebe Takip Programı
    • Şirket Yönetim Paneli

     

    Hizmetlerin detaylarını görmek, merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtlarını bulmak için https://ingiltere.limited sayfasını ziyaret edebilirsiniz.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.