Şimdi Ara

Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Ascendant Studios , tek oyunculu birinci şahıs sihirli nişancı oyunu Immortals of Aveum'u duyurdu . 2023'te PlayStation 5 , Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App aracılığıyla PC için piyasaya sürülecek .


    İşte Electronic Arts aracılığıyla oyuna genel bir bakış:

    Immortals of Aveum , içgüdüsel, sinematik bir kampanya deneyimi sunan, çığır açan yeni bir tek oyunculu, birinci şahıs sihirli nişancı oyunudur. Oyun, sihirle dolu, çatışmalarla dolu ve unutulmanın eşiğinde olan orijinal bir fantezi evreninde geçiyor.


    Call of Duty ve Dead Space'in yaratıcıları tarafından yapılan Immortals of Aveum , sihirle dolu, çatışmalarla dolu ve unutulmanın eşiğinde olan orijinal bir fantezi evreninde geçiyor.


    “Arka arkaya dört büyük oyunun, orijinal Dead Space'in ve üç Call of Duty oyununun kreatif direktörüydüm ve kendi stüdyomu kurmak ve inanılmaz bir ekip kurmak için inanılmaz bir fırsatım oldu. gün,” dedi Ascendant Studios CEO'su ve oyun direktörü Bret Robbins bir basın açıklamasında. “Ascendant Studios'u orijinal ve destansı oyunlar yapmak için kurdum ve işte buradayız, dört yıl sonra, ilkimizi bitirmek üzereyiz. Çılgın, heyecan verici bir fikir olarak başlayan şey, çılgın, heyecan verici bir üçlü A oyununa dönüştü. Yayın ortağımız olarak EA'yı seçtim çünkü Immortals of Aveum'un mümkün olan en geniş kitleye ulaşmasına yardımcı olacaklarını biliyoruz. EA'nın uzmanlığı ve kaynakları bizi desteklediği için çok heyecanlıyım ve herkesin oynaması için sabırsızlanıyorum!"



    Yayıncı : Electronic Arts


    Geliştirici : Ascendant Studios


    Çıkış Tarihi : 20 Temmuz 2023


    Resmi Site :

    https://www.ea.com/games/immortals-of-aveum/immortals-of-aveum?isLocalized=true



    Duyuru Fragmanı :



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUImmortals of Aveumyoutube
    Immortals of Aveum is a groundbreaking new single-player, first-person magic shooter, created by Ascendant Studios and released by EA Originals, that delivers a visceral, cinematic campaign. Built on Unreal Engine 5, it will release in 2023 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC. Watch the teaser trailer, which debuted at The Game Awards. Made by the creators of Call of Duty and Dead Space, Immortals of Aveum is set in an original fantasy universe engulfed in magic, rife with conflict, and on the verge of oblivion. Ascendant Studios is an independent team of veteran developers with BAFTA and Game of the Year award-winning experience, and EA Originals will release the studio’s debut title. Learn more about Ascendant Studios and Immortals of Aveum: www.ascendantstudios.com. Follow Immortals of Aveum on: YouTube - https://www.youtube.com/@ImmortalsAveum Twitter - https://twitter.com/ImmortalsAveum Instagram - https://www.instagram.com/ImmortalsAveum/ Follow Ascendant Studios on: YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCLriT0KpGHplTdSBKHlXiIQ Twitter - http://www.twitter.com/ascendantstudio TikTok - https://www.tiktok.com/@AscendantStudios Instagram - https://www.instagram.com/ascendant_studios/ Facebook - http://www.facebook.com/ascendantstudios LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/ascendantstudios/ #ImmortalsOfAveum #AscendantStudios #EAOriginals EA Originals is a place where untold stories, unheard voices, and unseen worlds are discovered. To discover more, visit www.ea.com/ea-originals.
    https://www.youtube.com/watch?v=O2yGRgEO1nQ





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Nisan 2023; 14:25:9 >







  • Immortals of Aveum, Dead Space ve Call of Duty'nin arkasındaki zihinlerden sihirli bir nişancı oyunudur.


    Oyun Ödülleri dünya prömiyerleriyle doludur, ancak Immortals of Aveum'un hemen yaptığı gibi, bunlardan birinin oldukça farklı görünmesi nadirdir . Oyunun ilk fragmanı Perşembe gecesi gösteri sırasında yayınlandı ve bir Call of Duty oyununu utandırmaya yetecek kadar patlama, efekt ve savaşla genişleyen bir fantezi savaş alanını ortaya çıkardı. Ancak bunların hiçbiri, bu yeni oyunun gerçekte tam olarak ne olduğunu tam olarak yanıtlamadı.


    Immortals of Aveum'u daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için Polygon, The Game Awards öncesinde oyunun yönetmeni Bret Robbins ile oyunun arkasındaki fikir, sadece bu oyunu geliştirmek için Ascendant Studios'u nasıl başlattığı, oyunun nasıl olacağı hakkında konuştu. oyunu, dünyası ve neden oradaki diğer nişancı oyunlarına pek benzemediği.


    Ascendant Studios'un şimdiye kadarki ilk oyunu ve Electronic Arts ile ortaklaşa yayınlanan Immortals of Aveum , Call of Duty'den bekleyebileceğiniz türden hızlı dövüşü büyü ve büyü ile birleştiren, tek oyunculu, birinci şahıs bir sihirli nişancı oyunudur. geniş, tamamen orijinal bir fantezi evreni. Robbins'e göre Immortals'ın arkasındaki fikir, yıllardır, özellikle de üç Call of Duty oyununun kreatif direktörü olduğu dönemde sahip olduğu bir fikir. Ama ona bağlı kalmasına yardımcı olan, fikrin benzersizliği.


    Robbins, "Özellikle hatırlıyorum, bir keresinde üzerinde çalıştığımız bir seviyeyi gözden geçiriyordum ve bu çok standart bir Call of Duty seviyesiydi" dedi. “Ve bir helikopter yerine bir ejderhanın ve duvarları havaya uçuran RPG mermileri yerine ateş toplarının olmasının harika olacağını düşündüğümü hatırlıyorum. Ve bir saldırı tüfeği yerine, bu büyüleri yapan bir savaş büyücüsüydüm. Bilirsin, bunun fantezi versiyonu. O maç nerede?”


    Bu "oyun nerede" fikri, sonraki birkaç yıl boyunca Robbins'e takılıp kaldı. Sonunda Call of Duty stüdyosu Sledgehammer Games'ten ayrıldığında, Robbins hala Immortals of Aveum fikrini kafasında çeviriyordu. Sonunda karar verdi, “O oyunu oynamak istiyorum. O oyunu yapmak istiyorum.”



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Böylece, 2018'de Robbins, Immortals of Aveum üzerinde çalıştığı ve o zamandan beri geliştirme ekibini bir araya getirdiği Ascendant Studios'u kurdu. Bir yayıncı ortağı olarak Robbins ve Ascendant, Robbins'in daha önce Immortals of Aveum'dan önce üzerinde çalıştığı son orijinal IP olan Dead Space'in yaratıcı lideriyken birlikte çalıştığı ve stüdyoya eksiksiz bir yaratıcılık katacak olan EA ile çalışmayı seçti. yeni oyunu üzerinde kontrol.


    Robbins'e göre, Immortals of Aveum'un genel tasarımının çoğu, doğrudan orijinal savaş büyücüsü öncülünden çıktı. Oyuncuların kendilerini gerçekten bir savaş büyücüsü gibi hissetmelerini sağlamak için Robbins ve ekibi, oyuncu karakterini büyük ölçekli çatışmalarda büyülü mermiler ve büyüler kullanan bir tür hızlı tempolu sihirbaz olarak tanımlamak için sıklıkla kullanır. Büyülü dövüşün ve ateş etmenin tam olarak doğru hissettirdiğinden eminim. Oyunlardaki büyücüler, genellikle büyülerinde uzun kullanma süreleri ve sınırlı hareket kabiliyetleri olan daha yavaş sınıflardır. Ancak Robbins, Ascendant'taki ekibin yarattığı şeyin bir fantezi RPG oyunundan çok bir nişancı oyunu olduğu konusunda kararlı.


    Robbins, "İnsanların sihri bir atıcı gibi hissettiren bir şeye dönüştürmeye çalışmasında bazı zorluklar olduğunu düşünüyorum," dedi. “Yaptığımız şey, birinci şahıs bir sihirli nişancı. [...] Sanırım bunu nasıl gerçekten iyi hissettireceğimize ve nişancı oynayan oyunculara tanıdık hissettirirken aynı zamanda yeni bir şey getirmeye ilişkin kodu bir şekilde çözdük. Bir atıcıda kullanılan standart silahları görmüyorsunuz, yeni bir şey görüyorsunuz ve bu benim için gerçekten heyecan verici.”


    Tabii ki, yeni bir fantezi fikri mülkiyeti geliştirmek için orijinal bir fantezi dünyası da yaratmalısınız ve Robbins ve yazar ekibi bu cephede de sıkı çalışıyor. Robbins, dünya hakkında çok fazla ayrıntı veremese de, bize dünya hakkında birkaç ipucu verdi ve en önemlisi, Immortals of Aveum'un birincil silahı olan Sigil'i tanımladı.


    Sigil , Immortals of Aveum'un prömiyer fragmanının başında kameranın keşfettiğini gördüğümüz cihazdır . Robbins'e göre, savaş büyücülerinin sihirlerine nasıl odaklandıkları ve oyuncuların büyülerini nasıl ateşleyeceği. "Bir saldırı tüfeği veya sihirli bir değnek veya başka bir şeye sahip olmak yerine, mührünüz var ve sahip olduğu şekli değiştirebilir ve farklı Sigil türleri bulabilirsiniz" diye açıkladı. "Bunu gerçekten oyuna özgü bir şey olarak sergilemek istedik."



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Teaser'ın ikinci bölümüne gelince, kapılar açıldıktan ve kaos patlak verdikten sonra, Robbins bunun birkaç amaca hizmet etmek için tasarlandığını söylüyor. Her şeyden önce, izleyicilere oyunun dünyasının adı olan Aveum'a ve bekleyebilecekleri parlak fantastik manzaraya ve çatırdayan sihire ve savaşa kısa bir bakış sunuyor. Ama aynı zamanda oyunu daha önce karşılaştırdığı nişancı oyunlarından ayırmaya da yardımcı oluyor. Call of Duty ve hatta Dead Space gibi oyunlara hakim olan koridorlardan ziyade, Immortals of Aveum'un ölçeği, Robbins'in tabiriyle "destansı".


    Bunun, oyuncuların Yüzüklerin Efendisi büyüklüğündeki bir savaşın etrafında büyü yapıp yapmayacağı anlamına gelip gelmediğini göreceğiz, ancak teaser'ın son savaşının ihtişamı ve kaosu şimdiden oldukça umut verici.


    Kaynak :

    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUpolygon
    Immortals of Aveum is a magic shooter from the minds behind Dead Space and Call of Duty
    https://www.polygon.com/game-awards-tga/23500921/immortals-of-aveum-trailer-announced-release-date




  • Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUBret Robbinstwitter
    “I founded Ascendant Studios to make original, epic games, and here we are, 4 years later, about to finish our first one. What started as a crazy, exciting idea has grown into a crazy, exciting triple-A game. This is Immortals of Aveum. #TheGameAwards https://t.co/OVv2NL8YRr”
    https://twitter.com/BretRobbins/status/1601039767801503746
  • Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUAscendant Studiostwitter
    “We can't show much about @ImmortalsAveum yet, but we can offer this tiny peek from the teaser trailer. 👀 Hang tight for more info next year!”
    https://twitter.com/AscendantStudio/status/1607829946793066497
  • Sızıntıları ile bilinen billbin-kun çıkış tarihi olarak 20 Temmuz'da geleceğini söyledi.



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUbillbil-kuntwitter
    “EXCLUSIVE Immortals of Aveum game from Electronic Arts/Ascendant Studios will be released on ... .. . JULY 20th, 2023 #EA #ImmortalsOfAveum”
    https://twitter.com/billbil_kun/status/1644453167155888133
  • Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUAscendant Studiostwitter
    “👀 The wait is almost over. Find out more about our game, @ImmortalsAveum, very soon. #ImmortalsOfAveum”
    https://twitter.com/AscendantStudio/status/1644385799121833984
  • Immortals of Aveum™ – Official Reveal Trailer



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUImmortals of Aveumyoutube
    Summon your power, stop the Everwar, save the realms. Stay tuned for the official reveal trailer for Immortals of Aveum™, a groundbreaking new single-player, first-person magic shooter, created by Ascendant Studios and released by EA Originals.
    https://www.youtube.com/watch?v=mNP3ztvNBFI
  • Ekran Görüntüleri



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU




  • EA, Immortals of Aveum'ın çıkış tarihini açıkladı



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Ascendant Studios, sihir-büyü temalı fantastik birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum'ın 20 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC (SteamEpic Games Store ve EA App üzerinden) için 999,99 TL'lik bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.

     

    Oyun şu anda ön siparişlere açık


    Immortals of Aveum oyununu ön sipariş veren kullanıcılar kahraman Jak'ın mavi Strike büyülerine, Shatter Fury büyüsüne ve daha fazla gücü açığa çıkaracak benzersiz mavi mühür - tılsım "Purified Arclight"a sahip olabilecek. 

     

    Oyunun diğer taraftan Deluxe sürümü birçok içeriği oyunculara sunacak. 1.199,99 TL'lik bu sürüm içerisinde oyuncular daha fazla becerinin ve vuruşların kilidini açabilecek. Bu sayede düşmanlara karşı daha etkili bir şekilde oynayabilecek.

     

    Immortals of Aveum, Jak'ın dünyayı kurtarma serüvenini bizlere aktarıyor. Yok olmanın eşiğine gelen bir dünyayı kurtarmak büyülerimizi kullanabileceğiniz oyun hikaye odaklı, tek oyunculu, birinci şahıs bir deneyimi bizlere sunmayı hedefliyor.



    BSC.




  • Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUImmortals of Aveumtwitter
    “Save a world on the edge of the abyss. Otherwise we'll have to go with Option A. Immortals of Aveum is a single-player, first-person, magic shooter from @AscendantStudio. Pre-order now: https://t.co/pPb7ndlzDR”
    https://twitter.com/ImmortalsAveum/status/1646906527096221700
  • Immortals of Aveum – Gameplay First Look Trailer



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUImmortals of Aveumyoutube
    Summon your power, stop the Everwar, save the realms. Master your magic in IMMORTALS OF AVEUM™ and experience fast, fluid, first person spell-based combat, where magic is at the core of both offense and defense. Players can creatively leverage all three forces of magic and are rewarded for clever chained attacks and well-timed counters. Unlock and upgrade a wide variety of Spells and Talents across three colors of magic. Discover, upgrade, and craft hundreds of pieces of magical gear. Then synergize your playstyle across all three forces of magic and become Aveum’s most powerful Triarch Magnus. Pre-order Immortals of Aveum for PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic, and EA App: https://www.ea.com/games/immortals-of-aveum/immortals-of-aveum/buy Made by the creators of Call of Duty and Dead Space, Immortals of Aveum is set in an original fantasy universe engulfed in magic, rife with conflict, and on the verge of oblivion. Ascendant Studios is an independent team of veteran developers with BAFTA and Game of the Year award-winning experience, and EA Originals will release the studio’s debut title. Learn more about Ascendant Studios and Immortals of Aveum: www.ascendantstudios.com Follow Immortals of Aveum on: YouTube - https://www.youtube.com/@ImmortalsAveum Twitter - https://twitter.com/ImmortalsAveum Instagram - https://www.instagram.com/ImmortalsAveum Follow Ascendant Studios on: YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCLriT0KpGHplTdSBKHlXiIQ Twitter - http://www.twitter.com/ascendantstudio TikTok - https://www.tiktok.com/@AscendantStudios Instagram - https://www.instagram.com/ascendant_studios Facebook - http://www.facebook.com/ascendantstudios LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/ascendantstudios #ImmortalsOfAveum #AscendantStudios #EAOriginals EA Originals is a place where untold stories, unheard voices, and unseen worlds are discovered. To discover more, visit www.ea.com/ea-originals.
    https://www.youtube.com/watch?v=ukw-qxRrYRo
  • Immortals of Aveum - Official Gameplay Trailer | PS5 Games


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Summon your power to defeat daunting enemies and towering beasts in #ImmortalsOfAveum. It's you against a tyrant's army. Unleash an incredible arsenal of spells to even the odds and save Aveum's future. Pre-order now on https://store.playstation.com/en-us/product/UP0006-PPSA08236_00-ARTEMISGAME00000 #PlayStationShowcase #ps5 #ps5games#ImmortalsAveum #sigilsup "May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=qsHzacjEhLw
  • Immortals of Aveum: The Final Preview



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Fast-paced, magic-fueled combat plus Unreal Engine 5 might make Immortals of Aveum a must-see FPS this Summer—if the cheesy dialogue doesn't weigh it down too much. Previewed on PC by Ryan McCaffrey. #IGN #ImmortalsofAveum #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=zVFv2AODCVk
  • Immortals of Aveum – Official Colossal Assault Gameplay Trailer


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUImmortals of Aveumyoutube
    "Immortals of Aveum™ is a single-player first-person magic shooter where you play as Jak, an Immortal capable of using all three colors of magic as he fights to save the realms. He will need to uncover the mysteries of Aveum as he joins the Everwar, fighting for the control of magic itself. As Sandrakk and his forces continue to march towards their goal, the Immortals aren't too far behind to stop him. Jak, Devyn, and Zendara board a Colossal, a massive walking automaton able to transport an entire battalion of battlemages, to chase Sandrakk down. Experience fast, fluid, first-person spell-based combat that's easy to learn and satisfying to master, where magic is at the core of both offense and defense. Master three colors of magic and unleash spells with deadly skill in a game that defies FPS conventions. Pre-order Immortals of Aveum for PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic, and EA App: https://www.ea.com/games/immortals-of-aveum/immortals-of-aveum/buy Made by the creators of Call of Duty and Dead Space, Immortals of Aveum is set in an original fantasy universe engulfed in magic, rife with conflict, and on the verge of oblivion. Ascendant Studios is an independent team of veteran developers with BAFTA and Game of the Year award-winning experience, and EA Originals will release the studio’s debut title. Learn more about Ascendant Studios and Immortals of Aveum: www.ascendantstudios.com #ImmortalsOfAveum #AscendantStudios #EAOriginals #SGF2023 #SummerGameFest EA Originals is a place where untold stories, unheard voices, and unseen worlds are discovered. To discover more, visit www.ea.com/ea-originals. Related links: Learn more about Ascendant Studios and Immortals of Aveum: www.ascendantstudios.com Follow Immortals of Aveum on: YouTube - / @immortalsaveum Twitter - https://twitter.com/ImmortalsAveum Instagram - https://www.instagram.com/ImmortalsAveum Follow Ascendant Studios on: YouTube - / @ascendant_studios Twitter - http://www.twitter.com/ascendantstudio TikTok - https://www.tiktok.com/@AscendantStudios Instagram - https://www.instagram.com/ascendant_studios/ Facebook - http://www.facebook.com/ascendantstudios LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/ascendantstudios "
    https://www.youtube.com/watch?v=7vUxNjtGRyE&feature=youtu.be
  • Bu oyunu şuan kimse biplemiyor. Çıktığında işler tersine dönebilir..
  • BRET VE EKİBİMİZDEN BİR MESAJ


    Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Immortals of Aveum™'a verdiğiniz tepkiler inanılmaz derecede ilham vericiydi - PlayStation Showcase'deki fragmanımızdan ve son uygulamalı önizlemelerden en son oyun tanıtımına ve Summer Game Fest'in en çok beklenen oyunlarından biri seçilmeye kadar. Her şey inanılmazdı.


    Bildiğiniz gibi bu, kendi kendini finanse eden bağımsız bir stüdyo olarak ilk oyunumuz. Beş yıl önce yeni bir fantezi dünyasında iddialı bir şekilde orijinal bir Magic FPS yapmak için yola çıktık. Yol boyunca bir salgınla uğraştık, yeni bir ekip kurduk, Unreal Engine 5.1'de geliştirdik ve mümkün olduğunu düşündüğümüz şeylerin sınırlarını zorladık. Artık bitiş çizgisi göründü.


    Oyuna gelen son geri bildirimler bize zaten hissettiğimiz şeyi kanıtlıyor: Immortals of Aveum'un özel bir şey olduğunu. Vizyonumuzun tamamını gerçekleştirmek için birkaç hafta daha zaman ayıracağız ve yeni lansman tarihimizi 22 Ağustos Salı olarak belirledik. Bu bize oyunu daha da parlatmak, tüm platformları optimize etmeyi bitirmek ve güçlü bir lansman sunmak için zaman verecek. Bu işi doğru şekilde yapmayı kendimize ve size borçluyuz.


    Önümüzdeki haftalarda oyun hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin ve bu yolculukta bizimle birlikte yer aldığınız için teşekkür ederiz!


    - Bret ve Ascendant Ekibi



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU
    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUascendant studios
    A message from Bret and our team - Ascendant Studios
    https://ascendantstudios.com/2023/06/20/a-message-from-bret-and-our-team/




  • Immortals of Aveum™ | Unpacked



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONUImmortals of Aveumyoutube
    Delve into Immortals of Aveum’s spellbinding first-person combat, master all three colors of magic to suit how you want to play, discover how to customize your spellcasting with 25 unique Spells, over 80 Talents, and hundreds of pieces of magical gear, and dive deeper into the epic, story-driven campaign. Immortals of Aveum™ is a single-player first-person magic shooter where you play as Jak, an unexpected Triarch Magnus who is thrust into the midst of the Everwar. It’s up to Jak and the elite battlemages of the Order of the Immortals to protect magic and stop the tyrant, Sandrakk, from plunging Aveum into oblivion. Pre-order Immortals of Aveum for PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic, and EA App: https://www.ea.com/games/immortals-of-aveum/immortals-of-aveum/buy Made by the creators of Call of Duty and Dead Space, Immortals of Aveum is set in an original fantasy universe engulfed in magic, rife with conflict, and on the verge of oblivion. Ascendant Studios is an independent team of veteran developers with BAFTA and Game of the Year award-winning experience, and EA Originals will release the studio’s debut title. Learn more about Ascendant Studios and Immortals of Aveum: www.ascendantstudios.com #ImmortalsOfAveum #AscendantStudios #EAOriginals EA Originals is a place where untold stories, unheard voices, and unseen worlds are discovered. To discover more, visit www.ea.com/ea-originals. Related links: Learn more about Ascendant Studios and Immortals of Aveum: www.ascendantstudios.com Follow Immortals of Aveum on: YouTube - / @immortalsaveum Twitter - https://twitter.com/ImmortalsAveum Instagram - https://www.instagram.com/ImmortalsAveum Follow Ascendant Studios on: YouTube - / @ascendant_studios Twitter - http://www.twitter.com/ascendantstudio TikTok - https://www.tiktok.com/@AscendantStudios Instagram - https://www.instagram.com/ascendant_studios/ Facebook - http://www.facebook.com/ascendantstudios LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/ascendantstudios
    https://www.youtube.com/watch?v=IIGio08IM44
  • Immortals of Aveum için Çevre Tasarımını Gösteren Ekran Görüntüleri Yayınlandı



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Ascendant Studios tarafından geliştirilen Unreal Engine 5 destekli tek oyunculu Immortals of Aveum için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Büyü odaklı birinci şahıs yapım için yayınlanan yeni ekran görüntüleri çevre tasarımını bizlere gösteriyor.

     

    Belirtilene göre bu ekran görüntüleri oyunda yer alan Lucium bölgesinden



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU

    Geliştiricilerin belirttiğine göre yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde gösterilen içerikler Everwar'ın yakınlarında yer alan Lucium bölgesine ait. Bu bölgede taş kaleler, mezralar ve ilgi çekici manzaralar yer alıyor.

     

    Immortals of Aveum, UE5'in Nanite ve Lumen teknolojilerinden yararlanan bir yapım olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Daha önce ortaya çıkan PC gereksinimleri de oldukça yüksek bir şekilde karşımıza çıkıyor. 

     

    Her ne olursa olsun yayınlanan ekran görüntüleri oldukça ilgi çekici görünüyor. Tek oyunculu birinci şahıs büyü odaklı savaşları bizlere aktaracak olan Immortals of Aveum oyununda Jak adlı bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyunda birçok büyüyü bir araya getirebiliyor, farklı büyü sınıfları arasında geçiş yapabiliyor ve kombolarla beraber düşmanları alt edebiliyoruz.

     

    Immortals of Aveum, 22 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden PC için çıkmayı hedefliyor. Oyun Steam'de ve Epic Games üzerinde 999,99 TL'den, Playstation ve Xbox mağazasında ise 1.400,00 TL'den satışta. 

     

    Yeni ekran görüntüleri



    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU


    Immortals of Aveum | PS5 | ANA KONU




  • Cuma Günü Yeni Sinematik Fragman yayınlanacakmış.


    https://twitter.com/ImmortalsAveum/status/1681693927735263236

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.