Şimdi Ara

incehesap gaming gecesinden uzak durun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    08.05.2020 tarihinde incehesap gaming gecesi indiriminden 2 arkadaş AOC marka monitör sipariş verdik. Siparişim elime 10 gün sonra ulaşturıldı. 1 haftalık kullanım sonrası monitörün sol alt kısmında 2mm'lik açıklık ve panelde 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm. 28 Mayıs'ta ürünü değişim için kendilerine gönderdim. Ben gönderdikten 4 gün sonra servis değişimi onayladı ancak bana ürünün geri gönderilmesi toplamda 12 gün sürdü!. 12 günlük uzun uğraşlar sonrasında değişim ürün tarafıma gönderildi ancak kutusunda daha önceden birine gönderilmiş gibi yırtık bir incehesap etiketi vardı ve üzerinde 14.05.2020 yazıyordu. Ben de bunun üzerine ürünü teslim almadan hemen müşteri temsilcisini aradım ve durumu ilettim. Müşteri temsilcisi de bana ürünlerimiz sıfır kapalı kutuda geliyor sizlere de o şekilde iletiyoruz dedi. Bir yanlışlık olmuştur ürünümüzün arkasındayız dedi. Her neyse ürünü eve getirdim ve açtım ki bir önceki monitörde olan problemlerin aynısı bunda da vardı. Ürün kutusunu almadan seri no kontrolü de yapmıştım. Ürünler farklı ancak aynı seriden çıkan ürünler. Arkadaşımın aldığı monitör de bu seri ürünüydü. 2. seferde bu firma tarafından mağdur edilmiş olduk. Bu sefer ürünü iade olarak gönderdim. Sizlere de sormak istediğim bir sorum var. 20 iş günü içerisinde sonuçlandırılacaktır diyorlar. Bu şekilde 2. kez mağdur edilince yasal olarak 20 gün süre hakları var mı bunu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Eğer yoksa ben Tüketici Haklarına gideceğim. Ürünün siparişinden bu yana tam 40 gün geçti evde masaüstü bilgisayarım yatıyor bildiğiniz!. Böyle rezil bir firma görmedim hayatımda. Mesajlara otomatik yanıt veriyorlar. Müşteri temsilcisine ulaşmak için en az 45dk telefonda uğraşıyorsunuz.
    Arkadaşlar özellikle GAMING GECESİ denen cuma günü sakın ola alışveriş yapmayın bu firmadan. Özellikle o gün ki ürünlerinde çıkıyor bu problemler. İndirimli diyerek kusurlu ürünleri gönderiyorlar amiyane tabirle kakalamaya çalışıyorlar! Kime tutarsa diyerek. Bilinçliyseniz kusuru görüyorsunuz bilmiyorsanız da o kusuruyla kullanıyorsunuz! İnternetten araştırdığımızda da benzer şekilde monitörün kusurlu olanları bu kusurları belirtilerek bazı firmalarda satılıyor onlar ürünün kusurunu belirterek indirim yaptık diyorlar arada ki fark bu! Şuan süreç devam ediyor. İade prosedürünü başlattılar.
    NOT: Kesinlikle firma karalaması durumu değildir isteyenlere siparişler ile ilgili kusurlar ile ilgili fotoğrafları da gösterebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbolatismailemre -- 18 Haziran 2020; 14:38:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.