Şimdi Ara

İmamoğlu'na 'türbeye girerken ellerini arkadan bağladın' soruşturması! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canskru

    eğleniyor muyuz gençler  

    Nasıl eğlenilmez ki bu ülkede, şu iktidara rağmen anketler %12 oy kullanmayacağım diyor, %17 ise kararsızım diyor.


    Tahmin edin bu oyların çoğu (oy kullanmayacağım diyen sivri bile fikrini değiştirecektir emin olun) seçime bir hafta kala nereye kayar?


    Evet doğru bildiniz Liberal Demokrat Parti

  • Hahahsdjhajsd çok komik olaay gerçekten ya

  • dünyadaki tüm bilim adamlarının çözemediğini reyisimiz çözdü. koronayı bitirecek gizli silahımız ortaya çıktı.


    alkol, kırtasiye, elektronik eşya ve kozmetik satışını yasaklamak.


         

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K23

    Kendi kendilerine dava açtılar vallahi bundan yüzde yüz eminim, bunlardan her şey beklenir!

    Savcı CHP nin adamı onun için kovuşturmaya gerek yoktur deyip olayı sonladırmak yerine. Kovuşturmaya gerek duyup İçişlerinden soruşturma izni istedi diyorsun yani.


    Yüzde yüz eminsen, savcıyı yargıyı siyasete alet ediyor yada hızını alamayıp fodoncu diye şikayet edebilirsin.


    Ben sana tahminimi söyleyim mi, işgüzarın biri suya taş atmış savcı ben buna kovuşturmaya gerek yok dersem ve ileride bir şekilde duyulursa Ekrem İmamoğlu hakkındaki şikayeti niye ciddiye alıp işlem yapmadın derler de başım belaya girer diye topu İçişlerine sektirmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 5 Mayıs 2021; 13:38:40 >
  • Trajikomik bir durum, bir açık bulsak da uğraşsak diye arıyorar resmen, bulamayınca da böyle absürt zorlama şeyler çıkıyor ortaya.

  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Muhalif olmanın devlete millete ülkeye muhalif olmamak olduğunu anladılar desek ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 5 Mayıs 2021; 15:25:20 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ne Tayyip millet, ne de AKP devlet.


    Tayyip'e veya AKP'ye muhalif olmak demek, devlete, millete ülkeye muhalif olmak demek degildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya yakında yolda yürümekte suç olacak nasıl bir sisteme döndük iranı geçicez

  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    AKP ne diyorsa TAM TESİNİ SÖYELMEYİ muhalif olmak sananlar var ülkede... Ama ne derse desin. Allah birdir dese bile yok efendim 2-3 tane vardır diyecek kadar muhaliflikten bahsediyorum.


    20 yıldır 1 tane mi yoktur ya her şey mi yanlıştır kötüdür. Devletini milletini seven birisi ülke güvenilir değil yatırım yapmayın dermi mesela ? Veya Erdoğan Altınınızı dolarınızı bozdurun ekonomiye kazandırın derken muhalfet çıkıp dolar 15-20 TL olacak dolar alın demesi Millilik midir ?


    Veya Türk Ordusu PYD-YPG PKK ile savaşırken bunlar terör örgütü değil bizi mi vuracaklar demek flan bunlar normal işler mi ?


    Devlet tabii ki AKP değil ama AKP dünyanın en iyi işini yapsada eleştirecez karşı çıkacaz mantığı kötü olan.


    Not: Ayrıca bakın afaki bir olay üstünden nasıl köpürtülüp maduriyet yaratıldı baksanıza piyasaya.


    28 Nisan'da geliyor Ekrem Başkana ön inceleme için savunma yazma yazısı. ( Bu gizli bir belge içeride istemedikçe dışarıya sızmaz. ) Nasıl oluyor ayın 4 ünde bu belge bazı konular saklanarak eksik bir şekilde CHP'ye yakın medyalara servis edilip koşun başkana SORUŞTURMA AÇMIŞLAR hemde SADECE ELLERİNİ ARKADAN BAĞLAYIP türbede gezdi diye gibi yayıp mağdur edebiyatı yapıldı sadece. Bu PR çalışmaları artık sıkıyor bence bu kadarda seçime 3 yıl varken Cumhurbaşkanı adayı olacam diye kasılmamalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 5 Mayıs 2021; 19:22:27 >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Yazdiklarinizin benim soyledigimle alakasi yok. Muhalif siyasi partilerin ne yaptigi beni baglamaz. Neticede AKP devlet degil, AKP'yi elestirmek de devleti elestirmek demek degil. NOKTA. Buna ya "dogru" ya da "yanlis" denir.


    Milleti sikan "PR calismasi" falan degil, yenildikleri IBB baskanina karsi "elleri arkada bagli yurumek"ten sorusturma acmak gibi cocukca seylerle ugrasilmasi.


    Konusu acilmisken bakalim AKP cumhurbaskani adayini ne zaman aciklayacak.

  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Yaa şunu anlamıyorsunuz.


    Mesela Hulki Cevizoğlu adam muhalif. AKP'yide hiç övmemz. Ama 1 tane CHP aleyhine bir şey söyledimi aaa bak buda yandaş oldu bunlarda satıldı döndü deniyor. ( Oysa adam kendince bu doğru veya şu yapılsa devlet için güzel olur demişti. )


    Benzer şekilde Metin Fevzioğlu. AĞır muhaliftir. Ama taç giyen baş akıllanır misalı bir görev aldıktan sonra devleti yıpratmak yerine daha ılımlı davrandı diye hemen koşun bu adamda satıldı döndü laftası geliyor.


    Veya Nedim Şener PKK veya HDP akkında kötü şeyler söylüyor. Bunlarla ittifak yapılmaz flan diyor hopp adam hemen suçlanmaya başlıyor.


    Şuan ülkenin devletin yönetiminde AKP var ve sırf AKP'yi eleştirecem diye her şeye kötü denmez işte şunu anlayabilseniz. Mesela ilerde kazara CHP iktidar olsa ve benim söyleyeceğim laf devletime zarar veriyorsa ben CHP'yi eleştirme pahasına o lafı etmem bu kadar basit. DEVLETÇİ ve MİLLİYETÇİ olmak lazım bazı lafları ederken hareketleri yaparken.


    Mesela beni kessen gidip Yunan TV sine çıkıp Ayasofya açılmasa iyi olur du demem.


    Veya Fransa bize kötü laf etmişken onların dergisine çıkıp bizim ülkede kötü devlet yönetilemiyor tek adam var yargı yok flan DEMEM YANİ bu kadar basit... Bir şeye muhalif oldumu ölümüne muhalif mantığından çıkın.


    Cumhur İttifakının adayı açıklanalı 1 SEne oldu bu arada.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Dedigim gibi baskalarinin ne yaptigi beni baglamaz. AKP devlet degil. NOKTA


    Siz de keske AKP Turk Ordusu'na kumpas kurarken, devleti FETO'ye teslim ederken, PKK ile dogrusdan iletisim halindeyken "DEVLETÇİ ve MİLLİYETÇİ" olsaydiniz.


    Kim Cumhur Ittifaki'nin adayi? Ben bir tek Tayyip'in adinin gectigini duydum ama cikip da "ben adayim" demedi. Anayasal olarak aday olmasi mumkun degil cunku.

  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Ben vatandaş olarka nereden bileyim Türk ordusuna kumpas mı kuruyor onlar terorist mi başka bir şey mi ? Yargı süreci biter suçsuzlar tahliye olur suçlular hapis cezası alır.


    Çözüm sürecindeki iletişim halinde olunması bir vatandaş olarak beni rahatsız eden bir süreçti ama gerekirsa kan dursun analar ağlamasın diye kan kusar kızılcık şerbeti içtikte derdi bu millet 40 yıldır dinmeyen yara içinde dedi bunu ayrıca. Ama HDP ve PKK sözünde durmadı döndü ama şu sıralar HDP'ye selam çakanları destekleyenler bu süreci gördükleri halde Milliyetçiyim Devletçiyim demeyecek... Veya Selahattin Demirtaş'a özgürlük diyenler aman HDP kızar küser diye 10 takla atanlar Atatürkçüyüm demiyecek.


    Aynen aynen anayasal olarak olamaz Erdoğan aday :D

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Butun sahte belgeler, taniklarin dinlenmemesi, kuralsiz aramalar, kozmik odaya girisler, kupmaslar boyunca yasanan hukukuszluklar ayan beyan ortadayken "ben ne bileyim" demek tam da "kandirildik" diyene biat edenlere yakisan soylem. Aferin.


    TC Anayasasi Madde 101:

    Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.


    Tayyip kac kere CB secildi? 2

    Bir kere daha secilirse kac olur? 3

    3 > 2


    Tabi "ona bakarsaniz yuksekogrenim yapmis olma sarti da var, burasi Turkiye, kim takar bunlari" derseniz, ona diyecek lafim yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 5 Mayıs 2021; 20:21:54 >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Bilmem farkındamısınz arada SİSTEM DEĞİŞTİ YA HANİ :D


    İlk Cumhurbaşkanlığı eski sistemde Cumhurbaşkanı idi yani parlamenter sistemde. Yeni sisteme geçtik ve BAŞKANLIK SİSTEMİ GELDİ ÜLKEYE.


    Erdoğan'da Yeni sistemin ilk Başkanı oldu. ( Adı Türk işi kalsın diye Cumhurbaşkanı adını değiştirmediler sadece. ) Yoksa yeni sistemin ilk BAŞKANI ERDOĞAN. Ve bir başkan 2 defa seçilebiliyor deniyor yani daha yeni sistemde 1 kere seçildi Erdoğan. 2. yede seçilebilir...


    Lütfen şu tarz ucuz numaralar ile siyaset yapmaya çalışmayın...

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Sistemin tanimi/degistigi anayasada nerede yaziyor? Anayasada "Cumhurbaskani" ifadesi oldugu muddetce, Tayyip iki defa "Cumhurbaskani" sifatiyla secildigi muddetce, hukuken ucuncu defa "Cumhurbaskani" secilemez anayasa degismedikce.


    AKP-MHP'nin bir anda "anayasa degistirme" askina gelmesi de bu yuzden.


    Tayyip ciksin mertce "ben adayim" desin de gorelim.

  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Aynen Aynen hocam o yüzden sanmaya devam et sen :D Anayasayı değiştirip tekrar aday olmak için yapıyorlar. Şu ülkede Kaliteli muhalefet ne zaman görecez acaba :(

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Benim bir sey sandigim falan yok, bilgiye dayali konusuyorum. AKP vay "muhalefetin adayi kim?" yok "Imamoglu Cumhurbaskanligina oynuyor" falan gibi ortaligi bulandurmaya calisiyor ama Tayyip cikip mertce "2023'te ben adayim" diyemedi daha.


    Tayyip aday oldugunu ilan etsin bakalim simdiden sikiysa da gorelim...

  • soruşturma açılması komedi, imamoğlu'nun kendini savunması ayrı bir komedi  yapmışsın saygısızlık işte niye kıvırıyorsun imamoğlu ? bile isteye ellerin arkada yürürken bunların olacağını biliyordun, sırf mağduru oynamak için planlı şekilde yaptın o yürüyüşü.. soruşturmaya gelecek olursak, yahu böyle bir suçlama yapmak neyin kafası arkadaş, birilerine yaranacağız diye nelerle uğraşıyorsunuz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 5 Mayıs 2021; 21:24:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.