Şimdi Ara

IMEI kayıt ücretlerine yüzde 50’den fazla zam: 31 692TL oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple buna karşı bionic işlemcilerini mtk gibi kolay imei yüklemeyi aktif etse ne gülerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YD 14 Pro Max 256 GBkullanıyorum. Seneye Ağustosa kadar kayıtsız kullanabiliyorum. Nisanda Aldığımda 6.091 ken kaydetmedim Eylüle yakın fırsat olursa Kıbrıs’a gider gelir hem tatil yapar hem de kayıt hakkım olur diye 15 Pro Maxi de görüp öyle kaydedip etmeyeceğime karar veririm dedim 1 gece ansızın 20.000 yaptılar o gün nöbetim vardı sabah hastanede öğrendim. Zorlasam nöbet değiştirip kaydederdim ama Batum’a git gel stresini kalabalığını rezilliğini yaşamak istemedim. Kaydedersem sevsinler dedim gitmedim. Şimdi de 31 bin küsür yapacaklar öyle mi? Kaydedersem dünya alem beni sevsin. 31 bine kaydedeceğime gerekirse 1 tane daha iPhone alırım döndüre döndüre kullanırım. Kayıtsız kullanım süresini mi düşürecekler? 3 aya düşürseler gene kurtarır. 2 aya düşürseler düşürsünler 1 tane daha alırım. Pro Maxleri satar düz alırım. 1 tane 14 Pro alırım 1 tane 15 Pro alırım 1 tane de 16 Pro alırım 3 telefonum olur Yine de KAYDETMEM. 1 aya mı düşürecekler? Düşürsünler. İmei çakılabilen bir Xiaomi Redmi ne varsa alır İPhone’un yanına koyar sadece internetini paylaşırım Wi-Fi aramasıyla yine ararım yine aranırım her türlü yolu bulurum. Madem öyle al sana böyle. Öyle başa böyle tarak. Daha altına da düşüremezler. Turisti var gurbetçisi var. Ülkeye döviz getiriyorlar onlar altın yumurtlayan kazlar onların canını sıkmak istemezler. Velhasıl u kelam herşeyin bir ölçüsü bir sınırı vardır verginin de. Bunlar laffer eğrisini duymamışlar belli ki. Dışardan gelen kazlara her türlü konforu sağlayıp onları düşünüp içerdeki kazları yolarsanız içerdeki kazlar isyan çıkarır fırsatını bulup kaçar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 4 Kasım 2023; 11:7:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayaldi gerçek oldu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 4 Kasım 2023; 12:03:27 >
  • 31 bin lirayı sadece imei kayıt ücretine vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. kimse bu saatten sonra yurt dışından telefon getirmez.

  • Adamlar diyorki Türkiye kaçak cenneti,telefon sigara uyuşturucu mafya babasi,örgüt elebaşı derken .
    Yetmez diyorlar bunlara çanak açan biziz ama olmaz,bizim hatamizin sonucu olarak sizi daha fazla ....cegiz diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kacak samsung s23 ultra 25-27k + server kayit 150 dolar sadece kayit ucreti ile s23 ultra kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Server kayıt ne demek yauw. Karsıma çıkıp duruyor.

  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Bir kere, yalnızca bir kere bir değerlendirme, bir eleştirme yok mu? Bu kadar mı biat edilir, anlamıyorum gerçekten. Bu inen darbeler sadece iPhone alanlara mı iniyor? Kayıt ücreti yüzde olarak alınan bir ücret değil, 100TL'ye de telefon alsan bu ücreti ödüyorsun. Yurtdışından GSM özellikli geliştirme kiti alıyorsun, telefonla alakası olmayan sadece GSM şebekesini kullanan kit için de bu ücreti ödemezsen GSM bağlantısı kesiliyor. Yani nasıl bu kadar gerilla kafasında olunur, nasıl bu kadar değerlendirme niteliklerinden yoksun olunur, gerçekten anlayamıyorum. Sırf iPhone kullanmak isteyen insanlar zarar görsünler diye bu kadar mı düşmanca laflar edilir? Bir kişi tüm işlerini telefon kullanarak yapıyorsa, iPhone'un kullanım kolaylığını beğeniyorsa neden telefonu satın aldığı para kadar da hükümete vergi ödemek zorunda?? Bu telefonu üreten firma bile o kadar para almıyor, telefona ödediğimiz paranın tamamı üreten firmaya gitmiyor ama hükümet telefona ödediğimiz para kadar vergi alıyor. Haaa ben Huawei Nova 9 SE kullanıyorum, bu telefon bana 10 sene de yeter, işlerimi bilgisayarla yapıyorum ama senin gibi çıkarlarım uğruna düşünme özelliklerimden feragat edemiyorum işte, telefona gerçekten ihtiyacı olanları da düşünüyorum elimde olmadan. BIr kere de olsa birazcık düşünme özelliğini kullansan ne olur?? Yıllardır yazdıklarını görüyorum berk768, bıkmadın mı bu vurkaç tarzı, bel altı vurma tarzı sözlerinden? Bir de yanına iki-üç tane sigara içen smiley koyuyorsun, gerçekten bıkmadın mı?? Bir kere düşünmeyi denedin mi bu arada?





  • berk768 kullanıcısına yanıt

    devlet tarafından milyonlarca vergisi silinen cengiz holding ve benzeri iş adamlarına ise acımayı bırak onlara taparsın, onların kulu kölesi olursun. sizler işte böyle yanar dönersiniz. zaten avatarında meymenet yok. kime laf anlatıyorsam  

  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Nerdeymiş o

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Gümbür gümbür diyosun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desene kayıt işi yalan oldu

  • Bir cep telefonu almayı dahi yasaklayan bir hükümet. Madem telefon üretemiyorsun yerli olarak o zaman muadili yerli olmayan bir ürünü yasaklayamazsın neymiş para yurt dışına gidiyormuş. Git zenginlerden holdinglerden alman gereken vergileri kuruşuna kadar al. Fakirin boğazından düş artık. 3 litre motorlu araçlardan al vergiyi. Gidip yatlardan teknelerden extrem spor yapanlardan otellerden vergiyi al vatandaşa bir tane iphone telefonu çok görüyorsunuz. %100 ÖTV çakıyorsun yurt dışından alınca da 31k kayıt parası istiyorsun. Ne istiyorsunuz gariban vatandaştan. Adamın ihtiyacı var demekki iphone alıyor. Almaya devam edecek. Kimse gidip boktan telefon kullanmak zorunda değil eğer işi telefon üzerineyse ki telefon artık hayatımızın en önemli teknolojik ürünü. Her türlü işini telefondan hallediyorsun. Yancıları tablet pc akıllı saat ve kulaklık bunları dahi alamıyor türk vadantaşları öğrencileri falan. Yazıklar olsun bu ülkeye..Başka da birşey demeyecem herşey ortada zaten.





  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    yapılmadığını neye dayanarak diyorsun ki?...GM markası var duymadın mı?...

  • SB16 S kullanıcısına yanıt

    çakma abdülhamit padişah tapar anlamaz ki kapasitesi yetmez...

  • YakopsObiWan kullanıcısına yanıt
    Sahibinden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Iphone'cuları ilgilendiriyor daha çok, Türkiye'de Iphone kullanmak gereksiz lüks şu fiyatlarla.

    Samsung'un Türkiye fiyatlandırması diğerlerine göre daha dengeli, yurtdışından getirmeyle Batum'a gitmeyle uğraşmıyor kimse Türkiye'den alıp geçiyor.

    Yurtdışında ikisi aynı fiyatken ülkemizde aynı fiyattaki Iphone neredeyse Samsung'un 2 katı.

  • Yaparsa Reis yapar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şaka gibi ya 1 sene içinde %1000 zam oranı direkt yasaklasanız daha iyi olur gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tr de montaj dışında bir şey yok. Anakart işlemci yani cpu gpu falan tasarlayıp üretiyor muyuz? Çinden parçaları alıp montajlıyoruz bu telefon üretmek mi? Apple samsung falan kendi üretiyor hemen hemen her parçasını tasarlıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.